ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βόρεια - Νότια προάστια Αττικής

Η δική μας υποχρέωση, μέχρι την ανεξαρτητοποίηση του δήμου Γλυφάδας στις εκλογές του 2019, και κατ' επέκταση της πραγματικής αλλαγής στη χώρα μας, είναι να σας θυμίζουμε τι διαμόρφωσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα στο τόπο μας.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία μας οι πολιτικοί των αστικών κομμάτων επί δεκαετίες δημιουργούσαν σειρά από κρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, φρόντιζαν την ευημερία των κομματικών τους ημέτερων, και κατά την ίδια χρονική περίοδο, δεκαετιών, έχουν συντελέσει σε σειρά διώξεων και κατασχέσεων κατά όσων Ρ/Σ λειτούργησαν από τα Νότια προάστια Αττικής.

Η ''συμβολή'' όλων των αστικών κομμάτων - πολιτικών για την περιοχή μας είναι πρωτόγνωρη, με σειρά παρανομιών στο σύνολο των αιτήσεων μας.

Κάθε κάτοικος Νοτίων προαστίων Αττικής έχει τη δυνατότητα να κρίνει με επάρκεια αν όσα διαμορφώθηκαν επί 42 χρόνια αστικών κομμάτων της μεταπολίτευσης χαρακτηρίζονται ορθά.




Έχοντας το δεδομένο τόσο των κρατικών, όσο και των δημοτικών, καθώς επίσης και των διαπλεκόμενων - ιδιωτικών, και μετρώντας μέχρι σήμερα σειρά διώξεων και κατασχέσεων, από το 1977 μέχρι και το 2005, κατά ενός τοπικού ραδιοφώνου των Νοτίων προαστίων και της Γλυφάδας, αντλούμε το αναφαίρετο δικαίωμα, έπειτα από το σύνολο των παρανομιών από τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς να τους απομακρύνουμε από τον δήμο Γλυφάδας.

Αν εσάς προσωπικά δεν σας προσβάλουν τη νοημοσύνη έχετε κάθε δικαίωμα και στις επόμενες εκλογές να δρομολογήσετε στο δήμο όσους διαμόρφωσαν το καθολικό έλλειμμα, και παράλληλα δε να αναρωτηθεί κάθε ένας από εσάς τι πρεσβεύουν τα αστικά πολιτικά κόμματα καθώς και οι πολιτικοί τους.

Σημείωση: Στη σημερινή πραγματικότητα ενδέχεται πλην των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν το ιστορικό, να επισκεφτούν και ορισμένοι/ες άλλοι τη σελίδα μας, οπότε τους γνωστοποιούμε ότι από το 2004 μέχρι σήμερα, από την διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας από τον Σ.Σφακιανάκη μέχρι τον Γ.Παπανικολάου, παρανόμησαν επί των αιτήσεών μας για επαναλειτουργία του τοπικού σταθμού.

Τεκμηρίωση τι πρεσβεύουν και εκπροσωπούν δεν υπήρξε ποτέ από τη πλευρά τους, και σας θυμίζουμε γι' άλλη μια φορά ότι το 2004 είχαμε καταθέσει φάκελλο, μελέτη, αίτηση ώστε το πρώην δημαρχείο Γλυφάδας να στεγάσει μια άμεση τοπική δομή. 

Επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη, ο οποίος επίσης παρανόμησε επί της αιτήσεώς μας, ανέλαβε το εφοπλιστικό λόμπι την περαίωση του ''γεφυριού της Άρτας'', (παλιό δημαρχείο Γλυφάδας), το οποίο έμενε ερείπιο έπειτα από εκατομμύρια αναπαλαίωσης και είναι σαφές για ποιους λόγους, διότι έκτοτε φροντίστηκαν πλειάδα ημέτερων, και οι παρανομίες των εκάστοτε διοικήσεων παραμένουν, καθώς, και το παντελές έλλειμμα μαζικής και άμεσης δομής στα Ν.Α. προάστια Αττικής. 

Η υπηρέτηση όσων διαμορφώθηκαν εκτός των ορίων μας από τη πλευρά δημάρχων, διοικήσεων, πολιτικών, είναι δεδομένη, όπως και οι παρανομίες τους ώστε οι αιτήσεις του δημότη από το 2004 να μην περάσουν στο Δ/Σ του Δήμου.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ: Θεωρούμε ότι γνωρίζετε καλύτερα από εμάς τι ισχύει με τους δημοτικούς, καθώς και με τους ιδιωτικούς των Βορείων Προαστίων Αττικής, οπότε το παρακάμπτουμε.

* Ο σημερινός δήμαρχος Γ. Παπανικολάου συνεργάζεται με Ιδιωτικούς σταθμούς των βορείων προαστίων, στους οποίους αναθέτει την χορηγία επικοινωνίας του δήμου, και ο Σ. Σφακιανάκης ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, στην οποία συμμετέχει, και του ίδιου του Παπανικολάου !!! ( Οι νοήμονες αντιλαμβάνονται )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βόρεια - Νότια προάστια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">