ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος στο Ελληνικό

Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος στο Ελληνικό την Τετάρτη 1 Μαρτίου έπειτα από τροχαίο με θύματα δυο μοτοσυκλετιστές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο τους άτυχους οδηγούς της μοτοσυκλέτας και του μοτοποδηλάτου.




Το τροχαίο συνέβη ακριβός στην παλιά δεξαμενή του Ελληνικού, σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού.




Η λεωφόρος Βουλιαγμένης βάφτηκε με το αίμα των δυο μοτοσυκλετιστών, και όπως βλέπετε στις εικόνες η σύγκρουση πρέπει να ήταν σφοδρή.




Σημείωση: Το εν λόγω συμβάν πρέπει να είναι σημαδιακό, διότι γίνετε σε ένα σημείο και μια περιοχή που ταλανίζει την τοπική μας κοινωνία, και εμάς προσωπικά.

Οι εξελίξεις του Ελληνικού είναι περισσότερο σημαντικές απ' όσο επιθυμούν ορισμένοι κύκλοι, και σας θυμίζουμε ότι τόσο ο εκλεκτός των αστικών κομμάτων εξουσίας, όσο και οι υποστηριχτές του, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι το Ελληνικό ανήκει στο λαό, και εμείς προσωπικά θέλουμε αυτούσια την επιστροφή του Βοσπόρου, ο οποίος ληστεύτηκε από τους νόμιμους ιδιοκτήτες του από επιτήδειους πολιτευτές, και χαρίστηκε έναντι πινακίου φακής στον Λάτση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">