ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''νέα ενέργεια'' : Πέτρος Ζωγράφος, Πάνος Καμμένος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά την SIEMENS

Μερικές φορές αδυνατείς να πιστέψεις ότι στην Ελλάδα του 2017 μπορεί να ισχύουν φαινόμενα αυτού του τύπου, τα οποία έχουν λάβει έκταση σε τηλεοπτικό και πολιτικό επίπεδο.

Όντας επιστήμονες, στο αντικείμενό μας, έχουμε μια μακρά ενασχόληση, καθώς και πλήρη ενημέρωση όσων έχουν υλοποιηθεί ερευνητικά, τόσο σε πλανητικό επίπεδο, καθώς και στη δική μας χώρα.
Ο ατζέντης του Πέτρου Ζωγράφου είναι από τη Γλυφάδα
Γνωρίζουμε προσωπικά τον κ. Ζωγράφο, από την περίοδο του ερασιτεχνικού ραδιοφώνου, πριν υπάρξουν ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, καθώς και στη συνέχεια κατά την πρώτη φάση ύπαρξης των δημοτικών και ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, τις οποίες εμείς χαρακτηρίζουμε πλάνη του κοινωνικού συνόλου.

Είναι σαφές ότι όσα παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ο κ. Ζωγράφος, έχουν λάβει τεράστια έκταση σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες, και αν πράγματι αποτελούσαν τη λύση του ενεργειακού προβλήματος, με χαμηλό κόστος, δεν θα χρειαζόταν να γίνονται πόλεμοι, διότι ειδικά οι ισχυρές οικονομίες, θα είχαν μια δική τους πηγή κατασκευής φτηνής ενέργειας.

ΤΟ υδρογόνο, σε καμία περίπτωση δεν είναι χρηστικό για τον μέσο κάτοικο - άνθρωπο του πλανήτη, και ακόμα και να δοθεί η δυνατότητα μαζικής παραγωγής, δεν πρόκειται να υιοθετηθεί από το κοινωνικό σύνολο, διότι εμπεριέχει πολλούς κινδύνους.

Το μαζούτ, η αλλιώς πετρέλαιο, καθώς και τα παράγωγά του, αποτελούν ένα χρηστικό ενεργειακό υλικό, το οποίο δεν ελλοχεύει τους κινδύνους του υδρογόνου, καθώς και τους πολύπλοκους εξοπλισμούς παραγωγής και καταναλώσεως, όμως, για εμάς αποτελεί βρώμικη ενέργεια, και η βασική επένδυση της πολιτείας πρέπει να είναι αποκλειστικά η πράσινη ενέργεια - ηλεκτρική - ηλεκτρονική.

Ο πρώην συνεργάτης του Πέτρου Ζωγράφου, Κυριάκος Παπαντωνίου, χαρακτηρίζει την ανακάλυψη του ως απάτη, καθώς επίσης, επισημαίνει ότι η δοκιμή της περιβόητης συσκευής με τα κατσαρολάκια, τα σωληνάκια, και τις χαρτοταινίες, για την παραγωγή φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας, και υδρογόνου, είχε γίνει και πριν από δεκαετίες στην Αφρική, με βασικό στόχο να αποσπάσουν χρήματα για ένα inverter το οποίο παρήγαγε ενέργεια από μια κρυφή μπαταρία.

Ήταν ο βασικός λόγος, που όταν τους ζητήθηκε να γίνει επίσημη δοκιμή της συσκευής επί 24 ώρες, ο Πέτρος Ζωγράφος έφυγε κυριολεκτικά νύχτα από την Αφρική. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Με αυτό το δεδομένο, το οποίο υφίσταται δημόσια καταχωρημένο, και σύμφωνα με το γεγονός το υπουργείο Εθνικής άμυνας, και ο ίδιος ο υπουργός Π. Καμμένος, να έχει υπό την προστασία του την πατέντα του κ. Ζωγράφου, υφίστανται το λιγότερο σαφείς αμφιβολίες σχετικά με την χρηστικότητα της ανακαλύψεως του κ. Ζωγράφου.

Εμείς επισημαίνουμε, ειδικά στον υπουργό κ. Πάνο Καμμένο, ότι εδώ και αρκετά χρόνια υφίσταται σε μεγάλη έκταση η συσκευή παραγωγής υδρογόνου του κ. Μιχάλη Καλογεράκη, ο οποίος έχει ολόκληρη εγκατάσταση παραγωγής υδρογόνου, και δεν διαπιστώσαμε το ενδιαφέρων της πολιτείας, καθώς και του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τέλος, επισημαίνουμε ότι εμείς προσωπικά έχουμε την πατέντα κατασκευής αυτοκινήτων και μηχανών, τα οποία θα κινούνται αυτόνομα, χωρίς υδρογόνο, βενζίνη, πετρέλαιο, και οτιδήποτε άλλο αποτελεί την ενέργεια του παρόντος.

Είναι σαφές ότι είναι εφικτό να κινούνται όλα τα οχήματα χωρίς καύσιμη ύλη, καθώς μπορεί να γίνετε παροχή ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς καύσιμη ύλη, φωτοβολταϊκά, αιολικά πάρκα, κ.α.,  και εμείς την πατέντα μας, την χαρίζουμε στην Ελληνική κυβέρνηση, και δεν αξιώνουμε ούτε ένα ευρώ χρηματοδοτήσεως.

Αναμένουμε να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρων της πολιτείας, του τύπου, του υπουργού, κ.α., καθώς και όσων ενδιαφέρθηκαν για την πατέντα του κ. Ζωγράφου, διότι εμείς μπορούμε να κινήσουμε μηχανές με την κοσμική ενέργεια, η οποία μας περιβάλει αδιαλείπτως. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Τονίζεται ότι εμείς εκτελούμε πειράματα επί τέσσερις δεκαετίες, και το γνωρίζουν ακόμα και στενοί συνεργάτες του κ. Τριανταφυλλόπουλου, οι οποίοι αν δεν υπήρχαν οι δικές μας ενέργειες, με τα σχέδια που είχαν στα χέρια τους ,δεν θα λειτουργούσαν ποτέ τα κυκλώματα όσων κατασκευάζαμε στον παρελθόντα χρόνο...

Σας δοκιμάζουμε στη πράξη, τόσο ως Ελληνική επιστημονική κοινότητα, όσο και ως πολιτεία, φορείς, κ.α., διότι ο κ. Ζωγράφος, καθώς και το σύνολο των υπολοίπων, μπορούν να φανούν χρήσιμοι στην μοναδική πατέντα που θα δρομολογήσει την επανάσταση της ενέργειας στη χώρα μας, και αυτή την έχουμε εμείς, διότι ανακαλύψαμε μερικά από τα μυστικά του TESLA.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''νέα ενέργεια'' : Πέτρος Ζωγράφος, Πάνος Καμμένος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά την SIEMENS Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος