ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αμετανόητος ο απατεώνας ψευτοεκδότης στα Νότια προάστια

Όποιοι επικαλούνται τη δικαιοσύνη να την χρησιμοποιούν

Είναι σαφές ότι ο γνωστός εκβιαστής πολιτικών προσώπων και αιρετών, ο οποίος επιδίδεται σε εμετικά δημοσιεύματα, αποσκοπώντας στη συνέχεια να αποσπάσει χρήματα από πολιτικούς και αιρετούς, δεν διαθέτει ούτε ένα πειστήριο παρά μόνον λασπολογία, συκοφαντίες, και αοριστολογίες κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Όπως διαπιστώνεται, οι ελάχιστοι που παρακολουθείτε τη δράση ενός απατεώνα, σε καθεστώς αοριστολογίας, και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, όπως και ονόματα, προσπαθεί να αναβαθμίσει την ελεεινή του εικόνα αποκλειστικά με λάσπη, και ύβρεις, στρεφόμενος κατά του συνόλου των τοπικών ιστοσελίδων και δημοσιογράφων, ενώ δεν απαντά επί των ερωτημάτων τα οποία τέθηκαν.

1) Το σπιτάκι της Σαρωνίδας πως αποκτήθηκε ψευτοεκδότη - εκβιαστή ;;;
2) Τα χρήματα που έχεις αποσπάσει με εκβιασμούς και συκοφαντικά δημοσιεύματα τα έχεις δηλώσει στην Δ.Ο.Υ ;;;
3) Διαθέτεις κάποια επιχείρηση και δηλώνεις εκδότης ;;;
4) Που εδρεύει η ''εφημερίδα'' του φαντομά - εξαγορασμένου - συκοφάντη ;;;

Συγκεκριμένα αυτό το υποκείμενο της κοινωνίας, όπως μας ενημέρωσαν σήμερα αναφέρει:  '' Είναι πλέον πασιφανές το χάος που επικρατεί στο βασίλειο της ζούγκλας των τοπικών ΜΜΕ στην Γλυφάδα, με τους φρενοβλαβείς και τα μαϊμού προφίλ '', άρα αυταπόδεικτα ένας κοινός απατεώνας τολμά να σπιλώσει το σύνολο του τοπικού τύπου - δημοσιογράφων, ώστε να αναδειχθεί ως τύπος και δημοσιογραφία ένας κοινός συκοφάντης - εκβιαστής, ο οποίος ούτε για μια φορά επί σειρά ετών δεν κάλυψε ένα θέμα τοπικής δημοσιογραφίας, παρά μόνον αναπαραγωγή των δελτίων τύπου του δήμου Γλυφάδας, όπως και ύβρεις - συκοφαντίες. 

Η σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό του είναι σαφής, και δεδομένου ότι αρέσκεται σε ζουρλομανδύες, διότι τους χρησιμοποιεί αρκετά πυκνά συχνά, η δημοτική αρχή του δήμου ας πιστώσει ένα κονδύλι για την αγορά ενός ζουρλομανδύα για τον φερόμενο εκδότη - ο οποίος είναι ένας κοινός απατεώνας.

Επί τέλους κάποτε πρέπει να τεθεί μια τάξη στο χάος που επικρατεί στα νότια προάστια Αττικής, αναφορικά με το διαδίκτυο, και τουλάχιστον εμείς προσφεύγουμε στο υπουργείο, καθώς και στην Ε.Ε.Τ.Τ, για το κλείσιμο της συκοφαντικής ιστοσελίδας, καθώς και στην Ελληνική Δικαιοσύνη με το σύνολο των υβριστικών του δημοσιευμάτων. 

Ορισμένοι υπάλληλοι του δήμου Γλυφάδας προβαίνουν σε παραβίαση των άρθρων 24, 26, και 27 παρ. 3, N. 3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄ του υπαλληλικού κώδικα, και δηλώνουν ευθέως ότι δεν αρμόζουν στο δήμο Γλυφάδας.

Επίσης, δεδομένου ότι γνωρίζουμε τις πηγές που χρησιμοποιούν επί χρήμασι τον ψευτοεκδότη, στην προσφυγή μας στην Ελληνική δικαιοσύνη θα αναφερθούν και οι χρηματοδότες του, οι οποίοι/ες είναι ορισμένοι αιρετοί, καθώς και υπάλληλοι του δήμου Γλυφάδας οι οποίοι λειτουργούν κατά παράβαση των θεσπισμένων. ( Βλέπε Τσιώλη, Τσιώλης, Σκούφης, Ακρίβος, Αργυροπούλου, κ.α. ) 

Yπάρχει κάποια συγγένεια μεταξύ της κ. Τσιώλη με τον παράνομο οδηγό του δημάρχου Νίκο Τσιώλη, η κάνουμε κάποιο λάθος ;;; Με τη πάροδο του χρόνου, και το σύνολο των στοιχείων στον υπουργό, και στους αρμοδίους, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα ορισμένων αιρετών, κάποιων αποτυχόντων οι οποίοι προσλήφθηκαν παράνομα, καθώς και ορισμένων εργαζομένων του δήμου με γαλάζια κομματική ταυτότητα, οι οποίοι με δόλο στράφηκαν κατά της ζωής μας.

