ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τερψιθέα Γλυφάδας - Πέταξαν πέτρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρα μεγάλης διαμέτρου στο Β1 των αστικών συγκοινωνιών του Ο.Α.Σ.Α το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Τερψιθέα Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα όπως μας είπαν συμπολίτες μας, οι οποίοι επέβαιναν στο λεωφορείο,  οι άγνωστοι πρέπει να ήταν τουλάχιστον δυο, διότι η πέτρα που έσπασε το πίσω παρμπρίζ του λεωφορείου ήταν πολύ μεγάλης διαμέτρου και μεγάλου βάρους.






Παραλίγο να κινδυνέψουν οι ζωές των επιβατών, δεδομένου ότι η πέτρα που πέταξαν, μια στάση πριν την πλατεία Καραϊσκάκη, επί της οδού Λευκωσίας, μπορούσε να αποβεί μοιραία κατά της ζωής τους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις νυκτερινές ώρες, στην οδό Λευκωσίας στη Τερψιθέα Γλυφάδας, ενώ οι δράστες έπειτα από την ρίψη εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Η ανησυχία των συμπολιτών μας είναι έκδηλη, και συγκεκριμένα ανέφεραν ότι σήμερα κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να χάσεις τη ζωή σου από ενέργειες κακοποιών στοιχείων, η ακόμα και ατόμων που μπορεί να έχουν δόλο στις εκτελούμενες ενέργειές τους.






ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Απέχουμε της τοπικής ενημέρωσης, διότι τόσο η ''γαλάζια'' διοίκηση, όσο και ο τοπικός τύπος καθημερινά αποσιωπά όσα απασχολούν τους συμπολίτες μας, ενώ μισθώνουν κοινούς συκοφάντες και λασπολόγους ώστε να σπιλώσουν την ελευθερία του τύπου και το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Αναμένουμε μια επίσημη τοποθέτηση από τον συμπολίτη μας δημοτικό σύμβουλο και παράλληλα πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, Τάσο Ταστάνη, για το συγκεκριμένο περιστατικό, ώστε να διαπιστώσουμε πόσο νοιάζεται για τους συμπολίτες μας, διότι ο άνθρωπος είχε την πρώτη προτεραιότητα στο πρόγραμμα της παρατάξεως Τ. Ταστάνη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Τερψιθέα Γλυφάδας - Πέταξαν πέτρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">