ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οργανωμένη κλίκα η υπόθεση φυτά Αλεξίου

Οι επιθέσεις από τον συκοφάντη χρηματισμένο Καραχάλιο, προς κάθε δημότη, που δημοσιοποιεί την απόλυτη αλήθεια, σε σχέση με τις αλητείες του, αποδεικνύει ότι έχει στηθεί ένας μηχανισμός δεξιών - κλίκα - η οποία αποσπά το δημοτικό χρήμα.

Με λαϊκισμό δεν πείθετε κανείς, και εμείς έχουμε τα στοιχεία μιας κλίκας -  δεξιών οι οποίοι δρούν με γνώμονα το ιδιοτελές τους όφελος κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Η πραγματική κλίκα που δρα τοπικά
Αρχικά τόσο οι διοικούντες, όσο και το εξαγορασμένο φερέφωνό τους, το οποίο λειτουργεί ως μέλος της σπείρας για λογαριασμό του Σίνου Νικόλαου, καθώς και των ιδιών, πρέπει να παρέχουν αποδείξεις ότι η υπόθεση ''Φυτά Αλεξίου'' δεν αποτελεί μια στημένη κομπίνα από τη πλευρά τους για τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ο διαφημιζόμενος από τον συκοφάντη Καραχάλιο Νικόλαος Σίνος, είναι το άτομο το οποίο εμφανίζεται ως απο μηχανής συμπαραστάτης ο οποίος συμμετέχει στην φύτεψη των δένδρων εξ Βραζιλίας, αξίας 1,5 εκ. ευρώ.  

Αλεξίου και Σίνος σχετίζονται, και ο δεύτερος εξυπηρετούσε την υποψηφιότητα του πρώτου ώστε να του ανατεθεί ο διαγωνισμός, και ο Καραχάλιος σ' αυτή την υπόθεση είναι το δεκανίκι των Σίνου και Παπανικολάου, το οποίο με το αζημίωτο διαδραματίζει το ρόλο κατασυκοφάντισης όλων των δημοτών για λογαριασμό της διοικήσεως και των δυο έτερων.

Όπως γνωρίζετε πριν λίγα 24 ώρα ο κ. Σίνος με την ''ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ'' είχε μεταφέρει τα φυτά Αλεξίου στην οδό Παπανδρέου βοηθώντας τον συνεργάτη του Αλεξίου καθώς και την διοίκηση Παπανικολάου.

Η συμμετοχή του Ν. Σίνου εξυπηρετώντας τον Α. Αλεξίου στην μεταφορά και φύτεψη των δένδρων επί της Οδού Παπανδρέου ήταν και είναι απόλυτα ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη, όπως και οι εργασίες που γίνονταν και γίνονται με μηχανήματα, οχήματα και προσωπικό του δήμου Γλυφάδας.


Σε μια χρονική συγκυρία τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και ανεργίας πιστώθηκε 1,5 εκ. ευρώ για φυτά, και ο εργολάβος ο οποίος ανέλαβε το έργο, κάνει παράνομα περαίωση με τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου Γλυφάδας, ώστε να πέσει το κόστος του εργολάβου και να μείνει μεγάλο κέρδος για τους συμμετέχοντες της εν λόγω υποθέσεως.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι αυταπόδεικτα του Δήμου Γλυφάδας
Αυτή τη κλίκα θα τη πατάξουμε από τη πόλη μας, και να είναι βέβαιοι ότι σύντομα θα πληρώσουν κάθε παράνομη τους ενέργεια. Να έχετε βαθιά επίγνωση τη σημαίνει κλίκα, και τι συκοφαντίες περνούν δημόσια δια του χρηματισμένου τους Καραχάλιου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κουρδομένου Γιάννη του Παράσχου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Καρχηδόνος, αρ. 8. email: glyfadaweb@gmail.com τηλ:6908554616

1) Πρός Εισαγγελία
2) Πρός Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
3) Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή
4) Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Θεωρούμε ότι αποτέλεσε μείζον λάθος η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο αρχικά είχε αποφανθεί ορθά με την πράξη 135/16 κωλύοντας την σύμβαση μεταξύ του αιτούντος ( Γ.Παπανικολάου - Δήμου Γλυφάδας) και της εταιρείας «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.», με αντικείμενο την προμήθεια φυτών, δένδρων, κ.λ.π., συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1.324.729,14 εκ. ευρώ, έπειτα από την προσφυγή του Δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου επί της αποφάσεως τελικώς να εγκρίνει την εν λόγω σύμβαση.

Σύμφωνα των προαναφερόμενων, καθίσται σαφές ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο εξαπατήθει από τη πλευρά του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου, και σαφώς αγνοούσε την σχέση μεταξύ της εταιρείας «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.» και του Νικολάου Σίνου με την εταιρεία «ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ»

Έχοντας αυτό το δεδομένο, καθώς και την εκστρατεία καθημερινών συκοφαντιών και ύβρεων εις βάρος μας, τις οποίες χρηματίζουν οι προαναφερόμενοι από φερέφωνό τους ονόματι Ι. Καραχάλιος, καθίσταται σαφές ότι δρα μια οργανωμένη κλίκα η οποία αποκομίζει το δημοτικό χρήμα, και σε καθημερινή βάση αποπροσανατολίζει τους συμπολίτες μας με οικτρά ψέματα, συκοφαντίες, καθώς και ύβρεις.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Α.Αλεξίου, «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.», ήταν και είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τέως υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Φθιώτιδος και ομοϊδεάτης (στην ίδια πολιτική Παράταξη – Ν.Δ.-) με τον Γιώργο Παπανικολάου, τέως ευρωβουλευτή, «φυτευτό».

Επίσης, ο υβριστής - συκοφάντης Ι. Καραχάλιος, καθημερινά διατείνετε ότι είναι Νεοδημοκράτης, και είναι ο διαφημιστής της «ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ» του κ. Νικολάου Σίνου, όπως και ο μοναδικός υπερασπιστής όσων κάκιστα ακολουθεί η διοίκηση του Γ. Παπανικολάου, άρα η σχέση μεταξύ των είναι αυταπόδεικτη και μη αμφισβητήσιμη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οργανωμένη κλίκα η υπόθεση φυτά Αλεξίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">