ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρηματισμένε μήπως ξέχασες τον Κώστα Κόκκορη ;;;

Εμείς θα επικαλέστουμε στους δικαστές τους οποίους ενεργοποιείται επί δεκαετίες, πάντα κατά παραγγελία, (άλλωστε συγγενείς και φίλοι σας είναι), την απόλυτη αλήθεια, και σαφώς όχι τις ύβρεις, τις συκοφαντίες, και τις βρωμιές που κατασκευάζεται οι ίδιοι.

Ήδη έχουμε κάνει μια τεράστια συλλογή από τα ''διαμάντια'' του Καραχάλιου, ο οποίος θα πρέπει να εξηγήσει επαρκώς στην δικαιοσύνη αν είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο σπίλωνε τον Κώστα Κόκκορη με τίτλους '' Ο γιος του τσοπάνη από το μαντρί με τις κοπριές στα σαλόνια του δήμου Γλυφάδας '', ''Στα σκ@τά όση ζάχαρη και να βάλεις λουκουμάδες δεν γίνονται '' κ.α., όπως και το συν εταίρα σχετικά με την κ. Λυγνού, και το σύνολο των τραμπουκικών επιθέσεων κατά παντός μέχρι να ενδώσει και να παρέχει χρήματα. Επιθέσεις οι οποίες συνεχίζονται καθημερινά κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Θα πρέπει να εξηγήσει αν είναι το ίδιο πρόσωπο, πριν τις φωτοσόπιες, το οποίο ανα τακτά χρονικά διαστήματα τοποθετούσε όρχεις και αναφέρονταν απαξιωτικά σε πολιτικά πρόσωπα, αιρετούς, δημοτές, κ.α. ( Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε φωτοσόπιες διότι δεν έχουμε το ανάλογο λογισμικό )

Αναφορικά με τον ενεργό δημότη, Αναστάσιο Γιαννακόπουλο, δικός σας είναι, δεξιός, και μάλιστα υποστηριχτής της εκλογής Παπανικολάου, και συγκεκριμένα με εσάς διατηρούσε σχέσεις κ. Καραχάλιο, διότι μαζί σας συναντάτο σε καφετέριες, όπως και στο σπίτι του, και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές στα mail τα οποία έστελνε για δημοσίευση, ''σε τάισε και δαγκώνεις το χέρι που σε τάιζε''. ( Αν μπορεί να επικαλεστεί το ίδιο και για εμάς, ότι συναντάτο μαζί μας, η μας τάισε, τον καλούμε δημόσια να το πράξει. ) 

Επισήμανση: Ο κολλημένος Καραχάλιος με την ''φωτοσόπια'' , (στον οποίο δίδουμε περισσότερη αξία απ' όσο έχει), πρέπει να αιτιάσει, δεδομένου ότι το κείμενο είναι του κ. Γιαννακόπουλου, γιατί δεν στράφηκε κατά του ιδίου ;;; Κείμενο και προσβλητική φωτογραφία για δημοσίευση, τα οποία στάλθηκαν, καθώς και οι χαρακτηρισμοί, ήταν του Α. Γιαννακόπουλου, και εμείς αντί της προσβλητικής φωτογραφίας αναζητήσαμε μια άλλη στο διαδίκτυο.

Να τελειώνουμε με τις ποταπές τακτικές σας, διότι έχετε υπερβεί κάθε όριο, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τον σκοτεινό σας ρόλο.

Χρηματισμένε μήπως ξέχασες τον Κώστα Κόκκορη ;;; Μήπως ξέχασες τις τακτικές τις οποίες ακολουθούσες μέχρι να ενδώσουν οι υποψήφιοι και αιρετοί ;;;

Επίσης, μήπως έχεις ξεχάσει την ανάλογη ποινή 24 μηνών αναφορικά με τον Κώστα Κόκκορη ;;; Την εν λόγω την ''ξέχασες'' διότι ταίστηκες [ LARGE ] έπειτα από την σπίλωση που έκανες ;;; 

Τελικά σε πόσα ''ταμπλό'' παίζει ο Καραχάλιος ;;; Αν είναι δημοσιογράφος, και εκδότης, για ποιούς λόγους δεν αναγράφεται στον ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας ;;; Μήπως διότι όλοι γνωρίζουν τον βρώμικό του ρόλο ;;; Δεν είναι σαφές ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με όσα συμβαίνουν δίπλα μας, και πάντα έχει στο στόχαστρο αιρετούς, και δημότες ;;; Έχετε δει έστω μια φορά μια (1) τοπική ΕΙΔΗΣΗ από δαύτον, πλην δελτίων τύπου, σπίλωσης και συκοφαντιών ;;;

Μήπως ξεχνούν οι συμπολίτες μας, πόσα χρόνια ευτελίζει με λαϊκισμό τον δήμο Γλυφάδας, άσχετα ποιοι και πόσοι τον παρακολουθούν, καθώς και με οχετούς λάσπης, ύβρεων, συκοφαντιών, κ.α. ;;;

Θέσαμε επανειλημμένα όσα πρέπει να ισχύουν στο δήμο, με ΑΙΤΗΣΕΙΣ, και όπως όλα δείχνουν, ελάχιστοι λαϊκιστές και γραφικοί αμαυρώνουν την συνολική εικόνα στη πόλη της Γλυφάδας. Ποιοι είναι ;;; Είναι αυτονόητο και σαφές. 

