ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ενημέρωση των αρμοδίων του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ενημερώνουμε τους αρμοδίους του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, ότι πλειάδα επισκεπτών της επιχειρήσεως market, η οποία βρίσκετε έναντι της παιδικής χαράς στην πλατεία Ελληνικού, αντί να χρησιμοποιούν την τουαλέτα χρησιμοποιούν τον προαύλιο χώρο.

Συγκεκριμένα περνώντας από το συγκεκριμένο σημείο διαπιστώσαμε μέσα σε πέντε λεπτά της ώρας δυο περιστατικά κυριών οι οποίες βγαίνοντας από το Market έβαλαν τα παιδάκια να ουρήσουν στον προαύλιο εξωτερικό χώρο της τουαλέτας.


Το θέμα είναι ότι ουρούν την φράση ''ELLINIKO'' καθώς και την ΑΕΚ, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, όπως και άλλα σημεία του προαυλίου χώρου, και γι' αυτό το λόγο εφιστούμε τη προσοχή σας.




Δεδομένου ότι τόσο η επιχείρηση market, όσο και η παιδική χαρά, έπειτα από τη αναπαλαίωση, συγκεντρώνει πολύ κόσμο, σε εύκολο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί απολύμανση ο χώρος διότι δεν χρησιμοποιούν την τουαλέτα, καθιστώντας σαφές ότι ακόμα και σήμερα ο λαός παραμένει τριτοκοσμικών πρακτικών. 

* Σαφώς τα παιδάκια πρέπει να ουρήσουν, εδώ ''ουρούν δημόσια'' ακόμα και οι χρηματισμένοι φερόμενοι εκδότες, όπως ο Καραχάλιος, όμως πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ενημέρωσης ώστε να παύσει η κάκιστη πρακτική από τη πλευρά των επισκεπτών. 

Το αναφέρουμε, κυρίως, διότι έπειτα από την αναπαλαίωση της πλατείας Καραϊσκάκη, στην Τερψιθέα Γλυφάδας, ενδέχεται να έχουμε σειρά από ανάλογα φαινόμενα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ενημέρωση των αρμοδίων του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">