ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Γλυφάδας πορνείο επί διοικήσεως ΝΔ

Ποιος περίμενε από τις χιλιάδες συμπολιτών μας, και ειδικά των δεξιών, ότι η ''ποιότητα'' αυτών των ατόμων προσδιορίζεται σύμφωνα με τις προμήθειες, τις μίζες, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες ;;;

Αυτά τα απαράδεκτα άτομα, τα οποία έχουν το θράσος καθημερινά δια μέσω των υπόλοίπων στελεχών του κομματός τους να αξιώνουν εκλογές έχουν καταντήσει το δήμο Γλυφάδας κυριολεκτικά πορνείο, στο οποίο ασκούν την διαχείριση υπό ανάλογους όρους, και μισθώνοντας τον εκδιδόμενο Καραχάλιος για συκοφαντίες, ύβρεις, και οχετούς από ακαθαρσίες.
Να είστε βέβαιοι ότι θα λογοδοτήσετε στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όσα έχουμε υποστεί από το 2004 των αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας μέχρι και σήμερα, και κυριότερα τα τρία τελευταία χρόνια του δήμου '' όλων των δημοτών'' Ο Δήμος δεν αρμόζει σε εγκληματικά στοιχεία, και σε άτομα τα οποία δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Είναι σαφές ότι η επάρατη δεξιά δεν αλλάζει, και χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο ώστε όσο χρόνο βρίσκετε στην διοίκηση - διαχείριση, να διαμορφώνει συνθήκες παραπληροφόρησης, πόλωσης, διχασμού, εξαπάτησης, κ.α., όσο εξυπηρετούνται τα ιδιοτελή τους συμφέροντα πιστώνοντας το δημοτικό χρήμα.

Είναι αυτονόητο ποιοι αποκομίζουν και πόσα, από τις χιλιάδες πιστώσεις, οι οποίες είναι αδύνατον να καταστούν ελέγξιμες, ποιοι μεθόδευσαν από το παράθυρο την εξυπηρέτηση ημέτερων, οι οποίοι επί τρία χρόνια βρίσκονται είτε στον δήμο, είτε σε οποιαδήποτε τοπική δομή και έμμισθη θέση.

Επίσης, είναι αυταπόδεικτο ότι δεν έχουν τηρήσει το ελάχιστο των προεκλογικών τους δεσμεύσεων, άρα έχουν εξαπατήσει το κοινωνικό σύνολο, ο δήμος είναι βαμένος και κομματικός, εξυπηρετεί απολειστικά τα οφέλη των ''γαλάζιων'', και ο τοπικός κατήφορος είναι ολκής και διαρκείας με χρηματισμένο αλήτη ο οποίος σε καθημερινή βάση επιδίδεται σε ύβρεις και συκοφαντίες.

Απαντώντας σε όσα αισχρά και ανήθικα διαμόρφωσαν σε τοπικό επίπεδο δια μέσω του χρηματισμένου τους υβριστή, και γράφουν καθημερινά, αναφέρω: Άνανδροι και ανήθικοι είναι όσοι καθημερινά εξαπατούν τους συμπολίτες μας και διαβιώντας εις βάρος του τόπου μας, ώστε να φασιστοποιήσουν την τοπική μας κοινωνία.

Αν υπάρχει έστω και ένας δημότης - δημότισσα Γλυφάδας, ο οποίος/α έστω και μια φορά τυχαία έπεσε πάνω στα υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, τίτλους, περιεχόμενο, του φερόμενου εκδότη, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν είναι Δημοσιογραφός, που ενδέχεται να αμφισβητεί την ορθότητα όσων αναφέρουμε, και ισχύουν τοπικά, καλείται να το πράξει δημόσια.  

Καταφανώς όλοι οι κάτοικοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι συμμορίτες στη πόλη μας, (κλίκες), και δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβητήσεως, διότι γνωρίζουν ποιοι αιρετοί και ποιων παρατάξεων, επί σειρά ετών στήνουν τα δημοτικά συμβούλια πιστώνοντας υπέρογκα ποσά, ( εκατομμύρια), τη μια για υπερτιμολογημένα οικόπεδα, την άλλη για ανταλλακτικά, καθώς και για αναλώσιμα παντός είδους, τα οποία στον δήμο Γλυφάδας, πάντα, έχουν μικρότερο κύκλο ζωής έναντι των ειδών της κάθε οικογένειας συμπολιτών μας.

Με τις τακτικές που μετέρχονται, ( χρησιμοποιούν), αποδεικνύουν καθημερινά ότι ο δήμος δεν άρμοζε σε αυτά τα άτομα, και κυρίως, οι ποτάπες ενέργειες από τη πλευρά του εξαγορασμένου τους, ο οποίος πάμπολες φορές έχει καθυβρίσει από τον πρωθυπουργό της χώρας, μέχρι υπουργούς, δηλώνουν τις προδιαγραφές και την αξία των ατόμων που βρέθηκαν στα δημοτικά έδρανα.

Η οποιαδήποτε εξουσία διαφθείρει τον άνθρωπο, και όταν παράλληλα υφίστανται και χρήματα του κοινωνικού συνόλου, τον οδηγεί να λειτουργεί ως χοίρος. 
Ο Καραχάλιος δεν είναι τύπος, είναι χοιροστάσιο, και σαφώς γνωρίζετε ποιοι συντηρούν τον βούρκο, όπως και ποιοι παρέχουν χρήματα για την συντήρησή του.