Αν ορισμένοι είχαν επιλέξει να υπάρχει ένας προοδευτικός δήμος, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, χωρίς εκβιαστές, τραμπούκους, λαϊκιστές, και γραφικούς, θα ίσχυε ήδη στη πόλη μας. Ορισμένοι δεν άρμοζαν στον δήμο Γλυφάδας, και αρκέστηκαν σε όσα γραφικά και λαϊκίστικα ίσχυαν διότι προφανώς εξυπηρετούντο τα συμφέροντά τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχει και το αύριο, και ποτέ δεν είναι αργά για μεταμέλεια όσων δεν στάθηκαν συνεπείς στις δεσμεύσεις τους. O Καραχάλιος δεν αλλάζει, η πόλη μας όμως μπορεί να αλλάξει, όπως και ο τοπικός μας πολιτισμός. Μη ξεχνάτε ότι ΕΜΕΙΣ έχουμε αιτηθεί ΣΥΝΝΟΜΑ στον δήμο Γλυφάδας, για όσα πρέπει να τελούν σε ισχύ, και κανένας από τους Καραχάλιους των ύβρεων, των εκβιασμών, του λαϊκισμού, και του ευτελισμού της πόλης μας.

Ο Καραχάλιος δεν διαθέτει ούτε δεξιότητες, ούτε ικανότητα, ούτε ταλέντο, ούτε και γνώσεις, δεν δύναται να αναβαθμίσει τη πόλη μας. Ο μοναδικός του στόχος είναι η πόλωση, οι εκβιασμοί, η διαπόμπευση,  οι δόλιες κατασκευές ύβρεων και λάσπης, και ουδέποτε συνέδραμε ώστε να πάμε μπροστά ως τοπική κοινωνία. Αντιθέτως, εξυπηρετεί τον ευτελισμό επί του συνόλου.

Ως συμπολίτες μας, και κάτοικοι Γλυφάδας, άσχετα που ανήκετε πολιτικά, οφείλετε να τελειώνουμε με το φαινόμενο Καραχάλιος, διότι η συμβολή του εν λόγω, και των ελαχίστων από πίσω του, δρομολογεί την περαιτέρω υποβάθμιση της πόλης μας, και με συνέχιση των ποταπών ενεργειών του, δεν συμβάλει κανείς στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο. 

Σημειώσεις Xαμαιτυπείο όπως και ποταπός είναι διαχρονικά ο Καραχάλιος, ο Παπανικολάου γνωρίζει ότι αναλαμβάνοντας το δήμο είμαστε παρόντες στα πρώτα δημοτικά συμβούλια, και καλύπτοντας όσα συνέβαιναν στο δήμο, όμως έπειτα από την επιλογή του να φροντίσει ημέτερους, και να συντελεί σε συνέχιση των παρανομιών Κόκκορη, σε σύννομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ, κατέστει σαφές ότι δεν έχει πρόθεση να τηρήσει τις δεσμεύσεις του.

* Όσα γράφει καθημερινά ο Καραχάλιος να μην ξεχνάει ότι θα παρασχεθούν όλα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και δεδομένου ότι αυτός έχει κολλήσει σε μια ''φωτοσόπια'', εμείς θα παράσχουμε εκατοντάδες τραμπουκικές επιθέσεις, οχετούς ύβρεων, συκοφαντικών δημοσιευμάτων, κ.α. 

* Αναφορικά με την ''φωτοσόπια'' που επικαλείται, μπορεί να έχει κατασκευαστεί από τον ίδιο τον Καραχάλιο, διότι όπως έχει αναφέρει αυτός συναντούσε σε καφετέριες και στα σπίτια τους τον κ. Γιαννακόπουλο και τον Ζαχαριάδη, αυτός ήταν επιτιθέμενος και στον κ. Παπανικολάου, κατά την προεκλογική περίοδο, και ειδικότητά του είναι οι άσεμνες και προσβλητικές φωτογραφίες , οι φωτοσόπιες, και τα κείμενα.

* Εμείς δημοσιοποιήσαμε ένα κείμενο του κ. Γιαννακόπουλου, ως ενεργού δημότη, έπειτα από παράκλησή του στο mail, και λόγω της άσεμνης φωτογραφίας που συνόδευε το κείμενο, αναζητήσαμε στα sosial media μια άλλη, και πέσαμε πάνω στην φωτοσόπια. Άλλωστε ο Καραχάλιος είναι ειδικός στις φωτοσόπιες και τις μηχανοραφίες, και αξίωνε επί χρόνια, όπως και το 2014, την συνδρομή ενεργών δημοτών, τους οποίους σήμερα σπιλώνει, υβρίζει, και συκοφαντεί. Δεν συκοφαντούμε εμείς τους συμπολίτες μας, εμείς ασκούμε κριτική.

* Είναι γνωστό ότι ο Καραχάλιος είναι ειδικευμένος στο να στήνει δολοπλοκίες, να σπιλώνει, να συκοφαντεί, να υβρίζει, και έπειτα από αυτές τις ενέργειες να καταθέτει και μηνύσεις ώστε να αποσπάσει χρήματα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρηματισμένε μήπως ξέχασες τον Κώστα Κόκκορη ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">