ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Ηλιούπολης: Τοπικές ειδήσεις

Συνεχώς αναζωογονείται όλο και περισσότερο και αποκτάει εντονότερη ζωή για όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης η Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης) μας ενημερώνουν από τον γειτονικό δήμο.

Με την εγκατάσταση νέων πρωτότυπων παγκακιών που ξεφεύγουν από τα κλασικά δεδομένα και δίνουν μια εικόνα πολύ πιο έντονου φυσικού περιβάλλοντος η πλατεία άλλαξε και πάλι μορφή για να γίνει ακόμη πιο φιλόξενη.

Είναι μια ακόμη δράση από μια σειρά παρεμβάσεων όπως: πλακόστρωση, δημιουργία παρτεριών, φυτεύσεις, συντριβάνι, διαδρομές πεζών, φωτιστικά, που μετέτρεψαν την άλλοτε ερημωμένη και επικίνδυνη πλατεία, σε έναν φιλόξενο, ζωντανό και ασφαλή χώρο συνάθροισης και αναψυχής.

Η Δημοτική αρχή έχει ως άξονα πολιτικής της, την δημιουργία φιλόξενων, και ασφαλών δημόσιων χώρων στην προσπάθεια να βγαίνουν οι πολίτες έξω από τα σπίτια τους, να συναντιούνται, να κινούνται και να απολαμβάνουν τα φυσικά στοιχεία.

Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΠΗΓΕ ΠΛΑΤΕΙΑ 

Τεράστια επιτυχία που μετατράπηκε σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή είχε η διοργάνωση του Κυπέλλου Πυγμαχίας Ηλιούπολης – «Γιώργος Τσαχάκης».

Εκατοντάδες παιδιά και μεγαλύτεροι αθλητές συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης και σε ένα ανοιχτό ρινγκ που είχε τοποθετήσει ο Δήμος, δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε ένα άψογο αθλητικό πνεύμα. 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ 

Aπό 24/5/2017 έως 9/6/2017 και ώρα 24:00 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων σε ηλεκτρονική μορφή για την εγγραφή των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς- Παιδικούς σταθμούς. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου»,επιθυμώντας να τιμήσει τον αείμνηστο Απόστολο Μόσχο, ο οποίος ήταν κάτοικος Ηλιούπολης, Μαέστρος–Ενορχηστρωτής και Αρχιμουσικός Φιλαρμονικής Ορχήστρας, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση ονοματοδοσίας του Ωδείου της πόλης μας, το οποίο θα μετονομάσει σε «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος». 

Δείτε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

O Πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στις τελετές λήξης των προγραμμάτων 2016-2017. 
Δείτε περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΧΝΗ, ΔΥΣΗΣ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 

Εκδήλωση με θέμα Κωνσταντινούπολη:Ανατολής ίχνη, Δύσης περάσματα.
Πορεία της Ρωμιοσύνης. Μνήμες του χθες, στιγμές του σήμερα, προσδοκίες του αύριο!


Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, ώρα 8:30 μ.μ.
Ιερός Καθεδρικός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως, Λεωφ. Ειρήνης 29

Δείτε περισσότερα

Για περισσότερες τοπικές ειδήσεις, καθώς και εκδηλώσεις, κ.α, επισκεφθείτε την σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Ηλιούπολης: Τοπικές ειδήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">