ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σας αφήσαμε επί τρία χρόνια να λειτουργείτε κατά το δοκούν

Κύριοι της διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας, επί  τρία χρόνια σας αφήσαμε να λειτουργήσετε κατά το δοκούν, σε καθεστώς πλήρους ελευθερίας, χωρίς ιδιαίτερες οχλήσεις, καθώς και προσφυγές. Μας το αναγνωρίζετε ;

Συνολικά γνωρίζουμε, και εμείς το μεταδίδαμε τοπικά επί σειρά ετών από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ, ότι τη Γλυφάδα την άφησαν επί αρκετές δεκαετίες ουραγό σε πολλούς τομείς. Το συγκεκριμένο, έπειτα από δεκαετίες δικών μου ανακοινώσεων - απόψεων - κριτικής, τονίστηκε κατά την προεκλογική περίοδο από τον σημερινό δήμαρχο Γ. Παπανικολάου. 

Δεδομένου ότι κατά την προεκλογική περίοδο δόθηκε έμφαση στην αδράνεια πολλών δεκαετιών, και πράγματι είναι η απόλυτη αλήθεια, οι πρακτικές ορισμένων οι οποίοι εξυπηρετώντας τη τσέπη τους, καθώς και κάποια συντεχνιακά τους συμφέροντα, να αλλοιώνουν τη τοπική μας πραγματικότητα βαρύνει τη σημερινή δημοτική αρχή και τον ίδιο τον δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος πρέπει να καταλήξει, και σύντομα, αν έχει κάποια σχέση, την οποιαδήποτε, με την πρόοδο στο τόπο μας, κυρίως όλων των δημοτών και του τόπου, που αποτελούσε την βασική του δέσμευση.

Προσωπικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τον επισκεφτώ, χωρίς ραντεβού που είθισται να ισχύει, διότι δεν ακολουθώ τη πεπατημένη των υπολοίπων, και ας φροντίσει να έχει τεκμηριωμένες θέσεις και απαντήσεις επι των ερωτημάτων μου.

Ο Γ. Παπανικολάου, αποτελεί ένα από τους χιλιάδες οι οποίοι είναι πλήρως ενήμεροι όσων ακολούθησαν ορισμένα κέντρα ώστε να υποβαθμίσουν το τόπο μας, διότι εμείς επί δεκαετίες πρεσβεύουμε το δήμο ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΤΩΝ, και της ΠΡΟΟΔΟΥ, και αν θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίζετε ο τοπικός κατήφορος, να αναλάβει ο ίδιος το προσωπικό κόστος.

Δεν χρειάζεται να πάμε από την αρχή και να δώσουμε έμφαση σε όσα αποτέλεσαν λάθος δικές του επιλογές, καλώς η κακώς έγιναν, το να συνεχίζει όμως τις αδιέξοδες τακτικές είναι ζήτημα χρόνου να το πληρώσει.

Η επιτυχία και η αποτυχία χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή, και όσα θεωρεί κάποιος επιτυχία πολύ εύκολα μετατρέπονται σε αποτυχία. Ο Γ. Παπανικολάου, ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πολιτευτής, θα κριθεί στις εκλογές του 2019, και αν μέχρι εκείνη τη περίοδο δεν έχει υπάρξει απόδειξη κάλυψης των δεσμεύσεών του, οτιδήποτε ακολουθηθεί θα αποβεί εις βάρος του.

Εμείς έχουμε αποδείξει επί δεκαετίες ότι δεν μας αγγίζουν τα προσωπικά ρουσφέτια, οι εξυπηρετήσεις και οι χάρες, άλλωστε όσες φορές μας προτάθηκαν τα αρνηθήκαμε, και ο μοναδικός μας στόχος είναι η πρόοδος της πόλης, του τόπου μας, και του κοινωνικού συνόλου.

Μέχρι σήμερα μας προτάθηκαν αρκετές εξυπηρετήσεις, ''ρουσφέτια'', διευκολύνσεις, κ.α., και εμείς παραμένουμε αταλάντευτα στις πολιτικές για όλους τους πολίτες και την πραγματική πρόοδο στο τόπο μας.

