ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σύσκεψη για τους πλειστηριασμούς

Σύσκεψη για τους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 43) τη Δευτέρα 24 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: 

Κυβέρνηση και Δανειστές προσπαθούν να αρπάξουν τη λαϊκή περιουσία.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ Η ΜΗ!
Ξεκινάμε - Συζητάμε για να οργανώσουμε καλύτερα τον αγώνα μας

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Απρίλη, 7μμ
ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 43)

Κάτοικοι Γλυφάδας-Ελληνικού-Αργυρούπολης

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς δεν γνωρίζουμε αν από τη πλευρά των διοργανωτών υπάρχουν σε εκκρεμότητα δικές τους περιπτώσεις ακινήτων, γνωρίζουμε ότι λόγω ''υγιούς εκπροσωπήσεως''  ένθεν και ένθεν οφείλουμε περισσότερα από 5.000 χιλ. ευρώ και αναμένουμε τις ενέργειες των κυβερνώντων.

Άλλωστε, στον νομοθετικό μεσαίωνα της χώρας μας, και στον κυκεώνα του γράμματος του νόμου, υφίστανται πρωτόγνωρες καταστάσεις, για τις οποίες δεν τοποθετείτε κανείς απ' όσους υποστηρίχτηκαν ώστε να βρίσκονται σήμερα σε θεσμικές θέσεις.

Εμείς επανειλημμένα επικοινωνήσαμε μαζί τους, τους ενημερώσαμε, και επί μεγάλο χρονικό διάστημα οι κ.κ. κωφεύουν. Είναι σαφές ότι λύθηκαν τα δικά τους ζητήματα, καθώς και οι εκκρεμότητες, οι θέσεις τους είναι δεδομένες, ενώ οι πολιτικές σε πολλούς τομείς παραμένουν με παθογένειες, πλήρως δυσλειτουργικές, και χωρίς να εξυπηρετούν το δημόσιο όφελος και τους πολίτες. 

Από τον ''Γ'' σας έχουμε αναφέρει χαρακτηριστικές περιπτώσεις, οι οποίες ταλανίζουν αρκετούς συμπολίτες μας, διότι οι νόμοι εξυπηρετούν ένα απρόσωπο και αδηφάγο κράτος ενώ βάλλουν κατά των πολιτών.

Επισήμανση: Το εν λόγω ζήτημα των πλειστηριασμών αποτελεί απόρροια των μνημονίων και της οικονομικής ύφεσης, όπως και πολλών παραλείψεων από τη πλευρά πολιτικών, της πολιτείας, καθώς και των υπαλλήλων της, οι οποίοι όπως εμείς γνωρίζουμε, σε πλειάδα περιπτώσεων, δρομολόγησαν την αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεων των πολιτών.

Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι χρονοβόρα, και ενδέχεται κάποιος να δαπανήσει άσκοπα χρήματα, δεδομένου ότι ακόμα και στις αποδεδειγμένες περιπτώσεις παραλείψεων από τη πλευρά του δημοσίου και των πολιτικών, οι συνάδελφοί τους, της δικαιοσύνης, θα επικαλούνται το γράμμα του νόμου παρέχοντας δίχτυ προστασίας στα κακώς κείμενα της πολιτείας.

Τέλος, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο οι πολίτες να νομοθετούσαν όπως νομοθέτησαν οι εκλεγμένοι μας, αναφορικά με πολλούς τομείς, ανεξάρτητους των πλειστηριασμών, διότι ο γνώμονας των πολιτών είναι το δίκαιο, και αποκλειστικά το δίκαιο. 

Εμείς προσωπικά δεν οφείλουμε τίποτα, διότι υπήρξαν παραλείψεις και παρανομίες από τη πλευρά πολιτικών, διευθυντών, καθώς και υπαλλήλων, ενημερώσαμε τους αρμοδίους, και ακόμα και σήμερα δεν έχουμε ενημέρωση επί των πεπραγμένων τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σύσκεψη για τους πλειστηριασμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">