ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το αμόρε με την Εύα Ντογιάκου του ξενόφερτου της Γλυφάδας

Καλά..., δεν ήξερε, δεν ρώταγε ;;; Κρίμα στο κορίτσι. Το νέο αμόρε του αρχι (......) της Γλυφάδας είναι κόρη του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου. Η πρώην του, Σία  Ράλλη , έχει άποψη ;;;

Ο Ισίδωρος είναι σύμφωνος ;;; Γνωρίζει τα χαΐρια σου ;;; Σε ξέρει ;;; Αν δεν έχεις αντίρρηση τον ενημερώνω... είχε αναφέρει αποστέλλοντας μας στο email του glyfadaweb ο ενεργός δημότης κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος.

Ο Παπανικολάου πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων τη στενή συνεργάτη του, το καλό παιδί, Σία Ράλλη, και βρήκε μια ''άλλη'', με την οποία έχουν κοινά ενδιαφέροντα, καθώς και κοινές πολιτικές καταβολές !!!

Ο λόγος για την Εύα Ντογιάκου,  κόρη του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, η οποία προφανώς δεν γνωρίζει καλά τον χαρακτήρα του δημάρχου, όπως και τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του, και είναι βέβαιο ότι έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα θα βρεθεί στην θέση της Σίας Ράλλη.



Οι γνώμες αναφορικά με την Σία Ράλλη είναι διφορούμενες, διότι όσοι φερόμενοι τοπικοί δημοσιογράφοι εξυπηρετήθηκαν πολλές φορές κλείνοντας μυστικά ραντεβού για χιλιάρικα πίσω από τη πλάτη των κατοίκων, την αποκαλούσαν υπέροχο άνθρωπο, ενώ στον αντίποδα άλλοι την αποκαλούν δημόσια διορισμένη κρατικοδίαιτη ιδιαιτέρα του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, η οποία κάνει επιλογές στους πολίτες, και κλείνει ραντεβού στα ''συστημικά λιβανιστήρια'' του Παπανικολάου.

Εμείς έχουμε μια μακρά εμπειρία σχετικά με τους επαγγελματίες της πολιτικής, οι οποίοι απεδείχθησαν στο σύνολό τους ''κακούργοι'' για τους θεσμούς, σύμφωνα των δικών μας σύννομων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, ενώ στον αντίποδα οι γνωρίζοντες, οι αυλοκόλακες, οι ημέτεροι, και οι παρατρεχάμενοι χαίρουν των χρημάτων όλων των κατοίκων. Δεδομένου ότι ο ''ξενόφερτος'' κατά τον Ηλία Ζαχαριάδη είναι δικηγόρος, αντιλαμβάνεστε επαρκώς την ακαταλληλότητά του για θεσμικό ρόλο, διότι είναι ο τελευταίος τοπικός κανίβαλος του δήμου, και σε καμιά περίπτωση δήμαρχος.

Εμείς από το μετερίζι μας έχουμε να αναφέρουμε: Είναι δυνατόν να υπηρετείτε το δίκαιο από άτομα όπως είναι ο Γ. Παπανικολάου ;

Ενώ δέχτηκε μυστικά στον 4ο όροφο αρκετούς τοπικούς εκδότες - δημοσιογράφους, και έκλεισε μυστικές συμφωνίες, παράλληλα παράνομα μεθόδευσε επί τρία χρόνια με ανανεούμενες συμβάσεις να πληρώνονται και οι αυλοκόλακες του, και όπως σας έχουμε ενημερώσει συνέχισε τις παρανομίες του Κ. Κόκκορη στις πρωτοκολλημένες μας αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας.

Ένα επιχείρημα ποτέ δεν είναι αρκετό, εμείς όμως δεν έχουμε απλά επιχειρήματα, έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία. Διαθέτουμε τα πειστήρια, μιας διοικήσεως στην οποία προΐσταται ως δήμαρχος ο Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος καταφανώς δεν έχει σπουδάσει το δίκαιο, και δεν μπορεί να λειτουργήσει με γνώμονα το δίκαιο. Σαφώς ορισμένοι μας αναφέρουν ότι είναι ''καλός'', όμως για εμάς το καλός λογίζεται στους θεσμούς, στη τήρηση της νομιμότητας, σε αντιδιαστολή όσων θεωρούν ότι το καλός είναι σε διαπροσωπικό επίπεδο και για τα στενά τους ιδιοτελή συμφέροντα.

