ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Η προβοκάτσια των δεξιών και ο ''πολιτισμός'' των αριστερών

Γλυφάδα

Με λίγες λέξεις, διότι το τοπικό ζήτημα έχει κουράσει και η κατάσταση πλεόν έχει ξεφύγει από τη πλευρά των συμπολιτών μας.

Δεξιοί κύκλοι, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τον φερόμενο ''δημοσιογράφο - εκδότη'' Καραχάλιο, για τους δικούς τους λόγους, τους οποίους καλούνται να εξηγήσουν δημόσια, μας απέστελναν ηλεκτρονικά μηνύματα προς δημοσίευση, καθώς επίσης, επικοινωνούσαν μαζί μας στο τηλέφωνο, αναφέροντας ότι ο σημερινός φερόμενος τοπικός εκδότης και δημοσιογράφος, πριν την ενασχόλησή του με τραμπουκικές επιθέσεις δια του τύπου, ήταν προαγωγός, παιδεραστής.

Η απόλυτη αλήθεια

Εμείς από τη δική μας πλευρά γνωρίζουμε ότι ο εν λόγω είναι διαχρονικά υβριστής, συκοφάντης, και *προαγωγός, ο οποίος εκτελεί χρέη βρώμικης ''εργασίας'', επιτιθέμενος κατά παντός, και κυρίως χρηματισμένος. ( Προάγει ακαθαρσίες και ύβρεις αναφερόμενος σε κυβέρνηση και πολιτικούς, προάγει ευτελισμό του πολιτεύματος, καθώς επίσης προάγει ύβρεις, συκοφαντίες, και μονομερώς τα συμφέροντα ενός πολιτικού χώρου, ενώ συνδράμει την φασιστοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας. Επανειλλημένα καθυβρίζει κατά το δοκούν, και όσα αναφέρει αποσκοπούν στον εκλαϊκισμό της τοπικής κοινωνίας ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των κρατούντων οι οποίοι τον χρηματίζουν. )

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Καραχάλιος σε πρόσφατες τραμπουκικές επιθέσεις του ''έχω κι άλλους πελάτες που περιμένουν και  πρέπει να εξυπηρετήσω'' άρα καθιστά σαφές ότι διατελεί χρηματισμένος από πολιτικά πρόσωπα, παρατάξεις, αιρετούς για τις επιθέσεις του κατά των δημοτών Γλυφάδας. ( Αναφέρει το πελάτες δεδομένου ότι τον έχουν χρηματίσει και διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία. )

Ποιοι τον έχουν χρηματίσει ;;; 
Γιατί τον έχουν χρηματίσει ;;;
Τι συμφέροντα εξυπηρετεί επιτιθέμενος κατά όλων των δημοτών ;;;
Η διοίκηση και οι παρατάξεις δεν οφείλουν την εκπροσώπηση του συνόλου ;;;
Εσείς προσωπικά γνωρίζετε γιατί παρανόμησαν και παρανομούν επί σύννομων αιτήσεών μας διοικήσεις και αντιπολιτευόμενοι ;;;

Η προβοκάτσια των δεξιών και ο ''πολιτισμός'' των αριστερών, καθίστανται αυταπόδεικτα, διότι όσοι είχαν τους λόγους τους να μεταφέρουν σε εμάς, ως οικία πρόσωπα των δεξιών, και του Καραχάλιου, ποιοι πραγματικά είναι, σήμερα έχουν αποτραβηχτεί ώστε τις επιθέσεις να τις δεχόμαστε προσωπικά εμείς, καθώς και τις μηνύσεις τους, και ευθαίως ερωτούμε. 

