ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ενωμένη ρωμηoσύνη σας εύχεται καλό Πάσχα


Η Ενωμένη ρωμηoσύνη σας εύχεται καλό Πάσχα

Η Ενωμένη ρωμηoσύνη είναι ένας φορέας με σκοπό τήν ἀφύπνιση καί τή στροφή πρός τίς ἀξίες μας.

Όπως αναφέρουν σύνθημά τους εἶναι: «Νίκα ἐν τῷ ἀγαθῷ τό κακόν», ἤ ἁπλούστερα, νά πληθύνη τό καλό μέ καλό τρόπο γιά νά ἐξαφανισθῆ τό κακό.

Γιά ὅσους ἐπιθυμοῦν τήν ἐπικοινωνία, τή συνεργασία, τήν ἐνημέρωση ἀπό καί πρός τό σωματεῖο καί τήν ὑποβολή προτάσεων γιά τό γενικότερο καλό, ἄς ἀπευθύνονται:

Γραφεῖα Θεσσ/νίκης:
Μοναστηρίου 225, Μενεμένη, 54628
τηλ: 2310552207, τηλεομοιότυπο: 2310552209

Γραφεῑα Ἀθηνῶν:
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου
10679, 5ος ὄροφος, τηλ.2106930355

Σημείωση του ''Γ'': Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα, καθώς επίσης, να μην ισχύσει ποτέ για εσάς η απανθρωπιά και η παλιανθρωπιά που διέπει αρκετούς κατοίκους Γλυφάδας, και ειδικότερα, όσους υποκριτικά παριστάνουν και τους ορθόδοξους πιστούς.

Δεδομένου ότι μας διαβάζετε από ολόκληρη την Ελλάδα, και επικοινωνείτε μαζί μας από πολλά σημεία της χώρας, κάποιοι από εσάς πρέπει να γνωρίζετε τα ισχύοντα παρανομιών εις βάρος μας, έπειτα από σύννομες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και κυρίως, έπειτα από διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, οι οποίες είχαν στόχο την φυσική μας εξόντωση, ώστε οι διώκτες μας να νέμονται το δήμο μαζί με κουκουλοφόρους, για τα συμφέροντα των ημέτερων και της διαπλοκής.

Στη πόλη της Γλυφάδας δεν υπάρχει ανάσταση, υπάρχουν μόνο συμφέροντα επιτήδειων, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο από την παλιανθρωπιά τους να παρανομούν σε βάρος μας, κατά των σύννομων ενεργειών μας, επί πολλά χρόνια, και να χρησιμοποιούν κάποιους απατεώνες, ( δήθεν εκδότες ), ώστε να σπιλώνουν, να υβρίζουν, και να λασπολογούν, ακόμα και τη μεγάλη εβδομάδα. 

Μπορεί να είναι άνθρωποι, και να τους άξιζαν όσα τους παρασχέθηκαν από τους συμπολίτες μας ;;; ( Γνωρίζουμε ποιοι χρηματίζουν το ψευτοεκδότη για ύβρεις, και ποιοι του παρέχουν τις συκοφαντίες και την σπίλωση που καθημερινά πράττει. Οι υβριστές κατά των δημοτών είναι ορισμένοι/ες απ' όσους βρέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς να εκπροσωπούν το κοινωνικό σύνολο, καθώς και κάποια τσιράκια τους, τα οποία με πλάγιους τρόπους ζουν επί χρόνια με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.)

Δυστυχώς, την Ανάσταση της Αλήθειας και της πραγματικής δημοκρατίας, καθώς και του τοπικού πολιτισμού,  δεν την επιθυμούν τα εν λόγω άτομα για το κοινωνικό σύνολο, διότι είναι πολλά τα χρήματα και διαφθείρουν τις συνειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Μας σταύρωναν επί 30 χρόνια με διώξεις και κατασχέσεις, ενώ δεν λειτουργούμε επί 13 χρόνια παρανομιών στις σύννομες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανομούν οι πολιτικοί - χρισμένοι, εκλεγμένοι. ( Ενώ παρανομούν επί 13 χρόνια στις αιτήσεις μας, πληρώνουν και απατεώνες, ψευτοεκδότες, για σπίλωση και λάσπη εις βάρος μας.)

Φορείς, δήμος, πολιτικοί, κ.α., στο δήμο Γλυφάδας, πρέπει να τεκμηριώσουν τι εξυπηρετούν επί 40 χρόνια, και κυρίως τα τελευταία 13 παρανομιών σε βάρος μας. Αν δεν πρόκειται για εγκληματική δράση, και κάνουμε λάθος, το κρίνει κάθε σκεπτόμενος πολίτης της χώρας μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ενωμένη ρωμηoσύνη σας εύχεται καλό Πάσχα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">