ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου ''σπάει'' αυτοκίνητο (VIDEO)


Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κ. Λιάνα Τζουγανάκη, υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Γλυφάδας έσπασε τον πίσω βραχίονα του αυτοκινήτου της.

Σαφώς στο βίντεο δεν φαίνεται να σπάει κάποιο βραχίονα, όμως φαίνεται καθαρά η παρέμβαση στον υαλοκαθαριστήρα.

Διαβάστε τι έγραψε: Η κάμερα του εστιατορίου Bahaar στη οδό Αρτέμιδος και Καποδιστρίου μας δείχνει τον #υπάλληλο καθαριότητας του #Δήμου #Γλυφάδας, να σηκώνει το μπροστινό υαλοκαθαριστήρα και να σπάει τον πίσω βραχίονα του αυτοκινήτου μου ...γιατί τον ενοχλούσε έτσι όπως ήταν παρκαρισμένο!

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος επί τρία ολόκληρα χρόνια, αναρτήσεων, ενημέρωσης, και αιτήσεων, δεν έχει παρέμβει σχετικά με όσα έχουμε αιτηθεί, στην περίπτωση της κ. Τζουγανάκη παρενέβει αναφέροντας: Παρεμβαίνω ακόμη μία φορά για να ενημερώσω ότι ο υπάλληλος ήδη εντοπίστηκε και παραδέχτηκε ότι προέβη στην παραπάνω απαράδεκτη ενέργεια .

Για το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται η δημόσια καταγγελία σας και αποδεικνύει η κάμερα ασφαλείας, η απάντηση είναι μία και ξεκάθαρη.

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αμέσως θα εφαρμοστεί ο νόμος, που σημαίνει δύο πράγματα :

α) Ο δήμος μας αμέσως θα σας αποζημιώσει για την φθορά που υπαίτια προκάλεσε στο αυτοκίνητο σας ο υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας.
β) Ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα λογοδοτήσει στα αρμόδια όργανα , δηλαδή θα του επιβληθεί πειθαρχική ποινή αλλά και θα καταβάλει στο δήμο (μέσω διαδικασίας καταλογισμού) το ποσό της αποζημίωσης για τη ζημιά που αναίτια προκάλεσε.

Σας ευχαριστώ για την ανάρτησή σας. Με βοηθάτε ειλικρινά να εξηγήσω για ακόμη μία φορά πόσο δύσκολη και ανηφορική είναι καθημερινά η προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τη πόλη μας και παράλληλα να αφήσουμε πίσω μας παθογένειες και νοοτροπίες που οδήγησαν συνολικά την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Δεν έχει καμία σημασία αν η ζημιά είναι μικρή ή μεγάλη.

Ο υπάλληλος που διέπραξε το παραπάνω αδίκημα ίσως αισθάνεται - όπως και άλλοι συνολικά στο δημόσιο τομέα - ότι μπορεί να διαπράττει αδικήματα ή να μην είναι συνεπής στην εργασία του , χωρίς να πρέπει να λογοδοτήσει. Ότι οι λέξεις καθήκον, φιλότιμο, ευθύνη, αξιολόγηση, λογοδοσία είναι ξένες για εκείνον.

Ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο και ότι για τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους υπάρχει ατιμωρησία. Ότι την κακία που έχει μέσα του μπορεί να την εκτοξεύει όπου θέλει χωρίς συνέπειες. Θα του αποδείξουμε - όπως και σε κάθε όμοιό του - με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το αντίθετο .

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Ο δήμαρχος παρεμβαίνει όπου επιθυμεί ο ίδιος ;;; 

Μήπως στη πόλη της Γλυφάδας, και ειδικότερα και στα Νότια προάστια Αττικής, υπάρχουν ελάχιστοι κάτοικοι οι οποίοι γνωρίζουν όσα μεταδίδαμε δημόσια προ δεκαετιών σε ένα τόπο χωρίς κινητά τηλέφωνα, χωρίς οπτικές ίνες, wifi, sosial media, και εν γένει οτιδήποτε χρησιμοποιούν ετεροχρονισμένα οι συμπολίτες μας ;;;

Η απειροελάχιστη ζημία από ένα υπάλληλο του δήμου απασχολεί τον δήμαρχο Γ. Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρει '' Με βοηθάτε ειλικρινά να εξηγήσω για ακόμη μία φορά πόσο δύσκολη και ανηφορική είναι καθημερινά η προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τη πόλη μας και παράλληλα να αφήσουμε πίσω μας παθογένειες και νοοτροπίες που οδήγησαν συνολικά την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Δεν έχει καμία σημασία αν η ζημιά είναι μικρή ή μεγάλη '' και ευθαίως ερωτούμε δημόσια τον Δήμαρχο σε μια πόλη που σήμερα διαθέτει χιλιάδες κατοίκους με όλα τα καλούδια της επιστήμης:

α) Ποιος έχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημία στη πόλη μας ;;;
β) Ποια είναι τα πεπραγμένα σας ;;;

Προσωπικά θέλω να ρωτήσω την κ. Λιάνα Τζουγανάκη αν έχει υπόψιν της ότι στις ραδιοφωνικές εκπομπές μας, πριν υπάρξουν όσα τεχνολογικά προαναφέραμε, ότι είχαμε ως βασική πρόταση οργανωμένες ψηφικές υπηρεσίες του δήμου οι οποίες να παρέχουν ασφάλεια και φύλαξη στους κατοίκους.

Αλήθεια την δεκαετία του 70, του 80, καθώς και του 90, είχατε sosial media και συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής ;;; Εμείς προτείναμε από εκείνη τη περίοδο ο δήμος να παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες, και από εκείνη τη περίοδο, που δεν υφίστατο τοπικός τύπος - εκδότης, οι εκάστοτε αιρετοί παρίσταναν τους Κινέζους.

* Είδες η νέα τάξη πραγμάτων και τα αστικά κόμματα πως ρύθμισαν την μετεξέλιξη ;;; Η πλειονότητα σήμερα διερωτάται ποιος είναι αυτός, (?), έχοντας βασικό δεδομένο μια σειρά από ραδιοτηλεοπτικά, τα οποία τα παρακολουθούν εκατομμύρια, απόρροια της δικής μας προεργασίας στη χώρα μας, και μια σειρά από sosial media, τα οποία τα είχαμε προτείνει δεκαετίες πριν υπάρξουν, τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες της νέας τάξης πραγμάτων, χωρίς να παρέχουν κοινωνική συνοχή, και ενδογενή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 

Όλα εισαγόμενα, ακόμα και η κουλτούρα του λαού εισαγόμενη, και δικό μας απολύτως τίποτα. Η φαυλοκρατία του τόπου μας έχει επαναθεμελιώσει εκ του μηδενός τη νέα σπιναλόγκα, στην οποία σήμερα αντί των λεπρών, απομονώνει τους πρωτεργάτες και θεμελιωτές της μετεξελίξεως, και όσους σηματοδότησαν πριν από δεκαετίες την τεχνολογική καθώς και την οικονομικοπολιτική μετεξέλιξη στο τόπο μας !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου ''σπάει'' αυτοκίνητο (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">