ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΑΣΠΕ: 7ο Acadimies Golden Cup στην Καβάλα!

Αγαπητοί φίλοι, η αντίστροφη μέτρηση για το 7ο καλοκαιρινό τουρνουά Acadimies Golden Cup που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στην Κατασκήνωση Alexandra Camp από τις 17/5 ως τις 24/5 -Κάριανη Καβάλας έχει ήδη αρχίσει!

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς μας, για ακόμη περισσότερες παροχές στους συνεργάτες μας, ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, πετύχαμε να μειώσουμε το κόστος συμμετοχής που αφορά στην 8ήμερη διαμονή με πλήρη διατροφή στην Κατασκήνωση!

Ελάτε λοιπόν μαζί μας για αξέχαστες εμπειρίες και μοναδικές αθλητικές στιγμές δίπλα στην θάλασσα! Υπενθυμίζεται η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή όλων των αθλητών μέσω των ασφαλιστικών ταμείων και του ΟΑΕΔ, όπως επίσης και η ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από επιλεγμένες περιοχές από και προς την Κατασκήνωση.

Εξασφαλίσαμε για εσάς έκπτωση, μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους της Κατασκήνωσης. Συγκεκριμένα το κόστος συμμετοχής μειώθηκε από 190€ σε 170€ για τους ιδιώτες (8 ημέρες - 7 νύχτες) με πλήρη διατροφή.
Επίσης, για τους προπονητές - συνοδούς των τμημάτων πλέον των 25 ατόμων συνολικά, προσφέρεται bonus εκτός της δωρεάν διαμονής και διατροφής τους, αποκλειστικά για την περίοδο του 7ου Acadimies Golden Cup !

Ειδικές τιμές για αδέρφια: Ο ΟΑΣΠΕ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους γονείς να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα και διευκολύνει τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό προσφέροντας ειδική έκπτωση για τα αδέρφια.

*Οι δικαιούχοι των Ταμείων και ΟΑΕΔ, έχουν δικαίωμα δωρεάν παράτασης της διαμονής τους στην Κατασκήνωση σύμφωνα με τις παροχές των Ασφαλιστικών τους Ταμείων!
* Για τους ιδιώτες που επιθυμούν να παρατείνουν τη διαμονή τους, πέραν της διοργάνωσης του ΟΑΣΠΕ, εξασφαλίσαμε προνομιακή τιμή! Ρωτήστε μας!
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Οι εγγραφές άρχισαν κι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος!
Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται 1η Ιουνίου 2017!
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ των προνομίων που σας προσφέρει ο ΟΑΣΠΕ με την έγκαιρη δήλωση συμμετοχή σας ως τις 20 Μαΐου 2017!

Θυμίζουμε ότι η περίοδος του 7ου Acadimies Golden Cup θα διαρκέσει 8 ημέρες και περιλαμβάνει
• Συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες
• Ημερήσιο αθλητικό πρόγραμμα
• Γνωριμία με αθλήματα και δραστηριότητες
• Καθημερινή κολύμβηση στη θάλασσα ή την πισίνα

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η διαμονή, η διατροφή (5 γεύματα/ημέρα), η χρησιμοποίηση όλων των χώρων και συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και η δωρεάν μεταφορά από και προς την κατασκήνωση από επιλεγμένες περιοχές και για ομαδικές αφίξεις κατόπιν συνεννόησης.
Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2009

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Με εκτίμηση,
Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος ΟΑΣΠΕ
Τ. 6977856866 – dora.spor@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΑΣΠΕ: 7ο Acadimies Golden Cup στην Καβάλα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb