ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο νεόσταλτος Γλυφαδοσωτήρας Γ.Παπανικολάου θα είναι έγκλημα αν εκλεγεί δήμαρχος !!

Εμείς πιστοί στην αντικειμενική σας ενημέρωση, έπειτα από τις ύβρεις, τις συκοφαντίες, και τις μηνύσεις που δεχόμαστε από την πλευρά Καραχάλιου σας παρουσιάζουμε ακόμα ένα συκοφαντικό κείμενο του εν λόγω κατά την προεκλογική περίοδο.

Καραχάλιος: Ο νεόσταλτος υψηλόμισθος ευρωβουλευτής των 30.000 χιλ. ευρώ μηνιαίως, Γ. Παπανικολάου, φαίνεται να έχει καταβληθεί από άγχος και πανικό, με αποτέλεσμα να έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της ανέξοδης κλασικής υποσχεσιολογίας των ΘΑ - ΘΑ που παρέχουν οι πολιτικοί σαν του λόγου του, και έχει περάσει στην μπουρδολογία και στον κυνισμό, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεσμεύετε τάχα μου ότι θα αλλάξει τα πάντα στην διοίκηση του δήμου.

Για να δούμε όμως ποιος είναι ο νεόσταλτος Γ. Παπανικολάου και αν μπορούμε να τον πάρουμε στα σοβαρά μετά την φρενίτιδα του πολιτικού Θατσισμού που έχει υποπέσει.

Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν, πότε και που, εργάστηκε αυτό το παιδί του κομματικού σωλήνα και πόσα ένσημα έχει ?

Η απάντηση που βγαίνει μέσα από το βιογραφικό του είναι ότι ο Γιωργάκης πέρασε καλά και δεν άγγιξε ποτέ καμία θέση απασχόλησης.

Από το πανεπιστήμιο όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, άνοιξε ένα νομικό γραφείο, και το κόμμα για τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ φρόντισε να τον αποκαταστήσει και να του βρεί θέση, και μάλιστα καλή θέση. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.

Επειδή όμως η θητεία του Γιωργάκη τελειώνει, και πρέπει να βολευτούν και άλλοι στις Ευρώπας, προειμένου να βρει κάποια απασχόληση και να μην μείνει σουρτούκης, και ρέμπελος, οι ''σοφοί'' τον έστειλαν να κάνει το αγροτικό του στην Γλυφάδα, έτσι που να μπορεί να οφεληθεί πολιτικά, για το μέλλον του, όπως άλλοστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Αυτός ο κ. Παπανικολάου δεν πάτησε ποτέ τα ποδαράκια του σε μια δημοτική συνεδρίαση και είναι άσχετος με τα προβλήματα της Γλυφάδας.

Αυτο τό άξιο τέκνο του κoμματικού σωλήνα της ΝΔ, θα πρέπει να ειπωθεί ότι από την θέση την οποία ακόμα κατέχει δεν προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια ούτε ένα βοτσαλάκι, όμως τώρα που τελειώνει η θητεία του στας Ευρώπας θυμήθηκε την αγάπη του για την Γλυφάδα και βάλθηκε να μας γίνει δήμαρχος.

Η .@.@..@ πάει σύνεφο !


Αυτός ο κύριος πρόκειμένου να αποκαταταθεί φέρεται να άγεται από μια άνευ προηγουμένου αμπελοφιλοσοφία.

Με ποιους θα πραγματοποιήσει ο Γιωργάκης όλα αυτά τα ΘΑ ΘΑ που υπόσχεται στους πολίτες της Γλυφάδας, με τον τέως δήμαρχο Σφακιανάκη, και δυο τρία από τα μπουμπούκια που έχει δίπλα του ?

Η με τα λαμόγια και απομεινάρια και υπόλοιπα του σάπιου πολιτικού συστήματος που κάνουμε αμάν να τους βγάλουμε από πάνω μας ?

Καραχάλιος: Ο νεόσταλτος Γλυφαδοσωτήρας Γ.Παπανικολάου θα είναι έγκλημα αν εκλεγεί δήμαρχος.

Τι καινούργιο μπορούν να περιμένουν οι Γλυφαδιώτες από τα γνωστά παιδιά της πιάτσας που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η κουτάλα ?

Αν ο θεός να φυλάξει υποτεθεί ότι γίνεται δήμαρχος τι τύχη θα έχουν οι νέοι άνθρωποι δίπλα στα λαμόγια τα παμφάγα και τους χαμαιλέοντες ? 

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ότι αυτή η ''κρέμα'' που έχει μαζέψει δίπλα του έστηνε τα δημοτικά συμβούλια ?

