ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίζει την κρατική τρομοκρατία


Του Ματθαίου Ρόχα

Από κάθε πλευρά προσπαθεί η κυβέρνηση να συμπληρώσει όλα τα «κενά» που άφησε η εφαρμογή των δύο πρώτων μνημονίων από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Κάθε «ελλειμματική» νομοθετική ρύθμιση και κάθε «ημιτελής» διάταξη που εντοπίζεται στο αντιλαϊκό νεοφιλελεύθερο πλέγμα των τεσσάρων πλέον μνημονίων και του αυταρχικού κρατικού μηχανισμού, επιδιορθώνεται από την κυβέρνηση Τσίπρα κάτω από ωραίους και εύηχους τίτλους.

Προχτές, ο Στ. Κοντονής, ο οποίος αφού έστρωσε το δρόμο για τη διαπλοκή και τον χουλιγκανισμό του 21ου αιώνα, ανέλαβε μέσα από το υπουργείο Δικαιοσύνης να ισχυροποιήσει την προληπτική και κατασταλτική νομοθεσία με τρόπο που νομιμοποιεί όλες τις πράξεις της αστυνομίας και διευκολύνει το δικαστικό κατεστημένο να στήνονται υποθέσεις ακόμα πιο εύκολα και να καταδικάζονται ανεξέλεγκτα για παραδειγματισμό και συμμόρφωση τα επιλεγμένα θύματα.

Και μόνο η αρχή των δύο άρθρων που αποπειράθηκαν να περάσουν για ψήφιση («Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη σε τέτοια…») φανερώνει πόσο βαθιά είναι χωμένοι στην υπηρεσία έντασης της καταστολής προκειμένου να αποτραπεί κάθε προσπάθεια αντίδρασης στην εφαρμογή των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας και λεηλασίας που εφαρμόζουν.

Αυτό το «Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει» με την απεριόριστη αοριστολογία του δίνει τη δυνατότητα στον κάθε υπουργό, αστυνόμο και δικαστή να θάψει ζωντανό κάθε αντιφρονούντα μόνο και μόνο για το πως σκέφτεται και πως εκφράζεται. Το ότι αναγκάστηκε ο Κοντονής να ανακαλέσει δεν μειώνει καθόλου τη δική τους πρόθεση, η οποία εξάλλου καθημερινά αποδεικνύεται.

Πριν τέσσερις μέρες, μία υποψήφια διδάκτωρ της Φιλοσοφικής καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή επειδή συνελήφθη πριν από μερικά χρόνια σαν φίλη ενός νεαρού που στη συνέχεια αθωώθηκε από την κατηγορία που του είχε απαγγελθεί! Κι αυτή την αυθαιρεσία θέλουν να ενισχύσουν, οι Συριζαίοι!

Αυτοί που, προχτές, έστειλαν την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη να συλλάβει τους γνωστούς ακτιβιστές εκπαιδευτικούς Ηλία Σμήλιο και Θανάση Αγαπητό στα σπίτια τους, επειδή συμμετέχουν στο κίνημα ματαίωσης των πλειστηριασμών!

Αυτοί που βάλθηκαν να διαλύσουν τις καταλήψεις ακατοίκητων και εγκαταλειμμένων χώρων από δραστήριες συλλογικότητες νέων.

Αυτοί που κάνουν ό,τι καμία δεξιά δεν μπορούσε να κάνει! Αυτοί!

Πηγή: e-dromos.gr

Σημείωση του ''Γ'': Έπειτα από 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, και όσων συνετελέστηκαν στη χώρα μας, το αυτοί, αυτοί, αυτοί ..., των τριών ετών, είναι υπερβολικό, πάντως ο αρθρογράφος τοποθετείται ορθά.

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος, και όπως γνωρίζουμε συνολικά, όσοι λάβουν εξουσία μετασχηματίζονται σε κάτι διαφορετικό απ' αυτό που περνούσαν ως όραμα στον λαό.  

Το Κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης, και ειδικότερα όσοι λαμβάνουν και διαβιούν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, κακοδιαχειριζόμενοι το λαό και τις ζωές του.

Οι συντεχνίες ευημερούν, οι κλίκες χαίρουν, η διαφθορά παραμένει, διότι αποτελεί παθογένεια δεκαετιών, και το χθές με το παρόν ποδοπατούν το λαό. Πως μπορούν να χαρακτηριστούν τα παραγόμενα όσων είχαν μια ανάλογη διαδρομή με χιλιάδες άλλους, και σήμερα απασχολούνται αποκλειστικά με τα προσωπικά τους συμφέροντα ενώ δεν έχουν παρέχει κάλυψη των βασικών τους δεσμεύσεων ;

Για εμάς προσωπικά, έπειτα από 40 χρόνια εμπειρίας, εγκληματικές οργάνωσεις είναι οι παρατάξεις των αστικών κομμάτων, οι οποίες εκλέγονται με κούφιες δεσμεύσεις στους Ο.Τ.Α, και εν συνεχεία μεθοδεύουν τα αποκλειστικά συμφέροντα των ιδίων, καθώς και των ημετέρων τους, παρανομώντας συστηματικά κατά των θεσπισμένων και όσων αιτούνται οι δημότες - πολίτες.

Συγκεκριμένα: Από το 2004 υπάρχουν στον Δήμο Γλυφάδας οι αιτήσεις μας, τις οποίες ποτέ δεν πέρασαν στο Δ/Σ, ενώ όλα αυτά τα χρόνια γίνονται συστηματικά ρουσφέτια της εκάστοτε δημοτικής αρχής σε ημέτερους καθώς και αυλοκόλακες.

Οι δήμαρχοι των προηγούμενων πενταετιών, συνεργάζονται με τους τωρινούς ώστε να πετύχουν την φυσική εξόντωση όσων αιτήθηκαν σύννομα, ενώ οι ίδιοι παρανομούσαν και συνεχίζουν να παρανομούν δια των συνεργαζόμενών τους.

Ποιές είναι οι εγκληματικές οργανώσεις ; 

Τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις επί δεκαετίες ποιοι τις έκαναν σε βάρος μας ;

Με βασικό δεδομένο ότι όλοι είναι αεροπειρατές, χωρίς ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας, ακόμα και σήμερα, που αποσκοπούσαν ;  

Όσοι δίδουν ελαφρυντικά στην τέλεση εγκληματικών ενεργειών από τη πλευρά του Κράτους είναι φασίστες. 

Ξέρετε τι σημαίνει να καταθέτεις αιτήσεις, παράβολα, τα χρήματά σου, να μην λαμβάνεις τίποτα, ενώ παρέχουν σε ημέτερους, και εν συνεχεία ενώ αγωνίζεσαι για την ισχύ των αυτονόητων και να δέχεσαι διώξεις και κατασχέσεις ώστε να ενισχυθούν οι εγκληματικές οργανώσεις και τα συμφέρoντα των μελών τους ;

Τα εγκλήματα δεκαετιών τα γνωρίζουμε, επιθυμία μας είναι να μας δείξουν τα δικά μας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίζει την κρατική τρομοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">