ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Αναπαλαίωση του σήματος της Ολυμπιακής (VIDEO)

Το σήμα της Ολυμπιακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, προς Γλυφάδα, αποκαθίσταται ,  φωτίζεται, και παράλληλα διαμορφώνεται και η μικρή πλατεία που το φιλοξενεί.

Όπως είχε πει πριν από λίγες μέρες ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης «Το σήμα της Ολυμπιακής αποτελεί ένα τοπόσημο όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Αθήνα, καθώς αποτελεί από το 1966 έως και σήμερα σημείο αναφοράς για τους πολίτες ολόκληρης της Αθήνας». 




«Ανάμεσα στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για αναγέννηση της πόλης, που ήδη υλοποιούνται, ήταν και η ανακαίνιση του σήματος της Ολυμπιακής, γιατί πρώτα από όλα ο ίδιος ο πολίτης ήθελα να το βλέπει καθαρό και φωτεινό. Ως Ελληνας, όμως, ένιωθα την ανάγκη να τονίσω την ιστορικότητα του εθνικού αερομεταφορέα που μας ταξίδευε σε όλες τις ηπείρους και τις χώρες του κόσμου».

«Από την ημέρα που βάλαμε τις σκαλωσιές, λάβαμε 3.000 περίπου μηνύματα ανθρώπων που επιδοκιμάζουν αυτή μας την κίνηση», λέει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης. «Ολοι έχουν να αναφέρουν μια προσωπική ιστορία με αναφορά στο σήμα της Ολυμπιακής. 

Η γενιά των σαραντάρηδων, στην οποία ανήκω και εγώ, έχει να διηγηθεί πολλά γεγονότα και περιστατικά με αναφορά στο σήμα της Ολυμπιακής. Τότε που δεν είχαμε κινητά και Facebook και δίναμε ραντεβού τα Σαββατοκύριακα στο “σήμα”. 

Σε ένα μήνα περίπου θα έχει τελειώσει η ανακαίνιση του σήματος της Ολυμπιακής, θυμίζοντας μνήμες μιας παλαιότερης εποχής. Μιας εποχής στα θετικά στοιχεία της οποίας θα πρέπει να ξαναγυρίσει η Ελλάδα».

Σε αντιδιαστολή του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, στο παρηκμασμένο πολιτικά δήμο της Γλυφάδας, έπειτα από τις Πασοκικές διοικήσεις αναλάμβαναν οι δεξιές Νεοδημοκρατικές, όπως και σήμερα, με εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες και λειτουργία έναντι όσων διαπιστώνουμε σε γειτονικούς δήμους και περιοχές.

Συγκεκριμένα, έπειτα από μια κακοδιοίκηση στο δήμο Γλυφάδας, η οποία ταλάνισε την τοπική μας κοινωνία επί τέσσερα χρόνια με παρανομίες, σκάνδαλα, υπόδικους, καταδίκες, και κακουργήματα, ήρθαν οι συνεχιστές της κακοδιοικήσεως, οι οποίοι προφανώς δεν παρακολουθούν τα δρώμενα, ούτε έχουν ιδία αντίληψη των σαθρών πεπραγμένων τους. 

Τονίζεται ότι: Επί σειρά πολλών ετών, σε καθημερινή βάση, τότε που δεν είχαμε κινητά και Facebook ,το σημείο καθημερινής ''συνάντησης'' των κατοίκων της περιοχής μας, των πόλεων μας, και η μοναδική μας καθημερινή ''γέφυρα'', σε μεγάλο βαθμό, ήταν το τοπικό ραδιόφωνο. Ήταν ο Γλυφάδα  FM.

Για άλλη μια φορά δημόσια σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για τις παρανομίες σας στις σύννομες αιτήσεις μας, διότι πλέον έχετε αποδείξει οι ''πρασινογαλαζοκόκκινοι'' κ.α. του δήμου Γλυφάδας, ότι είστε αντιγλυφαδιώτες, ΑΝΤΙΝΟΤΙΟΙ, και κατά του τόπου μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 - ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Κάντε ''παιχνίδι'' επί παντός επιστητού πίσω από τις πλάτες των κατοίκων στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, όπως ο χρόνος κυλά, και οι αντιλήψεις των κατοίκων δεν λανθάνουν. 

Επαναλειτουργία του τοπικού ραδιοφώνου δεν έπρεπε να γίνει, διότι προφανώς δεν αποτέλεσε σημείο αναφοράς στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα, και προφανώς δεν υπήρξε το πρώτο ραδιόφωνο στα FM.

Τονίζεται ότι το σήμα της Ολυμπιακής είναι ένα κομμάτι σίδερα, ενώ το τοπικό ραδιόφωνο ήταν η φωνή, (φωνές), και η ψυχή, (ψυχές), των κατοίκων και της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς και κοιτίδα ενδογενούς τοπικού πολιτισμού, και καθημερινά ''φιλοξενούσε'' χιλιάδες κατοίκους. ( Ποιος δύναται να το αμφισβητήσει ;;; Ο σταθμός λειτουργούσε από την Τερψιθέα Γλυφάδας, και υφίστατο αναμετάδοση από το Ελληνικό για Ελληνικό - Αργυρούπολη - Άλιμο.)

Οι νοοτροπίες μπορεί αυταπόδεικτα να είναι λαθεμένες, πολλά χρόνια, όμως εμείς σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων, καθώς και των νοοτροπιών τους έχουμε παρέχει εμπράκτως τα δείγματα γραφής μας, και όσοι είναι πράγματι νοήμονες έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν. 




Στη Γλυφάδα έχουμε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, και αυτή είναι οι καθημερινοί ψεκασμοί, καθώς και οι ''ψεκασμένοι'', με ψεκασμένες νοοτροπίες καθώς και συμπεριφορά. Σημερινός ψεκασμός 20 Μαρτίου 2017.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Αναπαλαίωση του σήματος της Ολυμπιακής (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">