ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

6ο Acadimies Golden Cup: Αυλαία με τις απονομές!

Έγραψε ιστορία το 6ο Πασχαλινό Πανελλήνιο Τουρνουά "Acadimies Golden Cup"!

Με πολλά παιδικά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Πασχαλινό Τουρνουά Acadimies Golden Cup που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση που έφερε την υπογραφή του ΟΑΣΠΕ, άρχισε την Τετάρτη 19/4, έριξε αυλαία το Σάββατο 22/4 στις εγκαταστάσεις του «Αθλητικού Κέντρου Ντίνος Κούης» και του «Αθλητικού Πάρκου ΕΚΟ» με τις απονομές και τις βραβεύσεις.




Περισσότεροι από 400 μικροί ποδοσφαιριστές από τις 4 άκρες της Ελλάδας γεννημένοι τα έτη 2002 ως και το 2007 είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου με γνώμονα το fair play.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της τελικής φάσης, ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Την τελετή λήξης χαιρέτησε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, ενώ τις απονομές έκαναν οι παλαίμαχοι άσοι και μεταλαμπαδευτές των γνώσεών τους, κκ Ντίνος Κούης, Εμπενίζερ Χάγκαν, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Κοσμίν Μπαρκαουάν.




Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Βασίλης Ανατολίτης εκ μέρους της Περιφέρειας Μακεδονίας, ο κ. Λάμπρος Ανδριόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, και ο κ. Κυριάκος Λαζαρίδης μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης.




Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει το επίκεντρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και Παιδικών Πρωταθλημάτων καθώς ξεχωρίζει για το ανταγωνιστικό επίπεδο των Τμημάτων Υποδομής που διαθέτουn οι σύλλογοι της. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε τα 1200 τμήματα που συνολικά συμμετέχουν όλο το χρόνο στα Πρωταθλήματα και Τουρνουά Υποδομής.




Οι εκπρόσωποι του ΟΑΣΠΕ, κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής ευχαρίστησαν θερμά το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού και τον κ. Βασίλη Νάνο, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από 6 μέλη και συνολικά 11 τμήματα από τα 24 που αγωνίστηκαν. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι Κεντρικές Σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη, η Σχολή Ρεθύμνου, η Σχολή Ιωαννίνων, η Σχολή Μενιδίου και η Σχολή Θεσσαλονίκης.




Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Acadimies.gr

Σημείωση του ''Γ'': Για όλους και όλες εσάς που επικοινωνείτε μαζί μας από ολόκληρη τη χώρα, πρέπει να τονιστεί ότι στη δική μας περιοχή, Νότια προάστια Αττικής, και ειδικότερα στη πόλη της Γλυφάδας, υφίστανται στεγανά συμφερόντων τα οποία επί δεκαετίες δημιουργούν πόλωση, και εμείς σήμερα αδυνατούμε να καλύψουμε καθημερινά δεκάδες δελτία τύπου καθώς και πολλές εκδηλώσεις. 

Όπου υφίσταται ορθό πλαίσιο λειτουργίας κανείς δεν ασκεί κριτική
Στη πόλη της Γλυφάδας έγιναν προνομιούχοι οι χθεσινοί και συκοφαντούνται οι παλαιότεροι !!!

Σε πλήρη αντιδιαστολή της συμπρωτεύουσας, στο Ν.Αττικής υφίσταται μια διαφορετική πραγματικότητα, και ειδικότερα στη πόλη της Γλυφάδας, στην οποία συκοφαντούνται και σπιλώνονται οι κάτοικοι, ώστε μικρή μερίδα κατοίκων να χαίρει των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, όμως με πόλωση και παθογένειες. Οι δικοί τους και οι άλλοι, λες και δεν είμαστε ένας λαός και ένας πολιτισμός !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 6ο Acadimies Golden Cup: Αυλαία με τις απονομές! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">