ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:΄Ενοπλος εισέβαλε σε αυτοκίνητο !!

Στον οποιονδήποτε μπορεί να συμβούν πολλά στη πόλη της Γλυφάδας, όπως έγραψε στο F/B η Τζένυ Έβανς, κάνοντας έκκληση για βοήθεια σε οποινδήποτε γνωρίζει, η είδε κάτι απ΄όσα συνέβησαν.

Τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε το βράδυ της Πέμπτης μοιράστηκε με τους φίλους της μία νεαρή κοπέλα από τη Γλυφάδα, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή σε όλους.

Το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Πανδώρας,  μπήκε στο αυτοκίνητό της και πριν ξεκινήσει εισέβαλε ένας άγνωστος άνδρας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Όπως αναφέρει ο δράστης δεν ήταν αλλοδαπός και με την απειλή όπλου της ζήτησε να την οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος και να του έδινε όσα χρήματα είχε πάνω της.

Η νεαρή αποφάσισε να τραβήξει χειρόφρενο και να βγεί έξω από το αυτοκίνητο.

Τότε ο άγνωστος, ψύχραιμος αλλά και πολύ γρήγορος όπως αναφέρει η κοπέλα, μπήκε στη θέση του οδηγού και έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα Ford Fusion μπλε σκούρο, με πινακίδα ZXA 4553.

Όπως λέει, ο δράστης, φορούσε γάντια, ήταν απόλυτα ψύχραιμος και είχε πάνω του έναν ασύρματο όπου άκουγε τη συχνότητα της αστυνομίας.

Όσα έγραψε στο facebook:


Σημείωση του ''Γ'': Κινηματογραφική πλοκή, να την γυρίσουμε και ταινία. ''Τα πράγματα έχουν αλλάξει, να προσέχετε πάρα πολύ.'' Τι σημαίνει το συγκεκριμένο που αναφέρετε από την νεαρή ;;; 

Τι έχει αλλάξει ;;; 

Εμείς γνωρίζουμε και ζούμε την υφιστάμενη χούντα όσων με εξαπάτηση βάλουν στο χέρι το δημόσιο και δημοτικό χρήμα.

Γνωρίζουμε ότι δεν υφίσταται ίχνος εκπροσωπήσεως και νομιμότητας.

Γνωρίζουμε ότι γίνετε διασπάθηση των χρημάτων μας για την καλοζωία όσων βρέθηκαν στα έδρανα, ενώ εγκληματούν κατά των δημοτών. 

ΦΤΑΝΟΥΝ ;;; Είναι αρκετά ;;;

Οι υποτιθέμενοι ενημερωτές, η αν προτιμάτε ΜΜΕ, πάσης φύσεως, οι οποίοι επί δεκαετίες ασχολούνται μονομερώς επί των ειδήσεων, πρέπει κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν επαρκώς, ως Ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών, τι συνέβαινε επί δεκαετίες στο Ν.Αττικής, και τι ισχύει μέχρι ΣΗΜΕΡΑ.

Αφού αποτελεί είδηση ένας ένοπλος, ο οποίος επιτίθεται σε μια νεαρή, ώστε να την ληστέψει, τι αποτελεί μια ομάδα 12 ένοπλων οι οποίοι επιτίθονται να ληστέψουν την τοπική δημοκρατία και ελευθεροτυπία ;;; 

Για ποιούς λόγους, επί δεκαετίες, τα έγκριτα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, οι οποίοι βρέθηκαν σε ένα χώρο έπειτα από τη δική μας δράση, από τη δεκαετία του 1970, αποσιώπησαν όλες τις οργανωμένες ληστείες στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ;;;

Είναι γνωστό τι εξυπηρετούσαν επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι από το 2014 το ΣτΕ έχει κρίνει αντισυνταγματικά όλα τα διαπλεκόμενα ραδιόφωνα. 
Πως χαρακτηρίζονται σειρά διώξεων και κατασχέσεων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεδομένης της αποφάσεως του ΣτΕ ;;;   

Πως χαρακτηρίζεται η στάση των διοικούντων, καθώς και των αντιπολιτευομένων  στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ επί σύννομων αιτήσεών μας ;;; 

Δεν είναι ληστές των θεσμών ;;; Λόγω των αστικών κομμάτων , και των συμφερόντων τους μας λήστεψαν εκατομμύρια επένδυσης, έπειτα από αιτήσεις και παράβολα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ, και παρανομούν μέχρι και σήμερα, 13 χρόνια έπειτα από την τελευταία δίωξη - κατάσχεση του τοπικού Ρ/Σ, ώστε να μην δικαιωθούμε, και να μην επαναλειτουργήσουμε !!!

Η νεαρή, έπειτα από όσα έζησε, δεν επιθυμεί να βρεθεί το αυτοκίνητό της, καθώς επίσης, να πληρώσει ο δράστης για την πράξη του ;;;
Αν διαπίστωνε ότι η Αστυνομία της ανέφερε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί το αυτοκίνητο, καθώς επίσης, ότι δεν ενδέχεται να πληρώσει ο δράστης για την πράξη του, τι συμπέρασμα θα έβγαζε ;;;

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που οποιαδήποτε στιγμή, θα υπάρξει πλήρης κατανόηση από τη πλευρά των κατοίκων, όσων ισχύουν επί δεκαετίες στο τόπο μας, από τη πλευρά των αστικών κομμάτων, δημάρχων, διοικήσεων, κ.α.

* Αν η νεαρή δεν διέθετε άδεια οδηγήσης, αλλάζει κάτι αναφορικά με την ληστεία του αυτοκινήτου της, καθώς και με την ένοπλη επίθεση την οποία δέχτηκε ;;; 

* Επισημαίνεται ότι η τέλεση διώξεων και κατασχέσεων επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έπειτα από κατατεθειμένες αιτήσεις και παράβολα στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, έχουν τον ίδιο χαρακτήρα με οτιδήποτε άλλο, και δεδομένης της αποφάσεως του ΣτΕ, καθώς και των διώξεων - κατασχέσεων στα τοπικά Ραδιόφωνα της Γλυφάδας, πρέπει να μας παρασχεθούν όλα τα ληστεμένα επί δεκαετίες, καθώς επίσης, να εγκριθούν οι αιτήσεις μας για χορήγηση ΑΔΕΙΩΝ LOWER POWER - Τοπικής λειτουργίας.

* Οι ακροατές και ακροάτριες μας θυμούνται όσα είχαμε μεταδώσει πριν από δεκαετίες σχετικά με την μετεξέλιξη της εγκληματικότητας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:΄Ενοπλος εισέβαλε σε αυτοκίνητο !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">