Για εμάς θεσμικά είναι ένας άδικος άνθρωπος, σαφώς δεν γνωρίζουμε πως διαμορφώθηκε καθ' αυτόν το τρόπο ο χαρακτήρας του, όμως μιλούν τα πεπραγμένα του, τα οποία προσβάλουν τον τοπικό πολιτισμό και την τοπική κοινωνία, και υπάρχουν γι' άλλη μια φορά οι αποδείξεις παρανομούντων στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι επί τρία χρόνια καταργούν τη νομιμότητα, και την ισοπολιτεία, ενώ τα οφέλη τους, καθώς και των ημετέρων τους, είναι δεδομένα και αρκετά εξ αυτών έχουν δρομολογηθεί και στην δικαιοσύνη.




Δικαιοσύνη ένα τεράστιο κεφάλαιο στη χώρα μας 

Έχοντας αυτού του τύπου δεδομένα, ο ευρωβουλευτής του αστικού κόμματος, δήμαρχος, φροντίζει την ευημερία των ημέτερων κατά του συνόλου των δημοτών, έχοντας αδερφό  δικαστή, αμόρε κόρη του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, και καταργώντας το δίκαιο.


Επισημαίνεται :

Το σύνολο των  τοπικών ''εκδοτών - δημοσιογράφων'', πέρασε την πόρτα του 4ου ορόφου του δημαρχείου Γλυφάδας, είχαν συνάντηση με τον Παπανικολάου και έχουν κλειστεί πολλές συμφωνίες και μαγειρέματα κάτω από το τραπέζι, ώστε να αποκομίζουν από τα χρήματα του συνόλου των κατοίκων.

Επίσης, έχουμε να τονίσουμε ότι εμείς, ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', ως ηλεκτρονικό τοπικό μέσο ραδιοφωνίας, έχει προηγηθεί όλων όσων υφίστανται τοπικά στη πόλη μας, από το 1977, στην Γλυφάδα που εκείνη τη περίοδο δεν διέθετε ούτε ένα περιοδικό, ούτε μια τοπική εφημερίδα. Στην Γλυφάδα της δεκαετίας του 70, και του 80, υπήρχε μόνο ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' δημόσια, όπως και μια σειρά ακόμα πρωτεργατών της ραδιοτηλεόρασης, και είμαστε οι μοναδικοί που είχαμε τοπικά δημόσιο λόγο, και αναφορές στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοικήσεως, καθώς και της πολιτικής.  

Το 1985 έκανε την εμφάνισή του σε τοπικό επίπεδο ο ''Ταχυδρόμος της Γλυφάδας'', όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο λειτουργός του είχε επικεντρώσει στον Δήμο και τους αιρετούς , ενώ η δική μας έμφαση ήταν η Κοινωνία.

Οι κύριοι που μας ακολούθησαν ετεροχρονισμένα, και ειδικότερα ηλεκτρονικά, μετρούν λίγα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, και έπειτα από κάθε νέα εκλογή δημάρχου και αιρετών, αμέσως κλείνουν ραντεβού με τον εκάστοτε Δήμαρχο.

Είναι γνωστό ποιοι βαφτίστηκαν τοπικά εκδότες, και δημοσιογράφοι, όπως και ποιοι επί αρκετά χρόνια κλείνουν πίσω από την πόρτα του 4ου ορόφου κρυφές συμφωνίες, ώστε να καταργείτε τοπικά η ισχύς της ισοπολιτείας, της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, και της αλήθειας, ενώ εμείς θέλουμε αμεσότητα και όλους τους δημότες στο προσκήνιο ώστε να μετ'εξελίξουμε το Δήμο για πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. 