Μήπως αποτελούσε προβοκάτσια των δεξιών κύκλων ώστε με την παρόδο του χρόνου να στραφούν συνολικά κατά των δημοτών - κατοίκων, και να τους μείνει η αποκλειστικότητα διοικήσεως του δήμου ;;;

Η Αριστερά της Γλυφάδας είναι αμέτοχη από τις τακτικές ύβρεων, συκοφαντιών, και δολοπλοκιών, πλήν ελαχίστων οι οποίοι διαβάλουν τη συνολική εικόνα

Αναφορικά με την τοπική αριστερά τονίζεται ότι δημόσια δεν έχει διαδραματίσει κάποιο ρόλο προβοκάτσιας με ύβρεις - σπίλωση - κ.α. δημόσια δια του τύπου, ιστοσελίδων, κ.α., αναφορικά με τους διοικούντες, όμως έχουμε άλλο τύπου μεθοδεύσεις, οι οποίες υπερβαίνουν κατά προσωπική εκτίμηση την προβοκάτσια.

Δια της απουσίας σας υπερασπιστείτε ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, και όσους τον χρηματίζουν και βρίσκονται από πίσω του, ασκώντας και μηνύσεις σε βάρος μας επί όσων οι ίδιοι διαμόρφωσαν δια του εξαγορασμένου υβριστή, τραμπούκου, λασπολόγου, και συκοφάντη, ο οποίος συνεχίζει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αδιαλείπτως τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, και παράλληλα με τα χρήματα που του παρέχουν ασκεί και μηνύσεις για όσα πράττει ο ίδιος σε βάρος των δημοτών.

Θα κριθείτε στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Άπαντες γνωρίζουν που αποσκοπείτε, καθώς και τι εξυπηρετούν πλειάδα δεξιών και λίγων αριστερών της Γλυφάδας, οι οποίοι είναι παρασκηνιακά συνεργαζόμενοι των εκάστοτε διοικήσεων. ( Είναι γνωστό ότι υφίστανται επί αρκετά χρόνια συνδιοικήσεις ) Το αριστερά επί του παρόντος, ειδικά στη πόλη της Γλυφάδας είναι ασαφές. Το δεξιά καταφανώς σαφέστατο λόγω Φασισμού.

Δημός Γλυφάδας - Δημότες Γλυφάδας

Αιτηθήκαμε ΣΥΝΝΟΜΑ πλουραλισμό και πολυφωνία στο Δήμο Γλυφάδας, όπως και πραγματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλων των κατοίκων, και ενώ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ όλες οι διοικήσεις, μέχρι ΣΗΜΕΡΑ με τη στάση σας επιβραβεύεται τους κουκουλοφόρους και την ΑΝΩΝΥΜΙΑ, καθώς και τον ΦΑΣΙΣΜΟ ο οποίος διαμορφώνεται σε τοπικό επίπεδο.

Γνωρίζω προσωπικά ότι θα είστε για πολλοστή φορά απώντες απ΄οτιδήποτε υφίσταται σε τοπικό επίπεδο, και αξιώνοντας συνολικά μερίδιο επί των χρημάτων και των εδράνων του δήμου. Για ποιούς λόγους ;;; Δεν είναι δεδομένο ότι διαμορφώνεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ ;;; Θέλετε και εσείς αύριο μια ανάλογη διοίκηση με όσες βρέθηκαν μέχρι σήμερα στα έδρανα, η οποία θα παρανομεί κατά των δημοτών, θα πολώνει, και θα υβρίζει δια εξαγορασμένων αντί της εκπροσωπήσεως των κατοίκων ;;; Για το αύριο των συμφερόντών σας τι επιθυμείτε ;;; Πρασινογαλάζια η μήπως γαλαζοπρασινοκόκκινη διοίκηση ;;;

Η τοπική αυτοδιαχείριση - αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να οδηγηθεί στον εκδημοκρατισμό και την πραγματική πρόοδο αντί της οφέλειας των ημέτερων και των αστικών κομμάτων ;;; Γιατί θέτετε συνολικά φραγμούς στην ανεξαρτητοποίηση του δήμου Γλυφάδας ώστε να προοδεύσει ;;; Χωρίς πλουραλισμό, και πολυφωνία, από μια δομή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει εξυγίανση της τοπικής αυτοδιοικήσεως ;;;
Με Καραχάλιους και όσα παρασκηνιακά προωθούν οι δεξιοί κύκλοι, καθώς και με τις καθημερινές επιθέσεις, ύβρεων, λάσπης, συκοφαντιών, και τραμπουκικών επιθέσων θα πάει μπροστά ο Δήμος για όλους τους κατοίκους ;;;

Δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα για την ΑΛΗΘΕΙΑ που θα υφίσταται ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν διέπομαι από το Ελληνικό δίκαιο. Λειτουργώ στο blogger το οποίο διέπεται από το Αμερικανικό δίκαιο. ( Το blogger, - διαδικτυακή πλατφόρμα - θεσπίστηκε αρχικά έπειτα από προτάσεις και σχέδια μου το 1999, ώστε να υφίσταται κοινωνική συμμετοχή και άποψη επί των πεπραγμένων όσων διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα και τις τύχες των λαών ολόκληρου του πλανήτη, και ενόσω δεχόμαστε στο τόπο μας από τη δεκαετία του 70 διώξεις και κατασχέσεις, καθώς και το κλείσιμο του τοπικού σταθμού το 1999, και ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ, ( το 2017 ), τα αστικά κόμματα στην διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας αρνούνται μια δομή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Ασκείστε όσες μηνύσεις θέλετε, και προσωπικά ξεκαθαρίζω, οικιοθελώς δεν έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ σε αστυνομικό τμήμα, ούτε πρόκειται. ( Ο ρόλος ορισμένων τοπικά είναι γνωστός επί δεκαετίες, άλλωστε έχουμε σειρά δημοσιευμένων χαρακτηριστικών περιπτώσεων, με διώξεις, κατασχέσεις, κ.α.) 

Αν είναι δυνατόν να παρανομούν οι εκάστοτε διοικήσεις - δήμαρχοι επί σύννομων αιτήσεων, να χρηματίζουν λασπολόγους, και δια μέσω αυτών να ασκούν και μηνύσεις διότι εκφράζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ( Ο υπαρκτός Φασισμός στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ θα έχει διαδρομή εκατονταετιών ;;; )

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει ( Μπορεί πολλές φορές να έχουμε υπερβεί τα στερεότυπα, όμως ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε ακαθαρσίες αναφορικά με πολιτικούς, κυβέρνηση, και κόμματα, ούτε και γεννητικά όργανα όπως ο Καραχάλιος.)

Προσωπικά ήθελα την αριστερά και τους ανένταχτους - ανεξάρτητους δημότες και δημότισσες αρωγούς της αλήθειας, και καταδικάζοντας τις διοικήσεις, οι οποίες μας υποσχέθηκαν - δεσμεύτηκαν το δήμο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ενώ στη συνέχεια ευεργέτησαν τους ημέτερους, και κίνουν νήματα κατά όλων των υπολοίπων. 

Η εμμονή τους, τα κόμματα 42 ετών να ασκούν την διοίκηση του δήμου, ( ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ), δεν δηλώνει ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ τάση όταν παρανομούν κατά των σύννομων αιτήσεών των δημοτών οι οποίες δεν πέρασαν στο Δ/Σ του δήμου ;;; Που αποσκοπούν οι παρανομίες τους ;;; Δεν αποσκοπούν στα δεδομένα χρηματικά οφέλη τους, και στη εξυπηρέτηση των κερδών των ημετέρων τους ;;;

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τα στοιχεία τα οποία συγκεντρώνονται απαριθμούν εκατοντάδες σελίδες, στις οποίες αποδεικνύεται ο σκοτεινός ρόλος των δεξιών κύκλων, και του Καραχάλιου. 

Οι κύριοι των εδράνων δεν παρέχουν έργο στη τοπική κοινωνία μισθώνοντας υβριστές, συκοφάντες, τραμπούκους, και κυρίως με μηνύσεις δια του συκοφάντη - υβριστή - προαγωγού, οι οποίες θα στραφούν εναντίων τους.

Ενημερώνουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, τον υπουργό Ενημέρωσης, και την Εισαγγελία για τα δέοντα, διότι έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα. Δεν μπορεί καθημερινά να δεχόμαστε τραμπουκικές επιθέσεις με ύβρεις, λάσπη, χλεύη, ενώ υφίστανται οι παρανομίες της διοικήσεως, και να αμοίβουν τον τραμπούκο Καραχάλιο ώστε να ασκεί και μηνύσεις σε βάρος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)






Κάποια στιγμή οι ''οπαδοί'' Καραχάλιου αιτιολογήστε τι ίσχυε και συνεχίζει να ισχύει στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ διότι έχουμε ανάλογη συνέχεια μέχρι σήμερα.

Άδεια δεν πήραμε, διώξεις και κατασχέσεις δεχτήκαμε, και από εκείνη τη περίοδο μέχρι και σήμερα υφίστανται παρανομίες επί των σύννομων αιτήσεων μας στον δήμο Γλυφάδας, ενώ παρασκηνιακά φροντίζονται τα συμφέροντα - οφέλη των ημέτερων των εκάστοτε διοικήσεων. Πως αποκαλείται το ισχύον καθεστώς ;;;

Ασκείστε όσες μηνύσεις επθυμείτε δια μέσω των ΚΑΡΑΧΑΛΙΩΝ, άλλωστε τα χρήματα των συμπολιτών μας δαπανείται, τα οποία παρέχετε σε δαύτον, όμως να θυμάστε ότι έρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ, και αμέσως μετά το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ καθώς και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υφίσταται στο Δήμο Γλυφάδας, το σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, τον κώδικα επίσης, οι παρανομίες τους είναι δεδομένες, και με τα χρήματα όλων των δημοτών επιχειρούν με τον ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ περαιτέρω φασιστοποίηση και τρομοκράτηση για τα οφέλη των ήδη οφελημένων.

Σε ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η Διοίκηση ενός Δήμου δεν δέχεται να περάσει στο Δ/Σ όσα ΨΗΦΙΣΑΝ  χιλιάδες κάτοικοι ;;;  Γιατί εμπλέκουν το κόμμα τους και τα συμφέροντά του με τον δήμο και την αυτοδιοίκηση ;;; Γιατί αρνούνται μια άμεση και μαζική δομή ΟΛΩΝ των κατοίκων ;;; Αφού θεωρούν ότι υπερτερούν και είναι οι πλέον κατάλληλοι να διοικούν, γιατί αρνούνται την πραγματική τοπική δημοκρατία με ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ και παρανομούν ;;; Με αναλογική ισότητα δεν θα έχουν το πρώτο ρόλο σύμφωνα των ποσοστών τους ;;; 

* Σύμφωνα με ομολογία των αστυνομικών οργάνων την δίωξη - κατάσχεση του 1999 την δρομολόγησαν ''κουκουλοφόροι δοσίλογοι'' οι οποίοι σε καθεστώς ανωνυμίας καθημερινά έκαναν ανώνυμες καταγγελλίες. Εμείς γνωρίζουμε ότι από πίσω ευρίσκοντο τα συμφέροντα μεγαλοσχημόνων. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, και ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ είναι ξεκάθαρο ποιος είναι, και ποιους έχει από πίσω του, (όταν επιτίθεται στους ''πελάτες''), οι οποίοι τον τροφοδοτούν οικονομικά, κ.α. ( Το γνωρίζετε ότι ακόμα και σήμερα το σύστημα λειτουργεί από το παρασκήνιο και στο προσκήνιο υφίστανται οι ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΙ ;;;)

Ξέρετε ότι οι επόμενοι ''πελάτες'' είστε εσείς . . . διότι τα συμφέροντα υπερνικούν τόσο το Σύνταγμα όσο και τη Δημοκρατία, άρα σκεπτόμενοι είστε κρίνετε το ΑΥΡΙΟ που μας ετοιμάζουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Η προβοκάτσια των δεξιών και ο ''πολιτισμός'' των αριστερών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">