ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας με τον Παπανικολάου !!!

Κύριε συντονιστή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, μπορείτε να σταματήσετε αμέσως τις οικονομικές ατασθαλίες του δήμαρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και της παρέας του, σε βάρος της περιουσίας του Δήμου Γλυφάδας ; Αν το πράξετε, οι δημότες θα σας κάνουν εικόνα !!!

Δείτε στη συνέχεια τι πίστωσαν ο δήμαρχος και οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας.
Πίστωσαν 10.000 για απώθηση πτηνών, όταν στον γειτονικό δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης τα πτηνά είναι δεκάδες στις πλατείες και δεν ενοχλείτε κανείς.
Και εσύ εργαζόμενε του δημοσίου περίμενε την ανάπτυξη, και τρέχα καθημερινά για το 700σάρι σου.

Αναδημοσίευση από το notia-press.gr

Έγινε κι αυτό!!! Όσο κι αν ψάξουμε σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας δεν νομίζω να δούμε τέτοια ευρηματική αιτία να δωθούν χρήματα σε όποιον ενδιαφέρετε.

Νομίζαμε οτι με αυτούς τους ξενόφερτους και μεταφερόμενους που ασκούν διοίκηση στο Δήμο τα έχουμε δει όλα και παντί τρόπο πως να σπαταλάνε τα δημοτικά χρήματα, αλλά τους το αναγνωρίζουμε... ακόμα δεν τα είδαμε όλα.

Προκαλούμε οποιονδήποτε, αιρετό ή πολίτη να μας πει που αλλού στην Ελλάδα είδε να έρχεται θέμα τέτοιο που θα σας παρουσιάσουμε. Αντικείμενο; "Εργασίες απώθησης πτηνών και απολύμανσης αξίας 10.000,00 ευρώ"

Πριν λίγες ημέρες ΟΜΟΦΩΝΑ η οικονομική επιτροπή ψήφισε την πρόταση του Παπανικολάου να δώσουμε 10.000,00 ευρώ σε άτομο με επιστημονική εξειδίκευση να... διώχνει τα πουλιά!!!!!!!! και μετά να καθαρίζει τις κουτσουλιές!!!!!!!!!!! Κυρίως δείτε ποιοί τα ψήφισαν, έτσι για να θαυμάσετε την ποιότητα του εγκεφάλου τους.

Παπανικολάου.
Δορκοφίκης
Βουγιουκλάκης
Κόκκορης
Βαγγελάτου
κ.α



Δείτε τα επίσημα έγγραφα και τρέξτε να προλάβετε, αν και εκτιμούμε οτι ο "επιστήμονας" αυτός ήδη θα έχει βρεθεί... ( Αν τα έγγραφα δεν εμφανίζονται προφανώς έχει πέσει η ιστοσελίδα. )

Σημείωση του ''Γ'': Ελπίζω να μην ''διώξουνε'' και να μην πάθει καμία ''ζημιά'' το κοράκι μας, διότι θα τους τρέχω για αποζημίωση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας με τον Παπανικολάου !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">