ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο πορνοεκδότης και προαγωγός κρύβετε πίσω από την πορνοιστοσελίδα ?

Ο πορνοεκδότης και προαγωγός κρύβετε πίσω από την πορνοιστοσελίδα του, και επιτιθέμενος με ύβρεις, συκοφαντίες, και τραμπουκικές επιθέσεις κατά όλων των δημοτών με λάσπη, ενώ είναι της πάσι γνωστό ότι διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία επίθεσης κατά όσων δημοτών λέγουν την αλήθεια.

Όσοι και όσες δεν επιθυμούν να γίνουν τσιράκια και μέλη της επάρατης δεξιάς παρατάξεως, είτε αυλοκόλακες, είτε ακόμα γλύφτες και παρατρεχάμενοι, και επιθυμούν την κοινωνική δικαιοσύνη, όπως και την αλήθεια πέφτουν θύματα της οργανωμένης κομματικής κλίκας. 

Με χαρακτηρισμούς ψευτοπροφιλάκια, μαϊμούδες, και τσούλες του διαδικτύου,
αλητήριος αυριανιστής  κ.α ανάγει τον τοπικό μας πολιτισμό σε προοδευτικό !!!

Στις  κατάπτυστες καθημερινές τραμπoυκικές του επιθέσεις εμπλέκει το ονομά μου λέγοντας ''Κουρδομένε στο ξαναλέω και γράψε το, θα σας αλλάξω τα φώτα.'' Το θέμα είναι ότι ο Καραχάλιος πολλά λέγει όμως κατσαβίδι δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του, ούτε έχει εργαστεί μέχρι σήμερα, πλην κλοπής δημοσιευμάτων από τρίτες ιστοσελίδες. 

Απαντώντας δημόσια στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, και στον απατεώνα Καραχάλιο, ως δημότης, εκλογέας, και συνιδρυτής του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005, τον οποίο έκλεισε με ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ η Νέα Δημοκρατία αναφέρω.

Το θα μας αλλάξεις τα φώτα το αναφέρει προσωπικά σε εμένα, και με εμπλέκει με μια σειρά άλλων κατοίκων Γλυφάδας, τους οποίους ούτε γνωρίζω, ούτε έχω κάποια συμμετοχή μαζί τους, άρα ως απειλή επισύρει μήνυση.

Προσωπικά δεν έκλεισα ποτέ ραντεβού με τον απατεώνα - προαγωγό Καραχάλιο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, και την μια και μοναδική φορά που του ζήτησα να ορίσει ημέρα και ώρα μέρα μεσημέρι, μπροστά στο δημαρχείο της Γλυφάδας, απεδείχθει ο βρώμικος και ελεεινός του ρόλος, καθώς και ότι είναι αποθρασυμένος τραμπούκος δια του διαδικτύου, και ουδεμία σχέση έχει με ήθος - υπόληψη και άνδρα.

Η τοπική κοινωνία είτε λίγο είτε πολύ γνωρίζει επί αρκετά χρόνια ποιος είναι ο κάθε κάτοικος, και τα πεπραγμένα του, όπως γνωρίζει ότι ο Καραχάλιος είναι ένας φτηνός λαϊκιστής ο οποίος επιτίθεται με ύβρεις - συκοφαντίες και ακαθαρσίες κατά παντός υπηρετώντας όποιον του παρέχει μαύρα και αδήλωτα.

Καραχάλιε στον κατάλληλο χρόνο θα αντιληφθούν άπαντες τι πρεσβεύει το κόμμα το οποίο υπηρετείς, άλλωστε σήμερα δεν είναι κυβέρνηση, όπως και οποίοι σε αμοίβουν για τον βρώμικο σου ρόλο.

Είσαι ένα τίποτα της τοπικής μας κοινωνίας, διότι όποιος επιτίθεται κατά όλων των δημοτών - κατοίκων, υπηρασπιζόμενος όσους καταλύουν τη νομιμότητα και παρανομούν κατά σύννομων αιτήσεων των δημοτών, είναι ένας εξαγορασμένος απατεώνας.