Ανάρμοστες υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας, ανάρμοστοι αιρετοί παραβάτες των θεσπισμένων, καθώς και απαράδεκτοι εργαζόμενοι

Ελπίζω παράλληλα με εσάς να διαβάζει και ο κ. Τάσος Ταστάνης, ο οποίος ήταν βασικός μάρτυρας όσων ισχύουν τοπικά, και αν πράγματι  γνωρίζει την σχέση ανάμεσα την κ. Τσιώλη με τον Ν.Τσιώλη, να αντιλαμβάνεται ότι χρειάζονται άμεσα βασικές αναπροσαρμογές στο καθεστώς που ισχύει στο δήμο Γλυφάδας, καθώς και απομάκρυνση ορισμένων υπαλλήλων οι οποίοι/ες παραβαίνουν τον κώδικα και τους θεσμούς.

Για πολλοστή φορά σας παρέχουμε τις αποδείξεις ανάρμοστης λειτουργίας, με κατάλυση των θεσπισμένων καθώς και του κώδικα, από τη πλευρά αιρετών, παράνομα προσληφθέντων, καθώς ορισμένων υπαλλήλων του δήμου, και οι καταληψίες των εδράνων, όπως και οι παράνομα αμειβόμενοι τους, αντί λάσπης ας τεκμηριώσουν στους συμπολίτες μας, πρώτον, ποια είναι η σχέση μεταξύ τους, δεύτερον, σε ποιο καθεστώς αμείβουν τον απατεώνα ψευτοεκδότη, και τρίτον, που αποσκοπούν ;;;

Για πολλοστή φορά σας υπενθυμίζουμε σειρά αιτήσεων μας στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανόμησε το σύνολο των διοικούντων, την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία είτε μεριμνούσαν για κομματικούς τους ημέτερους, είτε για αποτυχόντες των δημοτικών εκλογών, είτε ακόμα και τους γνωστούς αυλοκόλακες συστημικής προπαγάνδας.

Θερμά συγχαρητήρια

Επίσης, τονίζεται ότι είμαι ο πρώτος και μοναδικός δημότης ο οποίος αιτήθηκε μια δομή ζωντανής παρουσίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, όπως χρειάζεται, από το 2004 επί διοικήσεως Σ. Σφακιανάκη, όπως και στη συνέχεια επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη, και αντί αρωγής υπήρξε κάτι ανάλογο με το παρόν. Εν ζωή τελούν και ο ένας και ο άλλος ας ερωτηθούν άμεσα.

Επί του παρόντος, όσοι συμπράττουν σε ύβρεις και σπίλωση κατά παράβαση των θεσπισμένων, να τοποθετήσουν και κάμερες, και μικρόφωνα, και σκηνοθέτες δεξιών καταβολών - ταυτοτήτων, και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν στο δημαρχείο, πίσω από τη πλάτη μας και χωρίς εμάς, όμως, πολιτικό πολιτισμό παρανομώντας κατά του δημότη ο οποίος σύννομα αιτήθηκε, και επανειλημμένα, δεν πρόκειται να έχουν, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν.

Όσοι μας διαβάζετε επί μακρόν γνωρίζετε τις ενέργειές μας, όπως και τα πεπραγμένα των εκάστοτε διοικήσεων, και πραγματικά μπορείτε να βγάλετε ορθά συμπεράσματα. Παρεμπιπτόντως, διότι εμείς ομιλούμε με αποδείξεις και δεν εικάζουμε, το αναφερόμενο από το 2004 εμπεριέχεται και στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2014 τοπικής παρατάξεως στο δήμο Γλυφάδας. Κύριοι και κυρίες των δημοτικών εδράνων φροντίστε να γίνετε σωστοί άνθρωποι, ακόμα και σήμερα, ποτέ δεν είναι αργά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Πότε εμφανίστηκες απατεώνα ψευτοεκδότη στη πόλη της Γλυφάδας ;;;

Σημείωση: Απέχουμε της τοπικής ενημέρωσης, δεδομένου ότι δεν υφίσταται εκπροσώπηση από τη πλευρά των αιρετών, οι οποίοι όφειλαν να προβούν στο σύνολο των ενεργειών για την σύλληψη του απατεώνα ψευτοεκδότη, ο οποίος λασπολογεί, συκοφαντεί, και λειτουργεί τυχοδιωκτικά ως φορέας του δήμου, και λυπούμαστε που δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τα εκατοντάδες μηνύματα και δελτία τύπου.

