ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Γλυφαδιώτης θα ξέρει που πάει και το τελευταίο ευρώ !!!

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ της notia-press.gr στο υπόγειο πολυκατοικίας, που στα μπαλκόνια απλώνουν τα σεντόνια και τα σώβρακα οι διαμένοντες σ' αυτήν,  υπάρχουν σε τυπωμένα χαρτιά οι δύο από τις 4 εταιρείες που κατά σύμπτωση έχουν μία πόρτα εισόδου, και ένα γραφείο 15 τετραγωνικών μέτρων, μέσα στο οποίο μαζεύονται όλες οι εταιρείες για να συνεδριάσουν. Εταιρείες οι οποίες έχουν αποσπάσει εκατομμύρια ευρώ από το Δήμο Γλυφάδας.

Όπως αναφέρετε στο ρεπορτάζ « Ευτυχώς που προεκλογικά ο Παπανικολάου έλεγε και ξανάλεγε οτι ο Γλυφαδιώτης θα ξέρει που πάει και το τελευταίο ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα ευρώ πάνε σε "τυχερούς" εργολάβους που δεν είναι από τη Γλυφάδα». Εμείς στον ''Γ'' διερωτώμεθα, μήπως στο σύνολό τους είναι στελέχη, μέλη, και υποστηριχτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Αλεξίου ;;;

Ο Γλυφαδιώτης έχει πλήρη άγνοια που έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια μερικά εκατομμύρια δημοτικού χρήματος, την ίδια περίοδο που οι κακοδιοικήσεις παρανομούσαν επί των σύννομων αιτήμάτων μας. 

Επειδή η αλήθεια δεν κρύβετε, και πρέπει να λέγετε, μόλις με 50 - 100 χιλ. ευρώ, και πληρωμένα όλα, μπορούσε να πέσει τόση άμμος θαλλάσης όση δεν είχε ποτέ η παραλία της Γλυφάδας, χωρίς να χρειάζεται καθαρισμός, και ''διάστρωση'' (???). Ο χειριστής γνωρίζει πως να την εναποθέτει χωρίς να χρειάζεται διάστρωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

Άλλος ένας "διαγωνισμός" που έκανε ο Παπανικολάου και η παρέα του κατέληξε πάλι στον αποκλειστικό εργολάβο της Γλυφάδας κ. Κραμποβίτη.
Αυτή τη φορά όμως του "φορτώσανε" και κάποιον που για πρώτη φορά τον συναντάμε με αυτή τη διοίκηση εργολάβο. 

Πρόκειται για τον κ. Γεννάτο Θεοφάνη που όλως τυχαίως από την φυσική του έδρα που είναι στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, τον συναντάμε, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, στην έδρα του κ. Κραμποβίτη, του κ. Καλλίτεχνου, του κ. Εύρυθμου, του SIDE, όλοι συστεγαζόμενοι στην οδό Ζαρίφη 6 στη Ν.Σμύρνη, όλοι συστεγαζόμενοι στο ίδιο υπόγειο γραφείο με μία πόρτα και όλοι μαζεμένοι σε ένα τραπέζι που όσες φορές πήγαμε για να βρούμε κάποιον η πόρτα ήταν ερμητικά κλειστή και κανένας μέσα.

Αυτή τη φορά το "κοντέρ" των χρημάτων έφτασε τις 240.000 χιλιάδες ευρώ περίπου και κάποιοι είδαν μια ευκαιρία εύκολου πλουτισμού.
Έτσι βλέπουμε τον ουρανοκατέβατο κ. Γεννάτο να συμμετέχει στον διαγωνισμό αλλά με απόλυτη προτεραιότητα διαχείρησης στον νέο του συνέταιρο, που όλως τυχαίως είναι ο κ. Κραμποβίτης, κι αυτός απλά να συμμετέχει.
Ποιός είναι όμως ο ρόλος του κ. Γεννάτου στην υπόθεση των εξωραϊσμών (sik) των ακτών της Γλυφάδας; Αν κοιτάξουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του θα δούμε οτι δεν έχει καμμία σχέση με τη δουλειά της Γλυφάδας. Αποκλειστικά κάνει εργασίες πρασίνου, αποψιλώσεις χόρτων, γήπεδα και γενικά οτι έχει σχέση με πράσινο. Τότε γιατί ο Παπανικολάου του έδωσε τη δουλειά; Και καλά ο κ. Κραμποβίτης μας παίρνει σε αποκλειστικότητα για οτιδήποτε. Τώρα πως ο κ. Γεννάτος μπήκε στο παιχνίδι των "διαγωνισμών"

Γιατί απλώνεται ο τραχανάς του φαγοποτιού; Και κάτι ακόμα.. Μήπως έναν εργολάβο που διώκεται από το κράτος για μαιμού έργα σε γήπεδα όλης της Ελλάδας και είναι σε βαθμό κακουργήματος, γνωρίζει ο κ. Παπανικολάου για ποιόν πρόκειται;

Δείτε ακριβώς ποιά είναι η εταιρεία του κ. Γεννάτου Θεοφάνη και τι εργασίες αναλαμβάνει και αναρωτηθείτε τι δουλειά έχει στη Γλυφάδα και που αποσκοπεί.

Αλλά ας δούμε τελικά που είναι τα γραφεία του αποκλειστικού μας εργολάβου κ. Κραμποβίτη, που η τελευταία του δουλειά που "κέρδισε" από τον Παπανικολάου είναι και ο εξωραϊσμός των ακτών μας, ύψους 240.000 χιλιάδες ευρώ περίπου.
Σας παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες τα γραφεία του μεγαλοεργολάβου Κραμποβίτη, στην οδό Ζαρίφη 6 στην Νέα Σμύρνη και επανερχόμαστε.

Βλέπουμε οτι είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας που στα μπαλκόνια απλώνουν τα σεντόνια και τα σώβρακα οι διαμένοντες σ' αυτήν. Στην είσοδο του γραφείου υπάρχουν σε τυπωμένα χαρτιά οι δύο από τις 4 εταιρείες που κατά σύμπτωση έχουν μία πόρτα εισόδου και ένα γραφείο 15 τετραγωνικών μέτρων, μέσα όπου μαζεύονται όλες οι εταιρείες για να συνεδριάσουν!!!! 

Σ' αυτήν την μη αποκρύπτουσα τίποτα συνδυασμό εταιρειών προστέθηκε και η εταιρεία του κ. Γεννάτου με το πράσινο. Τώρα πως γίνεται ο κ. Κραμποβίτης να διαθέτει τσιμέντα τόννους, πλάκες πεζοδρομίων χιλιομέτρων, όλα τα είδη οικοδομικών εργασιών και υλικών, να στρώνει παραλίες, να "καθαρίζει" ρέματα, ή να έχει μηχανήματα, βαρέα οχήματα, και όλα αυτά να μην τα "βλέπεουμε", αυτό ίσως ο Παπανικολάου καταφέρει να το πει.

Όπως και νάχει βάλανε και τον Γεννάτο Θεοφάνη στο παιχνίδι για να καθαρίσει και να εξωραϊσει τις ακτές μας, στριμωγμένος κι αυτός σε ένα γραφείο κοινό με άλλες τρεις εταιρείες, άσχετα που δεν το έχει το αντικείμενο και ασχολείται με διαφορετική απασχόληση, όπου σύμφωνα με το έγγραφα που σας παρουσιάζουμε θα τσεπώσουν άλλα 240.000 ευρουλάκια.

 

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Γλυφαδιώτης θα ξέρει που πάει και το τελευταίο ευρώ !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">