ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η απάτη με τα φυτά Αλεξίου συνεχίζεται

Ο λαός έχει μια ρήση η οποία αναφέρει ''το ψέμα έχει κοντά ποδάρια'', και όπως αποδεικνύεται η κλίκα που δρά τοπικά, αποκομίζοντας το δημοτικό χρήμα με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, έχει ως στόχο τις συκοφαντίες και τις ύβρεις. Δείχνουν τον επίπεδό τους, κρίνονται από τους δικούς τους ανθρώπους, απ' όσους τους στήριξαν στη πόλη μας, και ορισμένοι εξ αυτών αναφέρουν ότι το τέλος του Γ. Παπανικολάου δεν θα είναι καθόλου καλό.

Αναφέρουμε απάτη διότι, πρώτον δεν εκπροσωπούνται δημότες και τόπος, δεύτερον, σε μια χρονική συγκυρία οικονομικής κρίσης την οποία διαμόρφωσαν τα κόμματα των εδράνων του δήμου Γλυφάδας, επικεντρώνουν στο θεαθήναι, τρίτον, ο εργολάβος όφειλε έπειτα της αναθέσεως να ολοκληρώσει με δικό του προσωπικό και μηχανήματα το έργο.

Ο αλήτης Καραχάλιος, ο οποίος συστηματικά επιδίδεται σε οικτά ψεύδη θα πληρώσει πολλά περισσότερα έναντι όλων των υπολοίπων, και κυρίως των υπολοίπων μελών της κλίκας που δρά κατά του δημοσίου συμφέροντος.
Το δημόσιο συμφέρον επιτάσει πρώτο το όφελος των πολιτών έπειτα των φυτών, και εσείς παρναομείτε και εγκληματείτε.

Σας άρεσαν οι φοίνικες της διαφημίσεως στην φωτογραφία μας και θεωρήσατε ορθό να τους φέρετε στη πόλη μας παρανομώντας κατά της ζωής μας ;;; Η διαφήμισή μου σας έδωσε το έναυσμα για δαπάνη του δημοτικού χρήματος ;;; Είμαι πεπεισμένος ότι η διαφήμιση επιδρά σε κάθε άνθρωπο, όμως, εσείς είχατε αρχική υποχρέωση τους κατοίκους, όχι τα φυτά, και δίνετε έμφαση στα φυτά αντί του πολιτισμού και της δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, έπειτα από διεξοδική έρευνα, την οποία έχω κάνει τις τελευταίες ημέρες, με 100.000 χιλ. ευρώ μπορώ να αποδείξω ότι φυτεύονται χίλια 1.000 τεράστια δένδρα. Η διοίκηση Παπανικολάου έχει πιστώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ και κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των δένδρων τα οποία φυτεύονται με παρανομίες της διοικήσεως. 

Ορθή επανάληψη, φυτεύονται χίλια 1.000 δένδρα με 100.000 χιλιάδες ευρώ. Όχι οποιαδήποτε δένδρα, τα οποία τα έχουν γενικά και αόριστα στην τεχνική τους μελέτη, με πλήρη εργασία φυτεύονται 1.000 τεράστια δένδρα, μεγαλύτερα απ' όσα εμφανίζονται στις φωτογραφίες.

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι στο τέλος της δενδροφυτεύσεως θα καταμετρήσουμε τις χιλιάδες δένδρων που παρουσιάζουν στο συμφωνητικό τους, ( 15.000 χιλ. δένδρα) προφανώς απατώνται. Έχει γίνει μια πίστωση 750.000 χιλ. ευρώ για 15.000 χιλ. τεμάχια. Να τα μετρήσουμε. Τα έγγραφα του τμήματος προμηθειών δεν αποσαφηνίζουν τι αγορά έγινε, αναφέρουν 15.505 φυτά αντί για δένδρα.
Πόσα ακριβός δένδρα - ΦΟΙΝΙΚΕΣ - θα φυτευτούν στις οδούς της Γλυφάδας ; 
Θέλουμε τον ακριβή τους αριθμό. 

