ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι παρατάξεις Γλυφάδας να ζητήσουν την απομάκρυνση όσων κατάργησαν τον κώδικα

Αποτελεί ντροπή και αίσχος όσα ισχύουν με τις ενέργειες δημάρχου, αιρετών, και διοικητικών του δήμου Γλυφάδας, όπως και του γνωστού εκβιαστή, Καραχάλιου.

Κύριοι και κυρίες της σημερινής διοικήσεως είστε συμπράττοντες στο έγκλημα, και η σιωπή σας δηλώνει πολλά στους συμπολίτες μας.

Εμείς για πολλοστή φορά σας εγκαλούμε να τοποθετηθείτε, και στο επόμενο Δ/Σ του δήμου να υπάρξει το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε παρουσία όλων των παρατάξεων, καθώς και των αιρετών, να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας ποιος είναι ο Καραχάλιος, και που αποσκοπεί χρηματισμένος.

Επίσης,  ζητάμε να υπάρξει τεκμηρίωση στο δημοτικό συμβούλιο ποιοι διέρρευσαν τη λίστα, όσων λαμβάνουν επιδόματα και συντάξεις, η οποία έφτασε στα χέρια του εκβιαστή Καραχάλιου, ώστε να την παραποιεί κατά το δοκούν εξαπατώντας τους συμπολίτες μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι επί πολλά χρόνια ισχύουν απίστευτες καταστάσεις στη πόλη μας, και πολλοί αιρετοί παρατάξεων γνωρίζουν ποιος είναι ο Καραχάλιος, δεν χωρά αμφισβήτηση, όπως γνωρίζουν ποιος είναι και ο Κουρδομένος, ο οποίος σπιλώνεται και κατασυκοφαντείτε δημόσια από την γαλάζια διοίκηση.

Εμείς έχουμε υποχρέωση να θυμίσουμε γι΄άλλη μια φορά ότι επί σειρά ετών έχουμε δημοσιοποιήσει δελτία τύπου όλων των παρατάξεων Γλυφάδας, και ουδείς μπορεί να αναφέρει δημόσια ότι μας χρημάτισε, άρα όσα αναφέρει ο απατεώνας Καραχάλιος είναι χρηματισμένη προπαγάνδα συκοφαντιών και σπίλωσης.

Γνωρίζοντας οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας τα ισχύοντα, και τους τόννους λάσπης από τη πλευρά της γαλάζιας διοικήσεως, δια μέσω του Καραχάλιου, οφείλουν τουλάχιστον μια τοποθέτηση επαρκούς ενημέρωσης των συμπολιτών μας, καθώς επίσης, να αξιώσουν την απομάκρυνση όσων κατάργησαν τον κώδικα, και παρανομούν κατά το δοκούν.

Τέλος, καλούμε κάθε μέλος τοπικής παρατάξεως, να έρθει σε εμάς, να έχει ιδία εικόνα των ισχυόντων, καθώς επίσης, να αναζητήσει που κρύβεται ο χρηματισμένος απατεώνας Καραχάλιος συκοφαντώντας και σπιλώνοντας.




Σημείωση: Σε επόμενη ανάρτησή μας, ( αν υπάρξει),  τα πτυχία και οι θέσεις εργασίας, ώστε να διαπιστώσει κάθε συμπολίτης μας τι έχουν να επιδείξουν τόσο ο πορνοεκδότης, όσο και όσοι τον χρηματίζουν.

Σε ενδεχόμενο αιφνίδιου θανάτου μου, σας θέτω μάρτυρες ώστε να πιστοποιήσετε την εγκληματική δράση της συντεχνίας δημάρχων και αιρετών του δήμου, οι οποίοι παρανόμησαν επί των σύννομων αιτήσεων μας, από το 2004 και μέχρι σήμερα, και αντί εκπροσωπήσεως συκοφαντούν, σπιλώνουν δια μέσω κοινών απατεώνων,  και εκβιάζουν δια μέσω του οργανωμένου εγκλήματος.

Επισήμανση: Στις επόμενες δημοτικές εκλογές, οι συμπολίτες μας θα αντιληφθούν επαρκώς τι ίσχυε και ισχύει επί δεκαετίες στη πόλη της Γλυφάδας, ώστε ορισμένοι επιτήδειοι και απατεώνες να έχουν μερίδιο επί των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου. 

Τα εκατομμύρια στο δήμο Γλυφάδας είναι πολλά, το ενδιαφέρων των αστικών κομμάτων επί δεκαετίες είναι στραμμένο στο δήμο Γλυφάδας, οι πηγές εύκολου πλουτισμού πάρα πολλές, και η εγκληματική δράση τους αποδεδειγμένη.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΠ' ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ . . .

Οι γαλάζιοι ημέτεροι φροντισμένοι με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, τοπική δημοκρατία μηδέν εις το πηλίκον, τοπικός πολιτισμός οριακός, αναλογική ισότητα ανύπαρκτη, και η διαπλοκή βασικός τους συνεργάτης. Μη ξεχνάτε ότι από το 1989 δεν έχουν παρέχει άδειες, και ενώ εμάς μας δίωξαν επί δεκαετίες, και μέχρι το 2005, οι συνέταιροι τους λειτουργούν χωρίς άδειες αδιαλείπτως και μέχρι σήμερα. 

Παλέψτε το ορέ άλλα 800 χρόνια, κάποια στιγμή μπορεί και εσείς να μπείτε στο δήμο ώστε να γίνετε όμοιοι των εγκληματιών, άλλωστε και εσείς αστικά κόμματα είστε, και ποτέ δεν διαπιστώσαμε μισή αλήθεια επί του προκειμένου, της ανύπαρκτης τοπικής δημοκρατίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι παρατάξεις Γλυφάδας να ζητήσουν την απομάκρυνση όσων κατάργησαν τον κώδικα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">