ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η ξενόφερτη δημοτική αρχή φυτεύει τα εισαγόμενα δένδρα Αλεξίου

Η διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας φροντίζει ένα προς ένα τα σημεία που θα τοποθετηθούν τα εκ Βραζιλίας έτοιμα δένδρα - φυτά, και στη συγκεκριμένη περίπτωση μεριμνά για τοποθέτηση των εισαγόμενων Φυτών - δένδρων Αλεξίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννακόπουλος, χθες, 02-06-2017, ο εργολάβος, Αλέξιου, μετά δυο υπάλληλων του Σινου και δυο υπάλληλων του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι είχαν ένα μικρό όχημα του Δήμου Γλυφάδας, φύτεψαν 12 φοίνικες στην νησίδα επί της οδού Ανδρ. Παπανδρέου πλησίον της Δέη, παρών ο Αγγελάτος, ο δήμαρχος, και ο Μάριος Κασσέρης. Ο τελευταίος μόλις με είδε, μετά του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Βοργία, με το δεξί του χέρι έπιασε τα γεννητικά του όργανα.

Δεδομένων όσων επικαλείται ο κ. Γιαννακόπουλος, καθώς επίσης, και του μάρτυρα δημοτικού συμβούλου,  ο οποίος ήταν παρόντας στο συμβάν, μπορείτε να βγάλετε ευθέως συμπεράσματα.


Σπασμένα ρείθρα πεζοδρομίων από το μηχάνημα του εργολάβου Αλέξιου GCB , ενώ ο επιβλέπων , Βλάσης Μπισπίκης, άλλου τυρβαζε όταν του το επισήμανα και παρουσία του δημοτικού συμβούλου κ. Σ. Βορία, αναφέρει ο κ. Γιαννακόπουλος.


Όπως βλέπετε χαρακτηριστικά στις εικόνες, παράλληλα της δεδροφύτευσης των φυτών εκ Βραζιλίας, τα οποία σαφώς ως εισαγόμενα έγιναν αποδεκτά από την ξενόφερτη διοίκηση του Δήμου, καταστρέφονται τα πεζοδρόμια επί της λεωφόρου Παπανδρέου. 

Σαφώς σίγουρα θα γίνει και άλλη επιζήμια για το σύνολο των Γλυφαδιωτών πίστωση για αλλαγή των πεζοδρομίων, και άλλωστε για φυτά εκ Βραζιλίας, όπως και για πεζοδρομήσεις όπου κρίνουν ορθό οι διοικούντες υπάρχουν άπειρα χρήματα. 


Τα φυτά Αλεξίου, από τη Βραζιλία (?) βρίσκουν πρόσφορο έδαφος από την εισαγόμενη - ξενόφερτη διοίκηση του δήμου, η οποία για τους ημέτερους της ΝΔ, όπως είναι ο κ. Αλεξίου, ( υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ), διέθεσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ των Γλυφαδιωτών.

Τα φύτα Αλεξίου πιστώθηκαν με ένα υπέρογκο ποσό αξίας 1,5 εκατομμυρίου, και φυτεύονται από την διοίκηση του δήμου ως έτοιμα δένδρα.

Η διοίκηση του παρόντος έχει εξαπατήσει τους συμπολίτες μας κατά  την προεκλογική περίοδο, διότι η δέσμευσή τους ήταν ο Δήμος όλων των δημοτών, στον οποίο δεν θα εξαιρεθεί κανείς, και όπως διαπιστώνουμε επί τρία χρόνια γίνετε αποκλειστικό πάρτι ημέτερων, κομματικών, φίλων, αυλοκολάκων, κ.α. 

