ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο αισχρός και ανήθικος δεν σέβεται ούτε την μεγάλη εβδομάδα

Έχουμε υποχρέωση, ο κάθε ένας από το μετερίζι του, να διασφαλίσουμε το επίπεδο στη πόλη που ζούμε, χωρίς συκοφάντες, απατεώνες, και λασπολόγους, οι οποίοι διατελούν σε χρηματισμένη υπηρεσία.

Αντιλαμβανόμαστε συνολικά ότι έχει κάθε λόγο ο χρηματισμένος να σπιλώνει κάθε δημότη ο οποίος προσπαθεί να θέσει δημόσια την αλήθεια, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχει κανένα δικαίωμα να σπιλώνει χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Σε καθημερινή βάση σπιλώνει προς κάθε κατεύθυνση, και κάθε συμπολίτη μας ο οποίος  πλέον αντιλαμβάνεται ποιοι διατελούν σε χρηματισμένη αποστολή σπίλωσης, και ποιοι προσπαθούν ώστε να υπάρχει δημόσια η αλήθεια, και μόνο η αλήθεια.

Ούτε για μια φορά στα υβριστικά ''δημοσιεύματα'' με λάσπη, και συκοφαντίες, δεν έχει απαντήσει στο σύνολο των ερωτημάτων τα οποία θέσαμε δημόσια.

1) Όπως αναφέρει  ''κάφρος διαχειρίζεται μια «εκδιδόμενη» ιστοσελίδα'' αναφορικά με τον τοπικό τύπο, άρα πρέπει να παρέχει στους αναγνώστες του έστω ένα πειστήριο - απόδειξη, ποιος, πότε, και που, τους χρημάτισε. Αν δεν έχει απόδειξη και στοιχείο, είναι κοινός απατεώνας.

2) Σε άλλο κατάπτυστο υβρεολόγιο του αναφέρει για τον Ηλία Ζαχαριάδη, ότι αναρτά απάνθρωπα, χυδαία, και κατάπτυστα δημοσιεύματα, τα οποία κατακρεουργούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και σας ερωτώ, ο ίδιος τι πράττει σε καθημερινή βάση εκτός από ύβρεις, λάσπη, και συκοφαντίες  ;;; 

Ο Ζαχαριάδης, χωρίς να έχω κάποια τάση υπεράσπισης, ασκεί δημοσιογραφία, έστω και με ένα δικό του τρόπο, ενώ στον αντίποδα ο ''άλλος'' σπιλώνει, υβρίζει, και συκοφαντεί. Ο κ.Ζαχαριάδης έχει παρέχει δημόσια πολλές αλήθειες, και πολλά θέματα.

3) Σε άλλο σημερινό ''δημοσίευμα'' ( ο θεός να το κάνει), αναφέρει ότι ο Γιάννης Μπραδήμας είναι φερτό παλαμάκι του κ. Ζαχαριάδη, και φίλος του, και στη συνέχεια με τη γνωστή του τακτική αρχίζει να σπιλώνει και τον αναγνώστη λέγοντας. '' Όπως καταλαβαίνεται κι αυτός ο «κύριος” είναι μέλος της ομάδας των «ασυμβίβαστων» . Δυστυχώς   κατακλυστείκαμε από τις μαϊμούδες που αλλάζουν προφίλ γρηγορότερα κι απο τα βρακάκια τους !!!

Γίνετε σαφές, και άλλωστε το είχαμε δημοσιοποιήσει πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι όποιος από τους κατοίκους Γλυφάδας, τολμήσει δημόσια να αναφέρει έστω και μια αλήθεια, θα κατακρεουργείται με σπίλωση και ύβρεις ώστε να μην υπάρξει κάποιος άλλος ο οποίος να ακολουθήσει.

Όσα ακολουθεί ο ψευτοεκδότης είναι γνωστές τακτικές φασισμού, οι οποίες αποσκοπούν στον εκφοβισμό της τοπικής κοινωνίας, ώστε να μένουν στο απυρόβλητο τα συμφέροντα όσων σήμερα είναι εξασφαλισμένα και διασφαλισμένα.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην ενδώσουν σε φασίστες και κοινούς λασπολόγους υβριστές, οι οποίοι διατελούν σε χρηματισμένη υπηρεσία.

Αναφέρει την δικαιοσύνη, όμως, αν την χρησιμοποιήσει εμείς έχουμε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων τα οποία θα τον οδηγήσουν στον Κορυδαλλό.

Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρουν τα πεπραγμένα των πολιτικών και αιρετών, οι οποίοι γνωρίζουν την πλούσια δράση του ψευτοεκδότη, ο οποίος δεν άφησε ούτε ένα υποψήφιο της πόλης μας χωρίς να τον σπιλώσει, και αξιώνοντας στη συνέχεια πολλά χρήματα ώστε να σταματήσει την σπίλωση και να αλλάξει ρότα ως υποστηρικτής τους.

Υ.Γ: Αποδεικνύεται ότι δεν είναι δημοσιογράφος, καθώς επίσης, είναι και αγράμματος, διότι δεν υπάρχει όρος [ κατακλυστείκαμε ] υπάρχει μόνο το κατακλύστηκε. ( κατακλυστήκαμε )

Σημείωση: Τον κ. Μπραδήμα δεν τον γνωρίζω, όμως συγχαρητήρια διότι τοποθετήθηκε σωστά. Που είναι οι υποστηριχτές του Καραχάλιου, να υποστηρίξουν το βούρκο, τις ύβρεις, και τα ανυπόστατα περί δημοσιογραφίας ;;; 

Εμείς έχουμε παρέχει εμπράκτως, όπως και σήμερα με την παιδική χαρά στην πλατεία Καραϊσκάκη, τα διαπιστευτήριά μας, και θέτουμε μια αλήθεια απαράδεκτης μεταχείρισης ενός παλιού δημότη της πόλης, και ένα βασικό ερώτημα με δεδομένο κατατεθειμένη πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο την οποία ποτέ δεν πέρασαν στο Δ/Σ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο αισχρός και ανήθικος δεν σέβεται ούτε την μεγάλη εβδομάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">