ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συκοφάντη και εκβιαστή νομίζεις ότι θα γλυτώσεις την δικαιοσύνη ;;;

Συγκεντρώνουμε το σύνολο από συκοφαντικές και υβριστικές αναρτήσεις του γνωστού εκβιαστή και λασπολόγου, τα οποία όλα μαζί θα συνοδεύουν την προσφυγή μας στην δικαιοσύνη, άρα όσα περισσότερα τόσο καλύτερα από τη πλευρά Καράχάλιου.

Αν νομίζει τους συμπολίτες μας χαϊβάνια είναι γελοίος, διότι προσωπικά μέχρι σήμερα, και πάντα επώνυμα, τον έχω αποκαλέσει εκβιαστή, συκοφάντη, και χρηματισμένο της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Όταν αναφέραμε τους ''πληροφοριοδότες'' του, οι οποίοι είναι αιρετοί και διοικητικοί του δήμου Γλυφάδας, καθώς και αποτυχόντες των εκλογών, αμέσως έσπευσαν να αλλάξουν όσα ανέφεραν δημόσια δια μέσω του Καραχάλιου, διότι τώρα φοβούνται τις κυρώσεις παραβίασης του κώδικα.

Προσωπικά ποτέ δεν έχω αναφέρει δημόσια τίποτα απολύτως για ψυχικές νόσους αναφορικά με το πρόσωπό μου, όμως, αν πράγματι ισχύουν, και επαληθεύονται με επίσημα έγγραφα, δικαστικά θα αποδειχθεί ότι κάποιοι το προκάλεσαν.

Κατ' αρχάς επιθυμούμε να παρέχει και ο συκοφάντης Καραχάλιος στη τοπική μας κοινωνία, ότι υπηρέτησε και κρίθηκε ικανός Ι1, επίσης, ότι διαθέτει πιστοποιητικό τύπου Α, καθώς επίσης, έστω και μια (1) σύμβαση εργασίας ότι έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος.

Τα προσωπικά μου αποδεικτικά συμβάσεων εργασίας κ.α., όταν θα κρίνω σκόπιμο θα τα αναρτήσω υπόψιν των συμπολιτών μας, όμως δεν αυτό το ζητούμενο, το θέμα μας είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, και οι εισαγγελικοί λειτουργοί, στους οποίους θα κληθεί να απολογηθεί για το σύνολο από τόνους συκοφαντιών, σπίλωσης, και ύβρεων, τα οποία αποτελούν καθημερινότητά του.

Λειτουργώ επώνυμα, ενώ ο Καραχάλιος είναι ένα άτομο που ζει παρασιτικά, γράφει ανώνυμα, και κυρίως λαμβάνοντας μαύρα και αδήλωτα στα σκοτεινά. 

Οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται για ποιους λόγους καταφέρεται κατά του συνόλου των κατοίκων οι οποίοι καταγγέλλουν, διότι τον χρησιμοποιούν οι εκάστοτε αιρετοί για την βρώμικη δουλειά, και όπως ανέφερε και αποκαλύφθηκε, διατηρούσε σχέσεις και γνωρίζει τον Γιαννακόπουλο και τον Ζαχαριάδη, τους οποίους συναντούσε στα σπίτια τους και στις καφετέριες.

Προσωπικά δεν κατηγόρησα τον Δ. Ακρίβο, ρώτησα αν αληθεύουν όσα λέγονται από τους συμπολίτες μας, και ο ίδιος δεν έχει απαντήσει τι ισχύει στις μαρίνες. Αν δεν είναι χρηματισμένος ο υπερασπιστής των διοικούντων, τι λόγο έχει να επιτίθεται στο σύνολο των κατοίκων υπερασπιζόμενος αποκλειστικά τους διοικούντες ;;; 

Το δημόσιο συμφέρον και η ελευθεροτυπία εξυπηρετείται με επιθέσεις και συκοφαντίες στο σύνολο των κατοίκων και πάντα καλύπτοντας τους διοικούντες ;;; Οι διοικούντες είναι αλάθητοι, η αποτελούν τα μοναδικά στοιχεία της τοπικής μας κοινωνίας ;;; Οι διοικούντες από που προέρχονται ;;; 

Ο Καραχάλιος μήπως γνωρίζει πόσα αυθαίρετα χτίστηκαν την περίοδο που διατελούσε στο Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας ο κ. Ακρίβος ;;; Έχει εικόνα, η πράττει αποκλειστικά σπίλωση και συκοφαντίες ;;; Ρίξτε μια ματιά και στον γειτονικό δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, και αν είναι εκδότης οφείλει να ενημερώσει τους αναγνώστες του, τι ισχύει επί δεκαετίες στον γειτονικό δήμο, και τι ίσχυσε στον δήμο Γλυφάδας, που έχουμε ακόμα και δεκάδες βίλες - μεζονέτες στον καταπατημένο Υμηττό.

Σε πλήρη αντιδιαστολή του Δ. Ακρίβου, ο δήμαρχος έχει αναφερθεί εκτενώς σε όσα ισχύουν αναφορικά με την υπαίθρια διαφήμιση, και τις εταιρίες μαϊμούδες που κηρύσσουν ετησίως πτώχευση. Ο δήμος παραμένει με παθητικό εκατομμυρίων, ενώ ορισμένοι επί πολλά χρόνια αποσπούσαν μεγάλα ποσά για την τοπική διαφήμιση διότι οι διαφημίσεις έμπαιναν στα πλαίσια.

Τέλος, ο δήμος προβαίνει ακόμα και σήμερα σε παραβίαση του νόμου αναφορικά με την υπαίθρια διαφήμιση, και συνεχίζει τις παρανομίες του Κ.Κόκκορη τοποθετώντας παράνομα σε οδούς και πλατείες διαφημιστικού χαρακτήρα λινάτσες. Από τη μια πληρώνει τον ημέτερο Γιάννη Σκούφη, και από την άλλη υπονομεύει το σύνολο των υπολοίπων δημοτών.

Οι Τερψιθιώτες, κυρίως, κρίνουν τα ισχύοντα ;;; Δεν αντιλαμβάνονται ότι μονομερώς φρόντισαν ημέτερους και συκοφαντούν - σπιλώνουν δια μέσω Καραχάλιου το σύνολο των υπολοίπων ;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ευχαριστώ θερμά για την προβολή και την διαφήμιση από την κατάπτυστη συκοφαντική ιστοσελίδα, ( ο θεός να την κάνει ), δεν μπορείς να γνωρίζεις τι πολύτιμη προσφορά παρέχεις στο τόπο μου, και άλλωστε το 2019 θα αποδειχθεί τι επιθυμούν οι περισσότεροι συμπολίτες μας για το δήμο Γλυφάδας ο οποίος μέχρι σήμερα δεν εξυπηρετεί την πραγματική πρόοδο όλων των κατοίκων.

Μη ξεχνάς να αναφέρεις παράλληλα με το πρόεδρος και το ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' 

* Οι τρελοί Καραχάλιε έχουν παραστατικά από το Δαφνί και το Δρομοκαϊτειο, και δεδομένου ότι εμμένεις στις συκοφαντίες, και τη σπίλωση, οι συμπολίτες μας γι' άλλη μια φορά θα διαπιστώσουν ότι είσαι τυχοδιώκτης, όπως την προηγούμενη, που έπειτα από χρόνια εκβιασμών και ύβρεων, κατέβασες τη βρωμοσελίδα σου καταργώντας το περιεχόμενο, και ανέβασες μια άλλη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συκοφάντη και εκβιαστή νομίζεις ότι θα γλυτώσεις την δικαιοσύνη ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">