Όσοι δεν μεριμνούν ώστε να παύσει ο φασισμός, ο τυχοδιωκτισμός, και η κατάλυση των θεσπισμένων, από τη πλευρά αιρετών - υπαλλήλων - καθώς και απατεώνων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως εκδότες, δεν έχουν καμία θέση στο δήμο Γλυφάδας.

* Οι ενέργειές μου είναι σαφείς, σύννομες, και αποδεικνύονται από οποίον το επιθυμεί. Καλώ δημόσια κάθε ευυπόληπτο συμπολίτη μας, της τοπικής δημοσιογραφίας, να ερωτήσει τόσο τον τέως δήμαρχο Σ.Σφακιανάκη, όσο και τον τέως δήμαρχο Κ.Κόκκορη, για του λόγου το αληθές, και να δημοσιοποιήσουν τις δηλώσεις τους, ώστε να μην γίνει από εμάς. ( Υπάρχει δήμος των θεσμών, του κώδικα, της διαφάνειας, της αλήθειας, της εκπροσώπησης, και της εντιμότητας ;;; )

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα για τον απατεώνα ψευτοεκδότη και για όποιον μας αμφισβητεί, διότι οι δικές μου προθέσεις ήταν πολιτικός πολιτισμός, πλουραλισμός, αμεσότητα, και τοπική δημοκρατία αξιώσεων, και κάθε κατεργάρης είχε τους δικούς του λόγους να τα παρακάμπτει στον παρελθόντα χρόνο, μέχρι που ''έσκασε'' το διαδίκτυο, οι άλλοι δήμοι είναι πιο μπροστά από εμάς, και εμείς στη Γλυφάδα με αιτήσεις και ενέργειες από το 2004 μείναμε οι τελευταίοι. Γιατί ρε παιδιά ;;; 

Ως κάτοικοι - δημότες Γλυφάδας επιθυμούμε πλήρη αναλυτική επεξήγηση από τους τέως δημάρχους και την σημερινή διοίκηση στους συμπολίτες μας. Οι εμετικές τακτικές σπίλωσης, λάσπης, ύβρεων, και εξαγορασμένων, δεν πείθουν κανένα, ούτε μπορεί να δημιουργηθεί τοπικός πολιτικός πολιτισμός όσο θα υπάρχει πόλωση, συκοφάντες, και εμετικά δημοσιεύματα. Χρειάζεται σύνεση, απ' όλους, και σεβασμός στις σύννομες ενέργειες. Διάθεση έχουμε ;;;  

Όσοι νομίζουν ότι με αυτές τις τακτικές θα βρουν υποψήφια θύματα, προφανώς στερούνται νοημοσύνης. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε 100.000 χιλ. κάτοικοι Γλυφάδας, όμως στο σύνολό μας διαθέτουμε νοημοσύνη και όποιος ψάξει θα βρει όλα τα στοιχεία, όπως και ποιος είναι καθολικά απατεώνας, ποιοι αιτήθηκαν σύννομα, πότε, και ποιοι είχαν λόγους να εκμαυλίζουν την μετεξέλιξη στο τόπο μας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αύριο θα κάνετε αυτά τα οποία είχα αιτηθεί στο δήμο Γλυφάδας, το 2004, και θα είναι το δικό σας έργο, ΞΑΝΑ - ΠΑΛΙ, για τους δικούς σας ημέτερους ;;; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορείτε να πείσετε τους συμπολίτες μας οι οποίοι γνωρίζουν ;;;

Υποσημείωση: Μην δαπανήσετε τα χρήματα των συμπολιτών μας άσκοπα, και κυρίως πολλά χρήματα, διότι σήμερα με πολύ λίγα χρήματα μπορεί να υπάρξει άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, σε υψηλή ανάλυση HD 1080p, με τις καλύτερες ρομποτικές κάμερες γνωστής εταιρίας, καθώς και ο πανόπτης, ο κωδικοποιητής mpeg 4 livestreaming, και μια γεννήτρια χαρακτήρων, και μπορεί να μην χρειάζεται ούτε χειριστής, διότι υπάρχει αυτοματοποιημένο σύστημα με δυο κάμερες, και όποιος μιλά η κάμερα ζουμάρει πάνω του, ( στην κατεύθυνση που βρίσκετε), αναγνωρίζει ποιος είναι, δια μέσω του software, και γράφει η γεννήτρια επί της οθόνης το όνομά του. Αποταθείτε για περισσότερα σε εμάς. Copyright © 2017 glyfadaweb.

Ο αγράμματος  ψευτοεκδότης έχει κάποια σχέση με την επιστήμη, την σκηνοθεσία, και εν γένει με τα τεκταινόμενα του παρόντος ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αμετανόητος ο απατεώνας ψευτοεκδότης στα Νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">