ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γλυφάδα είναι η πόλη των εισαγόμενων και των ξενόφερτων !!

Η Γλυφάδα είναι η πόλη των εισαγόμενων και των ξενόφερτων

Στη πόλη της Γλυφάδας εισαγόμενα - ξενόφερτα δένδρα έχουμε, ( από τη Βραζιλία ), εισαγόμενα - ξενόφερτα αστικά κόμματα διαθέτουμε, ( καπιταλιστικά - σοσιαλιστικά), εισαγόμενα - διαπλεκόμενα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια υπάρχουν στα ερτζιανά μας, ( Αλαφούζων, Βαρδινογιάννηδων, Κυριακού, Κουρή, Ρέστη, κ.α.), όμως ακόμα και σήμερα, το 2017, στερούμαστε πραγματικού τοπικού πολιτισμού, προόδου, κοινωνικής δικαιοσύνης, και αληθινής - γνήσιας τοπικής δημοκρατίας.

Όπως έχει γράψει ο  συντάκτης του Ιστορικού της Πόλης, « όλες οι φυλές του Ισραήλ κατοικούν στη πόλη της Γλυφάδας », και προσωπικά δεν μας ενοχλεί καθόλου, όμως, το να διαμορφώνεται από τη πλευρά τους, δια μέσω των δημάρχων - αιρετών - διοικήσεων, μια σύγχρονη Βαβέλ, στην οποία υποτίθεται ότι εκροσωπείται ο τόπος, καθώς και το κοινωνικό σύνολο, ενώ αυταπόδεικτα υφίσταται ένα απέραντο φρενοκομείο, μας προβληματίζει, μας ενοχλεί και μας οδηγεί στην εξέγερση. 

Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, ο οποίος διαπιστώνει την παράκαμψη του Ελληνικού Συντάγματος, να το προασπιστεί, ακόμα και να έχει απέναντί του ένα πλήθος οφελημένων και απαθών πολιτών - δημοτών.

Είναι σαφές ότι σε ένα απέραντο φρενοκομείο - κατά τον Κ. Καραμανλή - δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο όσοι είναι οι ωφελούμενοι να αναλογιστούν πλήρως όσα αναφέρουμε, όμως εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον κάθε κάτοικο - τι ζούμε όπως και τι έπρεπε να υφίσταται σήμερα στο τόπο μας.

Σαφώς για εμάς η Γλυφάδα δεν είναι ο τόπος των κυρίων οι οποίοι πιστώνουν τα χρήματά μας, για Βραζιλιάνικα δένδρα, παρανομώντας στο σύνολο των αιτήσεών μας. 

Ο τόπος ανήκει σε όσους έχουν θεμελιώσει προτάσεις και επιχειρήματα, καθώς και αιτήσεις, για πρόοδο του τόπου και των κατοίκων του, αντί για όσους ''φυτεύουν'' οτιδήποτε ξενόφερτο - εισαγόμενο στο τόπο μας, πιστώνοντας τα χρήματα όλων των δημοτών.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ  

                                                                                  Ιούνιος 2017

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Υ.Γ: Η δημοτική αρχή, η οποία καθυβρίζετο από τον Καραχάλιο, σήμερα εξυπηρετεί τα συμφέροντά του καθιστώντας σαφές το ρόλο της. Όπως φαίνεται για την δημοτική αρχή η Γλυφάδα δεν διαθέτει καμία εταιρεία Πρασίνου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γλυφάδα είναι η πόλη των εισαγόμενων και των ξενόφερτων !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">