ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ανθρώπινο λάθος του Νίκου Παππά


Αν πράγματι απεχθάνεται τις ύβρεις ο υπουργός Νίκος Παππάς αναμένουμε τις ενέργειές του σχετικά με όσα ισχύουν επί μακρόν στα νότια προάστια από εγκάθετο χρηματισμένο της διοικήσεως του δήμου.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έκανε retweet την ανάρτηση ενός χρήστη που έγραφε: «Παραιτήθηκε λέει ο Ταγματάρχης από την ΕΡΤ, στ’αρ@@@@α μας!».
  
Το θέμα είναι ότι πήρε αρκετή έκταση το  retweet του υπουργού, και οδηγήθηκε στο σημείο να απάντησει.

Μη ξεχνάτε όσοι μας διαβάζετε ότι, ''είμαστε οι διαμορφωτές της ανατροπής της ΝΔ από την διακυβέρνηση'', συμμετείχαμε στην δημόσια διαβούλευση για την ΕΡΤ, για τα κανάλια, καθώς επίσης, καταθέσαμε σαφείς προτάσεις και αιτήσεις χωρίς καμία ενέργεια από τη πλευρά του Υπουργού, ο οποίος απαντά για ένα ανθρώπινο λάθος στην προπαγάνδα ορισμένων κύκλων των MME.

Ενώ επί τρία χρόνια ο υπουργός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει παρέχει καμία ενέργεια αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας, αναφορικά με τα ερτζιανά, διότι ο νόμος δεν προχώρησε, και την αποκατάσταση την υποσχέθηκαν στο λαό, και ενώ μερίμνησαν ως κυβέρνηση για τις 2.500 χιλ. εργαζομένους της ΕΡΤ, οι οποίοι είχαν προσληφθεί επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις στα Νότια προάστια Αττικής, σαφώς για τα συμφέροντα όσων υπηρετούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και των δικών τους, απαντά για ένα ευτελούς σημασίας ζήτημα, το οποίο δεν αφορά ούτε το πολίτευμα, ούτε και τους πολίτες άμεσα.

Γιατί δεν απαντούν και σε εμάς αποκαθιστώντας τη τοπική μας δημοκρατία στα ερτζιανά, αντί να υπηρετούν όσους μας λήστεψαν μηχανήματα και συχνότητα ; Οι κύριοι οι οποίοι λειτουργούν αντισυνταγματικά σειρά Ραδιοτηλεοράσεων κρυβόμενοι πίσω από νόμο της ΝΔ υπηρετούνται από την κυβέρνηση, ενώ δεν την υποστήριξαν, ούτε την ήθελαν ούτε την θέλουν, ενώ εμάς δεν μας υπηρετούν !!!

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι τυχαίο, είναι σημαδιακό, διότι όπως γνωρίζετε πριν από λίγα 24ωρα είχαμε προσφύγει στο σύνολο των αρμοδίων της κυβερνήσεως, και ειδικότερα στον Ν. Παππά, υπουργό Ενημέρωσης, για τους καθημερινούς οχετούς ύβρεων από εγκάθετο της διοικήσεως Παπανικολάου, και αξιώνουμε δημόσια να πράξουν όσα έκαναν με την ΕΡΤ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έκανε retweet την ανάρτηση ενός χρήστη που έγραφε: «Παραιτήθηκε λέει ο Ταγματάρχης από την ΕΡΤ, στ’αρ@@@@α μας!».

«Η μέχρι τώρα παρουσία μου στα social media αποδεικνύει πως υβριστικά σχόλια δε με εκφράζουν και τα απεχθάνομαι για οποιονδήποτε. 


Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος στο οποίο κακώς πλειοδοτούν ορισμένοι λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων», ανέφερε σε αναρτήσεις του το πρωί του Σαββάτου ο κ. Παππάς.

Σημείωση του ''Γ'': Υπουργοί, βουλευτές, πρόεδροι, αντιπρόεδροι, διευθυντές, κ.α, όλοι καλά, και σε φάση ανάπτυξης. Δεν μας κάνετε παροχή τη θέση του Ταγματάρχη ώστε να ανεβάσουμε την ΕΡΤ με τις προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες μας, οι οποίες δεν υπάρχουν δημόσια, ώστε να μην μας τις ληστέψουν ;;;

Άλλωστε με τον πρόεδρο Διονύση Τσακνή είμαστε συνάδελφοι, συνθέτες, οραματιστές, και καινοτόμοι. Σαφώς ο υποφαινόμενος είναι και σκηνοθέτης, ηχολήπτης, παραγωγός, μηχανολόγος - ηλεκτρονικός, δημοσιογράφος, κ.α., και γνωρίζει απόλυτα το αντικείμενο.

Η ιστορία ο πολιτισμός και οι κοινωνίες πήγαν μπροστά γιατί οι άνθρωποι πάλευαν για τα όνειρα τους, και εμείς επιθυμούμε μια ΕΡΤ πολυγνωσσική και παγκόσμια, ανταγωνιστική στο παρόν του πλανήτη, και όχι απλά της χώρας μας. Κατατεθειμένο από το 2004 στη κυβέρνηση Καραμανλή

Δημιουργία του 4ου δημόσιου καναλιού - και δορυφορικού, πολυγλωσσικού, με έμφαση στον Τουρισμό. Ένα κανάλι του απόδημου Ελληνισμού σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης, το οποίο θα λειτουργεί στις γλώσσες όλων των αποδήμων Ελλήνων, με τους ίδίους στο τιμόνι του, ως πρεσβευτές της Ελλάδας.

Μέχρι σήμερα έχουμε τους διορισμένους των κομμάτων, σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ εμείς προτείνουμε ακριβός το αντίστροφο. Η κοινωνία εντός και εκτός Ελλάδας στο τιμόνι ενός δημόσιου μέσου, το οποίο δεν θα κάνει πολιτική, και θα είναι στοχευμένου περιεχομένου. ΘΕΜΑΤΙΚΟ.

ΥΓ: Τελικά είστε από τα μέσα ριζοσπάστες, η από τα έξω ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ανθρώπινο λάθος του Νίκου Παππά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">