ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ανοιχτά θα είναι κάθε απόγευμα τα προαύλια 11 σχολείων

Ανοιχτά θα είναι κάθε απόγευμα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα τα προαύλια των σχολείων της Γλυφάδας. 

Με απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας, συνολικά 11 σχολεία της πόλης θα ανοίγουν κάθε απόγευμα στις 5 και θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι και τις 9 το βράδυ, με γνώμονα την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση των παιδιών. 

Συγκεκριμένα, τα προαύλια των σχολείων θα είναι ανοιχτά την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου και την Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, και από την Τρίτη του Πάσχα, 18 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή του Πάσχα, 21 Απριλίου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, «τα παιδιά των κατοίκων που θα παραμείνουν κατά την πασχαλινή εορταστική περίοδο στη Γλυφάδα μας πρέπει να μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν, σε ένα περιβάλλον με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Προς το σκοπό αυτό αξιοποιούμε τον προαύλιο χώρο των σχολείων μας, όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να περνούν τα απογεύματά τους, υπό την επίβλεψη δημοτικού υπαλλήλου, χωρίς να έχουν έγνοια οι γονείς». Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αργυροπούλου, «σε κάθε περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά λόγω εορτών, προσπαθούμε να κρατούμε κάθε μέρα ανοιχτά τα προαύλια των σχολικών κτιρίων, ώστε μικρά και μεγάλα παιδιά να μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά μέχρι το βράδυ, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τους γονείς».

Ειδικότερα, τα σχολεία που θα είναι ανοιχτά τις ημέρες που προαναφέραμε, από τις 5 μ.μ. ως τις 9 μ.μ., είναι τα εξής:

1ο Δημοτικό (Γιαννιτσοπούλου 12)

3ο Δημοτικό (Παλμύρας και Παπανδρέου)

5ο Δημοτικό (Πέλλης & Βερελή)

6ο Δημοτικό (Μικράς Ασίας 93)

8ο Δημοτικό (Γεννηματά & Αγ. Νεκταρίου)

2ο Γυμνάσιο-Λύκειο (Βουλ/νης & Ρ. Φεραίου)

3ο Γυμνάσιο-Λύκειο (Λεωφ. Κύπρου 200)

4ο Γυμνάσιο (Γεννηματά & Αγ. Νεκταρίου)

4ο Λύκειο (Κυνουρίας 114 & Πυθαγόρα)

5ο Γυμνάσιο-Λύκειο (Πέλλης 70 & Γεννηματά)

6ο Γυμνάσιο-Λύκειο (Επαμεινώνδα & Αγ. Τριάδας)

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Τα σχολεία της Γλυφάδας ανοιχτά, ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός κλειστός, επί 13 χρόνια, οι ημέτεροι εξασφαλισμένοι, οι αιρετοί διασφαλισμένοι, οι παρανομίες δεδομένες, και οι ζωές μας σπιλωμένες, κατασυκοφαντημένες, και κατακρεουργημένες, ακόμα και τη περίοδο των εορτών.

Αν αυτή είναι τοπική δημοκρατία και τοπικός πολιτισμός, ο φασισμός τι είναι ;;; 

Αλήθεια, μερικές χιλιάδες κάτοικοι Γλυφάδας, το βράδυ, θα επισκεφτείτε τις τοπικές ενορίες ώστε να κάνετε ανάσταση του ενός (1) ανθρώπου ;;; 

Πηγαίνοντας και γυρίζοντας αναλογιστείτε τι πράττεται ..., και κυρίως, τι πράττουν επί χρόνια όσοι δρομολογήθηκαν από εσάς στα δημοτικά έδρανα παρανομώντας σε βάρος μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Δεκατρία (13) χρόνια παρανομιών στις αιτήσεις μας από τους αιρετούς Γλυφάδας.

Ρίξτε και μια ματιά ΕΔΩ ώστε να διαπιστώσουμε ποιος έχει υπάρξει πιο διάφανος τοπικά, και κυρίως, πόσα χρόνια ακόμα θα μας σταυρώνετε αδιάλειπτα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο ;;;

Έξυπνοι άνθρωποι είστε, άρα τεκμηριώστε έστω μια (1) φορά στους συμπολίτες μας, τι ήταν όσοι φροντίστηκαν από εσάς όσο βρίσκεστε στα έδρανα του δήμου, και τι είχαν παρέχει επί χρόνια στους συμπολίτες μας ;;;

Και σας ερωτώ δημόσια για δεύτερη φορά, και οι συμπολίτες μας κρίνουν :

Αν αυτή είναι τοπική δημοκρατία και τοπικός πολιτισμός, ο φασισμός τι είναι ;;;


Και τέλος, γνωρίζετε πόσοι πειρατές, οι οποίοι ουδέποτε κατέθεσαν μια αίτηση - παράβολο στην πολιτεία λειτουργούν επί δεκαετίες στα FM, η μήπως δεν γνωρίζετε πόσοι λειτουργούν καθημερινά χωρίς άδειες λειτουργίας ;;;

Η συνδρομή της σημερινής διοικήσεως για ένα τοπικό ζήτημα ποια είναι ;;; Αν δεν έχετε απαντήσεις, σαφείς και ξεκάθαρες, ο δήμος ανήκει αποκλειστικά σε εμάς.

* Εμείς επί πολλά χρόνια πράξαμε ορισμένα πράγματα για τον δήμο, και ο δήμος δια μέσω των εκλεγμένων, είναι απών, και παρανομεί επί δεκαετίες εις βάρος μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ανοιχτά θα είναι κάθε απόγευμα τα προαύλια 11 σχολείων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">