Εμείς, συγκεκριμένα, δεν περάσαμε την πόρτα του 4ου ορόφου, ούτε επί διοικήσεως Κόκκορη, ούτε επί διοικήσεως Θεοδωρόπουλου, ούτε επί διοικήσεως του Παπανικολάου, όμως, συνολικά οι κάτοικοι γνωρίζουν ποιοι ασκούν επί δεκαετίες λειτούργημα σε τοπικό επίπεδο, και ποιοι γεμίζουν τις τσέπες για θάψιμο της αλήθειας και συστημική προπαγάνδα. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων, φερόμενων δημοσιογράφων, δεν περάσαμε ποτέ τη πόρτα του δημαρχείου μυστικά, ούτε μια φορά, δεν κλείσαμε κανένα ραντεβού για συνάντηση με τον εκάστοτε δήμαρχο, και έχουμε τα παραστατικά των σύννομων πρωτοκολλημένων μας αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες συνολικά παρανόμησαν όσοι φροντίζουν πάνω και κάτω από τα τραπέζια με παράνομες συναλλαγές φερόμενους τοπικούς εκδότες και δημοσιογράφους.

Τονίζεται ότι με τα δεδομένα του παρόντος, του διαδικτύου, κάθε κάτοικος Γλυφάδας μπορεί να εκδώσει μια ηλεκτρονική εφημερίδα, ( Ιστοσελίδα ),  και κάλλιστα μπορεί να αναπαράγει μια σειρά τοπικών ειδήσεων, η ακόμα και απόψεων, σχολίων, κ.α., όμως σε καμία περίπτωση δεν θα έχει μια ιστορία τεσσάρων δεκαετιών δημόσιας ανιδιοτελούς έκθεσης,  κριτικής,  και δημοσιογραφίας.

Είναι ο μοναδικός και σημαντικός λόγος, για κάθε κάτοικο Γλυφάδας, ο οποίος γνωρίζει τη διαδρομή του κάθε δημότη, που εμείς αντλούμε αναφαίρετα το δικαίωμα να διοικήσουμε το δήμο.

Επί σειρά ετών, έχουμε το σύνολο των αποδείξεων ότι οι αρκετοί τοπικοί εκδότες - δημοσιογράφοι, ποτέ δεν κάλυψαν πλουραλιστικά την τοπική μας κοινωνία, κατοίκους, και ήταν πάντα απόντες σε συγκεκριμένα σημαντικά ζητήματα του τόπου μας.

Ενώ ήταν απόντες σε πολλά σημαντικά ζητήματα του τόπου μας, θάβοντας επί της ουσίας την πλειονότητα των κατοίκων Γλυφάδας, επικέντρωναν στο γραφείο του 4ου ορόφου. Όπως φαίνεται από εποχής ''Ταχυδρόμου'' στη Γλυφάδα δεν έχουν αλλάξει πολλά.

Τέλος, θέτουμε ένα δημόσιο ερώτημα στην κ. Εύα Ντογιάκου: Αν το σύνολο όσων αναφέρονται στο παρόν δημοσίευμα είναι η απόλυτη αλήθεια, ποια είναι η προσωπική της κρίση αναφορικά με τον Γ. Παπανικολάου και τα πεπραγμένα του ; 

Πως θα τον χαρακτήριζε η ίδια, αν ήμουν αύριο πελάτης της, και αναθέτοντάς της την υπόθεση των παρανομιών στις αιτήσεις μας κατά του πρωτεργάτη των Ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων υπερβραχέων κυμάτων, τόσο από τον Γ. Παπανικολάου, όσο και από τους προκατόχους του, οι οποίοι τόσα χρόνια φροντίζουν αδιαφανώς και παράνομα τους ημετέρους ; 

Κυρία Ντογιάκου θα δεχτείτε να είμαι αύριο πελάτης σας κατά του δημάρχου ; Θα εκπροσωπήσετε το δίκαιο ;

Σημείωση: Είναι από τις ελάχιστες φορές που παρεμβαίνουμε στην ιδιωτική ζωή των δημοσίων προσώπων, όμως έχουμε σαφείς λόγους, όπως έχουμε και σαφές πρόγραμμα για πραγματική τοπική δημοκρατία. 


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : Ιδρυτική Διακήρυξη


Υ.Γ του 2018: Τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε ένα σκέλος, διότι το αμόρε έγινε σύζυγος, όμως κατά τα υπόλοιπα γραφόμενα ουδέν έχει διαφοροποιηθεί. Η κ. Ντογιάκου - Παπανικολάου δεν μου απήντησε , και θεώρησε ορθό να προσφύγει στον Νίκο Χατζηνικολάου. Δεν πειράζει, το θέμα είναι ότι σήμερα είναι κάτοικος Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το αμόρε με την Εύα Ντογιάκου του ξενόφερτου της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">