Ο Δήμος Γλυφάδας, είναι ο τόπος μας, είναι η πόλη στην οποία γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, και είχαμε όραμα την πρόοδο και την ευημερία του για όλους τους κατοίκους, είναι ο δήμος του δημάρχου Σπονδυλίδη, στον οποίο οφείλουμε ακόμα και το δημαρχείο της πόλης, είναι ο δήμος του θείου μας Σιμόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο δήμο με την στήριξη όλων των δημοτών, και σε καμία περίπτωση προσωπική περιουσία όσων βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια στα έδρανά του με εξαπάτηση.

Τα ''παιχνίδια'' του Γιώργου Παπανικολάου

Οι διοικούντες των τελευταίων ετών είναι καθολικά ανάρμοστοι για τους θεσμούς, είναι κινητά θέατρα, υποκριτές και φανατισμένοι, εξυπηρετητές ημέτερων, διαφθοράς, αδιαφάνειας, και διαπλοκής, οι οποίοι με παίγνια και ψυχαγωγία προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν το κοινωνκό σύνολο από τον κάκιστο τρόπο αντιλήψεως και λειτουργίας τους.  Κάνουμε κάποιο λάθος, και αν κάνουμε λάθος γιατί δεν μας διέψευσε από την αρχή ο τωρινός δήμαρχος με την τήρηση των δεσμεύσεών του ;

Σας τους χαρίζουμε, για εμάς αποτελούν την ανοιχτή πληγή του τόπου μας, μολύνοντας τη τοπική μας κοινωνία, παρανομώντας κατά των δημοτών, και υπονομεύοντας το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Τμήμα των αισχρών, υβριστικών, και συκοφαντικών δημοσιευμάτων από το πορνείο Καραχάλιου, ο οποίος χρηματισμένος από την διοίκηση Παπανικολάου επιδίδεται καθημερινά σε συκοφαντίες και ύβρεις ήδη έχει δρομολογηθεί στους αρμοδίους της κυβερνήσεως αναμένοντας τις δέουσες ενέργειές τους.

ΥΓ: Αναμένουμε στο σημερινό Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, να περάσουν οι πρωτοκολλημένες μας αιτήσεις, καθώς και όλες οι αιτήσεις μας οι οποίες βρίσκονται στα χέρια των διοικούντων.

Επίσης, καλείτε ο τέως δήμαρχος κ. Σ. Σφακιανάκης να είναι παρόντας του Δ/Σ. 

* Σε αντιδιαστολή του φαντομά τα δικά μας κείμενα είναι ενυπόγραφα, και πραγματικά λυπούμαστε που μας οδηγούν να χρησιμοποιήσουμε σε ένα βαθμό τις τακτικές Καραχάλιου, διότι δεν έχουμε άλλο τρόπο - μέθοδο να αμυνθούμε των πολλαπλών επιθέσεων, οι οποίες καταστρώνονται καθημερινά, και λέγοντας ότι αποτελούμε συμμορία !!! 

* Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ότι δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Γιαννακόπουλο, ούτε τον κ. Ζαχαριάδη, ούτε όσους αναφέρουν καθημερινά στα συκοφαντικά τους δημοσιεύματα, και με εμπλέκουν, και έχω προσκομίσει τα στοιχεία της χρηματισμένης προπαγάνδας - σπίλωσης, η οποία γίνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στους αρμοδίους της κυβερνήσεως. 

* Κύριοι διοικούντες, ο λαός μας είχε μια ρήση στην οποία ανέφερε '' δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι'', και εσείς έχετε επιλέξει αντί τοπικής δημοκρατίας, πολιτισμού, αμεσότητας, μαζικότητας, και διαφάνειας, τον υβριστή Καραχάλιο, όπως και το πορνείο - χοιροστάσιο το οποίο συντηρείται, αντί όσων αιτηθήκαμε για πραγματική ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στο τόπο μας.  Για εμάς Καραχάλιος ίσον διαφθορά - κατώτατο επίπεδο, άκρατος λαϊκισμός, εκβιασμοί, τραμπουκισμοί, συκοφαντίες, καθημερινές ύβρεις, και διαμόρφωση όρων φασιστοποίησης και ευτελισμένης τοπικής κοινωνίας. Ποιοι συνεχίζουν τον κατήφορο ?

* Είμαστε οι δημότες της πόλης κατά των οποίων συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΑΙ, χωρίς να δίνετε αιτιολόγηση επί των πεπραγμένων σας. Αν η προσδοκία σας είναι αυτό το επίπεδο, και η συνέχισή του, δεν κρινόμαστε εμείς, ούτε υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που μπορεί να τους κατευθύνει η αλητεία και οι ύβρεις που καθημερινά διοχετεύονται. Όσοι θεωρούν ότι ο Καραχάλιος υπήρξε, η ακόμα ότι είναι δημοσιογράφος, προσβάλουν αρχικά  το άτομό τους, όπως και το κοινωνικό σύνολο, και δεν παρέχουν καμία υπηρεσία στο τόπο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Γλυφάδας πορνείο επί διοικήσεως ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">