ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το σκάνδαλο Αλεξίου με τα φυτά εκ Βραζιλίας 1,5 εκ. ευρώ

Η δημοτική αρχή λειτουργεί κατά το δοκούν με γνώμονα τα συμφέροντα στελεχών, μελών, και ημέτερων της ΝΔ, και σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον. Δεν είχαν προτεραιότητα τα δένδρα εκ Βραζιλίας. Όπως βλέπετε φυτεύουν δένδρα και τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα.

Όπως θα δείτε στις εικόνες από την Οδό Γούναρη και Ανδρέα Παπανδρέου η έμφαση που δίνετε είναι στην αισθητική ενώ η πόλη μας παραμένει διαλυμένη χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς πλακοστρώσεις, και κυρίως με περιοχές, (συνοικίες), ξεχασμένες επί 40 χρόνια.


Για πολλοστή φορά δημοσιοποιούμε όσα ισχύουν στη πόλη μας, τα οποία σαφώς γνωρίζουν όσοι αξίωσαν τα δημοτικά έδρανα, και υποστήριξαν την εκλογή του Γ. Παπανικολάου, ο οποίος αντί να μεριμνήσει έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων, για τις αποκαταστάσεις οι οποίες απαιτούνται, πίστωσε υπέρογκα ποσά για βιτρίνα και το θεαθήναι, καθώς και για κάλυψη των ημέτερων.

Οι εν λόγω πολιτικές για τα φυτά Αλεξίου, για τα δένδρα εκ Βραζιλίας, εξυπηρετούν το όφελος της ΝΔ, και ουδεμία σχέση έχουν με το δημόσιο συμφέρον, δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, και καταδεικνύεται ότι η πίστωση 1,5 εκ. ευρώ στην δεδομένη χρονική συγκυρία για εμάς αποτελεί σκάνδαλο.


Καλούμε τις τοπικές παρατάξεις, καθώς και την κυβέρνηση, να αναδείξουν αυτό το τοπικό σκάνδαλο με συμμετέχοντες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία λειτουργούν με στόχο το όφελος των στελεχών τους, κατά της ζωής των κατοίκων Γλυφάδας. 

Δεν έχουν προτεραιότητα τα φυτά και τα δένδρα όταν υπάρχουν οι αιτήσεις των δημοτών στις οποίες συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ οι διοικούντες. Η διοίκηση στρέφεται κατά των δημοτών, στρέφονται κατά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Και οι πιστώσεις για πεζοδρομήσεις θα γίνουν στα ίδια σημεία, στην Παπανδρέου και στην Γούναρη ;;; Οι πεζοδρομήσεις θα γίνουν ξανά στα κεντρικά σημεία της πόλης, για τις εντυπώσεις των περαστικών ;;;

Αν διαπιστώσω να γίνονται πεζοδρομήσεις χωρίς μέριμνα σε όσα αιτηθήκαμε θα παρέμβω άμεσα. 


ΔΕΙΤΕ για πολλοστή φορά τι αιτηθήκαμε και ποια είναι τα πεπραγμένα τους.


Ο κ. Κυριακού, του γνωστού ομίλου με σειρά ραδιοτηλεοράσεων, και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, έκανε ένα βασικό ''δώρο'' στο τόπο μας, συνεχίζεται η καταργημένη τοπική δημοκρατία. 

Έπεται συνέχεια, διότι αν ισχύσουν οι ίδιες τακτικές το 2019, παραβίασης του άρθρου 15 του Ελληνικού Συντάγματος, με μονομερή προβολή στελεχών της ΝΔ, κατά όλων των υπολοίπων υποψηφίων - παρατάξεων, τα ραδιοτηλεοπτικά του δεν βλέπω να έχουν μέλλον. 

Τονίζεται ότι πέντε χιλιάδες συμπολιτών μας ψήφισαν το 2014 μια τοπική δομή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ όλων των δημοτών, και η δημοτική αρχή Παπανικολάου μερίμνησε για τους ''γαλάζιους'' ημέτερους. 

Η κοινωνική σήψη, και η σαθρή τοπική μας πολιτική πραγματικότητα θα αλλάξει, είτε το επιθυμούν είτε δεν το επιθυμούν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

ΥΓ: Πραγματικά προκαλεί ντροπή και δείχνει ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει πλέον φιλότιμο, δεδομένου ότι όσοι πρωτοστάτησαν με αγωνιστικότητα ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη Ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων ''τσαλακώνονται'' απ' όσους ωφελήθηκαν και συνεχίζουν ακόμα να ωφελούνται. Η ''Τσάγκουαρ'' ( jaguar), του Κυριακού κατατρώγει την δημοκρατία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το σκάνδαλο Αλεξίου με τα φυτά εκ Βραζιλίας 1,5 εκ. ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">