Προσπαθούν με κάλυψη ημέτερων, καθώς και ιδίων σκοπών, να εντυπωσιάσουν τους κατοίκους, καθώς και να επικαλεστούν έργο, σε μια πόλη με καθολικά διαλυμένη τοπική δημοκρατία, κοινωνική συνοχή, αναλογική ισότητα, και τοπικό πολιτισμό, στην οποία οι διοικούντες επικαλούνται τους δημότες, όμως ποτέ δεν δίνουν αναφορά για τα πεπραγμένα τους στους δημότες.

Είναι σαφές ότι εμείς είχαμε ταχθεί δημόσια κατά της πιστώσεως 1,5 εκ. ευρώ για φυτά και δένδρα, και αρχικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο ενήργησε ορθά, διότι διαπίστωσε φωτογραφική μέριμνα, (υπέρ ΗΜΕΤΕΡΟΥ), όμως, έπειτα της προσφυγής Γ. Παπανικολάου, το ελεγκτικό συνέδριο ενέκρινε το φιλικό και κομματικό ρουσφέτι.

Εμείς καλούμε την αποκεντρωμένη διοίκηση, την κυβέρνηση, και τον αρμόδιο υπουργό, να επικεντρώσουν σε όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, τα οποία δεν βρήκαν την ανταπόκριση ούτε των κατοίκων, ούτε των τοπικών παρατάξεων. 


Σημείωση του ''Γ'': Οτιδήποτε και να επικαλεστούν από την διοίκηση του δήμου, ( σαφώς δεν πιστεύουμε να προβούν σε κάποια δήλωση), τοπικές παρατάξεις και κάτοικοι δεν εγκρίναμε την πίστωση για τα εν λόγω φυτά - δένδρα. 

Ουδείς δικαιούται να θέτει εκτός τις αιτήσεις και προτάσεις των δημοτών, καθώς και τον ανθρώπινο παράγοντα, ακολουθώντας όσα εξυπηρετούν μονομερώς τον ίδιο, και τους υπολοίπους παραταξιακούς του, και να γίνετε αποδεκτός από την τοπική κοινωνία.

* Σαφώς στη δική μας χώρα δεν έχουμε αξιόλογα δένδρα, όπως είναι το Κυπαρίσσι, το Έλατο, το Πεύκο, η Σουρβιά, η αγριοελία, η Πλατανιά, η Ιτιά, η Λεύκα, η Φλαμουριά, κ.α., και απαιτούντο τα εκ της Βραζιλίας, ώστε σταδιακά να ολοκληρώνεται το έργο προσφορά στο τόπο μας. ( Όλα διακοσμητικά δένδρα είναι, και παράλληλα ορισμένα εξ αυτών παρέχουν και καρπούς, και αν γνωρίζεις να τα περιποιηθείς πέρνουν ότι σχήμα επιθυμείς.)

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είμαστε οπαδοί όσων ισχύουν επί δεκαετίες στο τόπο μας, όπως και σε σειρά άλλων χωρών, και με όσα ισχύουν σε αμερικανικές πόλεις, διότι οι αρχικές μας προτάσεις ήταν επιστροφή στις ρίζες μας, και σε οτιδήποτε φέρει την δική μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ σφραγίδα, της χώρας και του λαού που δημιούργησε πολίτευμα, πολιτισμό, τα οποία εξάχθηκαν διεθνώς - και μάλιστα δωρεάν, χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη, ενώ σήμερα ως χώρα και λαός είμαστε το παγκόσμιο πειραματόζωο, απαριθμώντας τέσσερα Μνημόνια (?), καθώς και η πλεόν διεφθαρμένη χώρα της Ε.Ε.

ΥΓ: Η δημοτική αρχή, η οποία καθυβρίζετο από τον Καραχάλιο, σήμερα εξυπηρετεί τα συμφέροντά του καθιστώντας σαφές το ρόλο της. Όπως φαίνεται για την δημοτική αρχή η Γλυφάδα δεν διαθέτει καμία εταιρεία Πρασίνου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η ξενόφερτη δημοτική αρχή φυτεύει τα εισαγόμενα δένδρα Αλεξίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">