ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναμένουμε την ανάθεση

Θεωρούμε ότι επί μεγάλο χρονικό διάστημα σας ενημερώσαμε επαρκώς για το σύνολο των σύννομων ενεργειών μας, καθώς και των αιτήσεών μας, οπότε αναμένουμε ακόμα και την ύστατη στιγμή την ανάθεση από τη πλευρά του Δήμου Γλυφάδας.

Από το 2004 ο υποφαινόμενος έχει καταθέσει στο δήμο Γλυφάδας, αίτηση , φάκελλο, καθώς και μελέτη για ζωντανή κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων, η οποία κατατέθηκε τροποποιημένη επί διοικήσεως Κόκκορη το 2012, όπως και στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2014, και έπειτα από τη ανάληψη της σημερινής διοικήσεως εστάλησαν σειρά αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας για τήρηση των αιτημάτων μας.

Η διοίκηση του δήμου, καθώς και ο δήμαρχος, ο οποίος προσωπικά φρόντισε το ζήτημα κάλυψης του γραφείου τύπου του Δήμου, με τον Γιάννη Σκούφη, να δώσει εντολή στον εν λόγω, να μας καλέσει για την ανάθεση της θέσεως κάλυψης των δημοτικών συμβουλίων, καθώς και της σκηνοθεσίας, όπως και των τεχνικών ζητημάτων.


Στη φωτογραφία εμφανίζεται πλάνο, το οποίο μας δόθηκε από επιλεγμένο της διοικήσεως να βιντεοσκοπεί, το οποίο δεν είναι ευθυγραμμισμένο, όπως βλέπετε ήταν κακής ποιότητας, δεδομένου ότι δεν εμφανίζονται τα ονόματα των αιρετών, και σε όλη την διάρκειά του Δ/Σ δεν υφίστατο ορθή σκηνοθεσία.


Είναι γνωστό ότι ο υποφαινόμενος έχει διατελέσει εργαζόμενος επί του συγκεκριμένου αντικειμένου, καθώς επίσης, είναι πτυχιούχος.

Κύριοι διοικούντες αναμένουμε την ανάθεση, ώστε να αποδείξετε εμπράκτως στους συμπολίτες μας ότι σέβεστε την αναλογικότητα, και επιθυμείτε πολιτισμένο επίπεδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Σημείωση: Αυτά τα βίντεο, και οι φωτογραφίες των συνεργατών σας, είναι καλά μόνο για αναμνηστικά των αιρετών, σαφώς όμως, δεν κάνουν για επίσημη καταχώρηση - αρχειοθέτηση, καθώς και για ζωντανή μετάδοση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναμένουμε την ανάθεση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">