Καλούνται οι κύριοι συκοφάντες, οι οποίοι δια μέσω του χρηματισμένου μέλους της κλίκας αφοδέουν δημόσια να απαντήσουν επί των ερωτημάτων, ποιος θεώρησε ότι υπήρχε αναγκαιότητα στη Γλυφάδα για φοίνικες εκ Βραζιλίας ;

Έπειτα από τις καταγγελίες μου θα υποστείτε και τις μηνύσεις άμεσα για διασπορά ψευδών πληροφοριών, οι οποίες στοχεύουν στο προσωπικό σας όφελος, την ίδια περίοδο που πρώτον, φασιστοποιείται τη τοπική κοινωνία, και δεύτερον πράτετε διασπάθηση του δημοτικού χρήματος.

Με αφήνει αδιάφορο η επίπλαστη νομιμότητα την οποία επικαλούνται, διότι εξαπάτησαν το Ελεγκτικό Συνέδριο και είναι οι βασικοί δημιουργοί της διαπλοκής πέντε οικογενειών, καθώς και της οικονομικής καταστροφής της χώρας καθώς και του λαού, και επί τρia χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ επί των αιτήμάτων μας.

Ενημερώστε τους κατοίκους Γλυφάδας πόσα δένδρα αγόρασε ο δήμος από τον Αλεξίου, και πόσα θα ''φυτευτούν'', ώστε να διαπιστώσουν  πόσο κοστίζουν.

Με ύβρεις - συκοφαντίες δεν πείθετε κανείς, και οι κάτοικοι Γλυφάδας έχουν τα αυταπόδεικτα στοιχεία ότι εσείς αποτελείται κλίκα και συμμορία.

Ποιός έχει τον μισό ποινικό κώδικα στη πλάτη ; Ο υπόδικος Παπανικολάου, η ο καταδικασμένος Κόκκορης ; Μήπως οι 26 δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι διαχειρίζονται εκατομμύρια και είναι υπόδικοι για κακούργημα; Εξηγήστε στους συμπολίτες μας τις μεθόδους σας, διότι τοπικά έχουμε αρκετές χιλιάδες κατοίκων οι οποίοι έχουν υποστεί τις δόλιες μεθοδεύσεις σας ληστεύοντας τη δημοκρατία, καταργώντας το σύνταγμα, και κυρίως από θέση ισχύος με φασιστικές ενέργειες.

Γλυφάδα: Οργανωμένη κλίκα η υπόθεση φυτά Αλεξίου

Δεδομένου ότι συνεχίζεται την απάτη, και κυρίως αφοδεύοντας δημόσια, καλούνται οι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθούν επί όσων επικαλείται η κλίκα διασπάθησης του δημοτικού χρήματος.

Πότε με έδιωξαν, πως με έδιωξαν, και κυρίως, γιατί με έδιωξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν αληθεύει το συγκεκριμένο που επικαλούνται, και ποιος είναι ΣΗΜΕΡΑ ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ σε κοινωνικό επίπεδο ;

Αδράνεια άμεσης τοποθέτησης συνεπάγεται σαφούς σχέσεως με την κακοδιοίκηση του παρόντος, εξαπάτησης των συμπολίτων μας, καθώς και διαπλοκή μεταξύ μέλων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τη νεοδημοκρατική διοίκηση.

Μια κακοδιοίκηση η οποία δρά ως κλέφτης φυτεύοντας μυστικά τα φυτά του ημέτερου Αλεξίου, απασχολώντας παράνομα τόσο το προσωπικό του δήμου καθώς και μηχανήματα του δήμου Γλυφάδας. Που έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση των εργασιών φύτευσης ;

Οι συμπολίτες μας αποτελούν τμήμα του Ελληνικού λαού ο οποίος γνωρίζει ποιοι διαμόρφωσαν την κοινωνική σήψη, η οποία δρομολόγησε στην οικονομική καταστροφή της χώρας, και του λαού, με τέσσερα μνημόνια, και σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με όσους ακόμα και σήμερα δρουν κατά τον ίδιο τρόπο ζημιώνοντας το δημόσιο όφελος για τον προσωπικό τους πλουτισμό καθώς και οφέλη.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι για άλλη μια φορά πληρώνουν τις επιλογές των λίγων για το προσωπικό τους όφελος.