Έμαθε μήπως πως παίζετε το παιχνίδι από τις ομαδούλες αν δεν ενδώσει στις απαιτήσεις τους ?

Ρώτησε τον Σφακιανάκη να δει τι πέρασε με δαύτους ?

Ξέρει τι έχει να πάθει αν δεν τοποθετήσει σε περίοπτες θέσεις όλη αυτήν την σαβούρα που μάζεψε δίπλα του ?

Εν κατακλείδι η Γλυφάδα δεν προσφέρεται για άσυλο πολιτικών και η νεκρανάσταση των ασύλων των πολιτικών που οι γλυφαδιώτες έστειλαν στον αγύριστο θα είναι ότι χειρότερο για την Γλυφάδα μας.

Δαγκωτό Κόκκορης.



ΥΓ: Ο κ. Παπανικολάου υπηρέτησε και που την στρατιωτική του θητεία ;;;

Σημείωση του ''Γ'': Αυτά τα λίγα από τον Καραχάλιο ο οποίος μας υβρίζει, μας συκοφαντεί, και καταθέτει μηνύσεις, όμως πρέπει να αποσαφηνίσει άμεσα. Έλεγε την απόλυτη αλήθεια το 2014 ;;; Αν έλεγε την απόλυτη αλήθεια το 2014 γιατί σήμερα ανακαλεί ;;; Τι έχει αλλάξει ;;; Τα δημοτικά συμβούλια δεν στήνονται επί του παρόντος ;;; Έχει αλλάξει κάτι για όλους τους δημότες ;;;

Κάνουμε τεράστια προσπάθεια ώστε να μην ακολουθήσουμε τις ατραπούς του 'εκδότη' Καραχάλιου, και άλλωστε ποτέ δεν αποτελούσε στόχο δικό μας η σπίλωση, οι συκοφαντίες, και οι ύβρεις. Εμείς αιτήθηκαμε αναλογική ισότητα και φωνή για όλους τους κατοίκους και η ζημία που έχουμε υποστεί τόσα χρόνια αναλγησίας και παρανομιών είναι ανεπανόρθωτη.

Ο εν λόγω μάλλον - λόγω ηλικίας - έχει ξεκουτιάνει και καθημερινά στρέφετε με ύβρεις - συκοφαντίες κ.α. κατά την προσφιλή του μέθοδο. Άλλωστε τα ίδια έκανε και προεκλογικά. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν απάντησε επί των ερωτημάτων μας, ενώ κατασκευάζει μυθοπλασίες και εμπλέκει και εμάς σε καταστάσεις και γραφόμενά του στα οποία δεν έχουμε καμία συμμετοχή. Αν γίνετε σκόπιμα κρίνετε ο ίδιος, όπως και όσοι βρίσκονται σήμερα από πίσω του.

Το άτομο έχει μια έφεση στις ύβρεις πανομοιότυπου χαρακτήρα τις οποίες έγραφε και για τον Παπανικολάου - σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας - άρα καταφανώς είμαστε η αυριανή δημοτική αρχή.

Ο εν λόγω ''ότι θυμάται χαίρετε'', και προφανώς δεν είναι ούτε εκδότης, διότι ένας εκδότης θα αναρτήσει κάθε άποψη και θέση κατοίκου αποσαφηνίζοντας ότι δεν αποτελούν τις θέσεις του μέσου. Το εντολείς και συνεργάτες, για όσους έχουν τοποθετηθεί από εμάς, να το τεκμηριώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Προφανώς κατά τον Καραχάλιο πρέπει να καταλύσουμε το πολίτευμα και ουδείς να έχει δημόσια άποψη και θέσεις, πλην του ιδίου, ώστε να συκοφαντεί και να υβρίζει όπως ο ίδιος επιθυμεί και τον συμφέρει.

Σαφώς είναι ''καμμένος'' εγκέφαλος, διότι επικαλείται ότι εξασφαλίζουμε τα προς το ζην από τον κ. Γιαννακόπουλο, όταν ο ίδιος, ο οποίος είχε συναντήσεις μαζί του, αναφέρει δημόσια ότι ουδέποτε χρηματίστηκε !!! ( Εμείς ουδέποτε είχαμε συναντήσεις με τον κ. Γιαννακόπουλο, πλήν όσων έφτασαν στο email, και ορισμένα εξ αυτών τα αναρτήσαμε, άρα η εμμονή Καραχάλιου δηλώνει είτε ότι είναι φρενοβλαβής, είτε εγκάθετος για μυθοπλασία η οποία εξυπηρετεί τα σχέδια ορισμένων. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο νεόσταλτος Γλυφαδοσωτήρας Γ.Παπανικολάου θα είναι έγκλημα αν εκλεγεί δήμαρχος !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">