ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η αποκεντρωμένη διοίκηση πρωτοκόλλησε το αίτημά μας σχετικά με την παιδική χαρά

Η αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής έκανε δεκτό το αίτημά μας σύμφωνα με το οποίο δεν εγκρίνουμε την παιδική χαρά της δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας με τον υπ. αριθ. 14806 / 2017 Γενικός Αρ. Πρωτοκόλλου 39540.

Οι λόγοι οι οποίοι μας οδήγησαν στο αίτημά μας είναι κυρίως το έλλειμμα της δημοτικής αρχής του κ. Παπανικολάου να σταθεί συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις καλύπτοντας τους συμπολίτες μας, καθώς επίσης, και η πίστωση ενός σεβαστού ποσού το οποίο αξιοποιήθηκε για ανάπλαση της δεξιάς πλευράς της πλατείας Καραϊσκάκη, αφήνοντας την αριστερή στο σκότος και την εγκατάλειψη.

Θεωρούμε ότι η δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου λειτουργεί με ιδιότυπο τρόπο - μέθοδο, διαχειριζόμενη το δημοτικό χρήμα ως προσωπική της περιουσία, διότι δεν εξηγούνται διαφορετικά τα πεπραγμένα τριών ετών.

Εμείς τονίζουμε για πολλοστή φορά τις ειδικές προσλήψεις ''γαλάζιων'' ημέτερων και φίλων στο δήμο Γλυφάδας, καθώς και τις ανανεούμενες συμβάσεις επί τρία χρόνια σε ημέτερους, ενώ στον αντίποδα καθημερινά δεχόμαστε καταγγελλίες για αδράνεια της δημοτικής αρχής να σταθεί σε πληττόμενους συμπολίτες μας.

Στεκόμαστε και επί προσωπικού ζητήματος, διότι η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί το δήμο όλων των δημοτών, και το πρώτο της μέλημα ήταν αντί αρωγής και τήρησης των προεκλογικών της δεσμεύσεων , καθώς και του σεβασμού στα προγράμματα των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, τα οποία ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας, η παρανομία - αδράνεια, ώστε να μην περάσει στο Δ/Σ του δήμου κατατεθειμένη αίτησή μας στον Δήμο Γλυφάδας.

Επίσης, η κατ' επίφαση δημοτική αρχή όλων των δημοτών, διότι επί της ουσίας δεν υφίσταται, φροντίζοντας τα οφέλη των παραταξιακών και ημέτερων, μεθόδευσε την εξαίρεση από την ιστοσελίδα του δήμου σειράς τοπικών ιστοσελίδων, άρα επουδενί καλύπτει την δέσμευση της για το δήμο όλων των δημοτών.

Αναφέρουμε επίσης, ότι επί τρία χρόνια δημοτικής αρχής, διαπιστώνουμε έντονο πρόβλημα αναλογικής ισότητας στη πόλη μας, δεδομένου ότι τα άτομα τα οποία αξιοποίησε η δημοτική αρχή, με ανανεούμενες συμβάσεις, τα οποία λαμβάνουν επί τρία χρόνια τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας, ποτέ δεν δημοσιοποίησαν τα δελτία τύπου των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, καθώς και δελτία των εργαζομένων του δήμου, όπως και διαμαρτυρίες των κατοίκων. 

Σημείωση: Οι αιτήσεις μας, συγκεκριμένου χαρακτήρα, υφίστανται στον δήμο Γλυφάδας από το 2004 και επί δημαρχίας του κ. Σφακιανάκη, στον οποίο παραδώσαμε τον φάκελλο μελέτη - αίτηση, ώστε στο παλαιό δημαρχείο να φιλοξενηθεί μια τοπική δομή άμεσης και μαζικής τοπικής Ενημέρωσης, με τον όρο [ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ], και ο κ. Σφακιανάκης ο οποίος αποτελεί συνεργάτη του κ. Παπανικολάου μπορεί να το πιστοποιήσει.

Από το 2004 μέχρι και σήμερα παρανόμησαν στο σύνολό τους όλες οι δημοτικές αρχές - δήμαρχοι, και σε επόμενες αιτήσεις μας, και το αίτημα των δημοτών δεν πέρασε ποτέ στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/νση προς την οποία απευθύνεται: Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τμήμα προς το οποίο απευθύνεται ΤΜ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Ν.Π. Αριθ. Πρωτοκόλλου: 14806 / 2017 Γενικός Αρ. Πρωτοκόλλου 39540 

Θέμα: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
Αιτών: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
Ημ/νία Καταχώρησης­ 12/05/2017
Στοιχεία που συνοδεύουν το έγγραφο 

Υ.Γ: Το 91.html στο οποίο καταχωρήθηκε τυχαία η ανάρτησή μας, λέτε να είναι συμπτωματικό, η σημείο ; Σας θυμίζουμε ότι η αρχική μας συχνότητα λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ήταν οι 91 mhz, όπως και το σήμα του σταθμού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η αποκεντρωμένη διοίκηση πρωτοκόλλησε το αίτημά μας σχετικά με την παιδική χαρά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">