Πρόοδος χωρίς συμμετοχή σε όλους τους τομείς δεν νοείται, και επί δεκαετίες ακατάλληλοι κάτοικοι παρέλασαν από τα δημοτικά έδρανα. Όποιος δεν μιλάει είναι μουγγός, όποιος μιλάει γίνετε ενοχλητικός και στοχοποιείται, όμως πρόοδος χωρίς φωνή των δημοτών στο τόπο μας δεν λογίζεται. Μουγγός δεν είμαι, και στοχοποιημένος υπήρξα επί δεκαετίες.

Ξεκάθαρα λόγια: Θα αποκτήσουμε τη φωνή που αρμόζει στο τόπο μας ώστε να βγάλουμε τη Γλυφάδα έξω απο τα όριά της ;

Αν είστε αντίθετοι εγκαταλείψτε μια ώρα νωρίτερα το δήμο, και καλέστε να διοικήσουν τη πόλη μας είτε οι Αλαφούζοι, είτε ακόμα και οι Κυριακού, διότι οι αντιλήψεις και η νοοτροπία σας αυτό και μόνο δηλώνει.

Δεν έχουμε ως τόπος - κάτοικοι - αυτοδυναμία σε όλους τους τομείς, πραγματικά δεν πάμε μπροστά ως τόπος, και θα το πληρώνουν και οι επόμενες και μεθεπόμενες γενιές συμπολιτών μας, όπως το πληρώνει τόσο ο τόπος όσο και οι κάτοικοι μέχρι σήμερα. 

Τονίζεται ότι υφίστανται 43 χρόνια μεταπολίτευσης και αστικών κομμάτων χωρίς πρόοδο στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, ενώ οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία ορισμένων στελεχών - παρατάξεων είναι υπερμεγέθεις.

Ο ρόλος ορισμένων στελεχών αστικών κομμάτων - παρατάξεων του δήμου Γλυφάδας, είναι σκοτεινός, βρώμικος, και κυρίως άτιμος και ανήθικος.

Το παραμύθι, το οποίο σερβίρουν τα τελευταία χρόνια, το πλήρωσε και το πληρώνει ο Ελληνικός λαός, και όσοι είναι αρωγοί της παρανομούσας διοικήσεως είναι το λιγότερο άτιμοι. Να περάσουν δημόσια στους συμπολίτες μας πόσα έχουν έχουν κερδίσει με ανομία τα τελευταία χρόνια, πράττοντας συστημική προπαγάνδα υπέρ της διοικήσεως, ενώ παρουσιάστηκαν τη προεκλογική περίοδο ως ανατροπείς του παλαιοκομματισμού.

Σας θυμίζουμε διότι οι γλώσσες τους λανθάνουν, και η προπαγάνδα τους είναι ευτελής και ψεύτικη, ότι για τα προσωπικά συμφέροντα ορισμένων εκμαυλίστηκε η πραγματική πρόοδος στη πόλη μας και τα Νότια προάστια. 

Όσοι και όσες καλύπτεστε αντί για τοπική δημοκρατία να εξυπηρετούνται τα άνομα συμφέροντα ορισμένων στελεχών αστικών κομμάτων, τα οποία προσβάλουν και διαβάλουν το δήμο, είστε οι φυσικοί αυτουργοί της εθνικής και κοινωνικής κατάντιας, και διαμορφώνεται την διαχρονική κατάντια της χώρας μας. Μέχρι το 2060 θα ισχύουν οι μνημονιακοί όροι μέχρι τα επόμενα συναπτά μνημόνια.

Από τη περίοδο διοικήσεως των κ. κ. Σ. Σφακιανάκη, 2004, και Κ. Κόκκορη υφίστανται οι σύννομες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίες με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ποτέ δεν πέρασαν στο Δ, και ενώ κλήθηκε επανειλημμένα η σημερινή διοίκηση Γ. Παπανικολάου για τήρηση της νομιμότητας, επίσης αρνήθηκαν να περάσουν στο Δ/Σ τις αιτήσεις μας. 

Το φιάσκο ''διοικήσεως'' και ''αντιπολιτεύσεως'' θα τελείωνει, και τονίζεται ο σκοτεινός ρόλος της πλειονότητας των δημοτικών συμβούλων - παρατάξεων. Δεν θα διοικεί η κοινωνική σήψη και η ανομία το δήμο. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας...

Κυβερνήσεις, Περιφέρεια, και δήμος, στρέφονται κατά της Γλυφάδας επί 43 χρόνια. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Τρίτωσε . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σας αφήσαμε επί τρία χρόνια να λειτουργείτε κατά το δοκούν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">