Προφανώς με επανάληψη της φωτοσόπιας ''του ξεβράκωτου'' προσπαθεί να αγγίξει ευαίσθητες χορδές, όμως ξεχνά ο αλητήριος ότι ο ίδιος πριν υπάρξει η φωτοσόπια του ξεβράκωτου κάθε τρείς και λίγο ετιτίθετο με ύβρεις, υπονοούμενα, και συκοφαντίες κατά πολιτικών και αιρετών, και προφανώς αυτός που σήμερα κόπτεται για τα παιδιά του ποτέ δεν είχε σκεφτεί τα παιδιά όλων των υπολοίπων.

Ακόμα και σήμερα επιτιθέμενος με ύβρεις, συκοφαντίες, και δόλιες κατασκευές σπίλωσης υβρίζοντας σειρά δημοτών και πολιτικών σκέφτηκε έστω και μια φορά τις οικογένειες και τα παιδιά τους ;;;

Καραχάλιε το σκ@τά σχετικά με τον Πάνο Καμένο το αναδημοσίευσες από ανώνυμο blog, χωρίς να αναφέρεις την πηγή. Γιατί το έκανες ;;; Δεν σκέφτηκες για λίγο ότι ο Καμένος έχει παιδιά ;;;

Δεδομένου ότι επικαλέστηκες ανώνυμο blog και αναδημοσίευση, σε πληροφορώ γι' αλλη μια φορά σιχαμένο θρασολαμόγιο, ότι και εγώ την φωτογραφία του ξεβράκωτου την πήρα από δημοσίευση στο facebook, την οποία την είχαν αναδημοσιοποιήσει από το twitter, και στο twitter την είχαν αναδημοσιεύσει από ανώνυμο blog, το οποίο την είχε αναδημοσιεύσει από το Instagram, και το Instagram προφανώς από το Vine. Δεν μπόρεσα να επαληθεύσω την αρχική πηγή. 

Παρεμπιπτόντως γνωρίζετε ότι για κάθε δημόσιο πρόσωπο υφίστανται χιλιάδες φωτοσόπιες οι οποίες τα παρουσιάζουν ξεβράκωτα ;;; π.χ η συμπολίτισσα μας Τατιάνα Στεφανίδου στο διαδίκτυο διαθέτει χιλιάδες φωτοσόπιες σε ανώνυμα blogs, κ.α. Λες να βγάλει κάποια άκρη με μηνύσεις ;;; ( Οι φωτοσόπιες είναι σαφές ότι αποσκοπούν σε πλάκα, σάτιρα, και καταλαβαίνει κάθε άνθρωπος ότι δεν είναι αληθινές φωτογραφίες )

Καραχάλιε πόσo βλαμένος εγκέφαλος είσαι ;;; Όσο για το φασίστας είναι αυταπόδεικτο, όπως και για τους εργοδότες σου. Καραχάλιε κάνε μας ενημέρωση να μας ενημερώσεις ? Eξηγήσε κάποια στιγμή γιατί επιθυμούσες το 2014 ενεργούς δημότες και σήμερα επιτίθεσαι κατά του συνόλου ;;;

Δεν μου αρέσει καθόλου το επίπεδο των εν λόγω, ούτε υπήρξα δημόσια ώστε να υβρίζω, να λασπώνω, και να συκοφαντώ τους συμπολίτες μας. Αξίωσα μια δομή από το 2004 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για τοπική δημοκρατία και τοπικό πολιτισμό, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ όλες οι διοικήσεις, άρα καθίσταται σαφές ποιοι φέρουν την ΕΥΘΥΝΗ και ποιοι δημιουργούν και συντηρούν τους καρα - χάλιους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο πορνοεκδότης και προαγωγός κρύβετε πίσω από την πορνοιστοσελίδα ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">