Στο τέλος των παρανομιών τους ''φύτευσης'' των εν λόγω δένδρων, ποιοι θα κάνουν την καταμέτρησή τους ;


Οι κύριοι/ες των δημοτικών εδράνων θα καταμετρήσουν το συνολικό αριθμό φυτεμένων δένδρων ενημερώνοντας το σύνολο των συμπολιτών μας γι' αυτήν τη πίστωση εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος ;


Οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα καταμετρήσουν το σύνολο των φυτεμένων δένδρων, καθώς και το κόστος περαιώσεως της φυτεύσεως αξιολογώντας αν ορθά ενέκριναν την εν λόγω πίστωση ;


Μετά την καταστροφή της τοπικής μας δημοκρατίας και πολιτισμού, για τα στενά οφέλη λίγων ατόμων, και της μαφίας πέντε οικογενειών, τι μέλλον ετοιμάζετε γι' αυτά τα παιδιά των συμπολιτών μας, και τι μέλλον δρομολογείται για τις επόμενες γενιές ; Θα τους κάψετε το μέλλον και θα τους υπoχρεώσετε να πληρώνουν δια βίου τη δική σας διασπάθιση και ευημερία; Αρκετά δεν πλήρωσε μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός για τα στενά συμφέροντα των στελεχών των αστικών κομμάτων χωρίς πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας ;

Τέλος, μάτια διαθέτουμε να δούμε πίσω από τα φυτεμένα στα πεζοδρόμια της Γλυφάδας τον καμένο Υμηττό, και να αναρωτηθούμε ποιοι τον έκαψαν και για ποιούς λόγους ; Μήπως ξεχάσατε ότι στελέχη της ΝΔ ευρίσκοντο πίσω από την προσπάθεια οικιοποίησης του Υμηττού, με παρανομίες, και πίσω από το διευρυμένο κάψιμο ; 

Ο κύριος της φωτογραφίας, και σημερινός πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, πρέπει να καταλήξει ποιούς εκπροσωπεί, και αν πράγματι εκπροσωπεί το δημόσιο συμφέρον. Η μοναδική φορά που γνωρίζουμε να πάτησε το πόδι του στην Τερψιθέα μας ο σημερινός πρωθυπουργός, γνωρίζοντας τα ισχύοντα στην περιοχή μας, ενώ επί τρία χρόνια δεν μας παρέχει την υποστήριξη αποκαταστάσεων.

Τα φυτά εκ Βραζιλίας, για τον πλουτισμό των ''γαλάζιων'', διαφοροποιούν τη τοπική μας πραγματικότητα, η μήπως παρέχουν λύσεις στο τόπο μας και τους πολίτες ; 

Παρανομούν συστηματικά κατά της ζωής μας, και πιστώνουν τα χρήματά μας για το δικό τους όφελος καθώς και των ημετέρων τους. Ο Υμηττός παραμένει καμένος και εγκατελειμμένος, και εγκληματούν κατά της ΖΩΗΣ μας παρανομώντας επί των αιτήσεών μας, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει ευρέως το όφελος παραταξιακών της ΝΔ κ.α.  

Ποιοι εκ των συμπολιτών μας αιτήθηκαν φυτά βραζιλίας στα πεζοδρόμια, όταν αρχικά δεν έχουν καλύψει τα αιτήματα των δημοτών, και όσα ψηφίστηκαν από πέντε χιλιάδες κατοίκους, δρώντας κατά της ζωής μας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σας πονάει κύριοι ''γαλάζιοι'' η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ; Εγώ δεν ψήφισα τα Μνημόνια, είμαι αλληλέγγυος με τα προβλήματα των πολιτών, και σε καμία περίπτωση οφελημένος όπως σειρά άλλων συμπολιτών μας οι οποίοι είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο εξαργύρωσαν τη συμμετοχή τους στην τοπική οργάνωση.

Από το πρώτο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ανεξαρτητοποιήθηκα όπως και σειρά άλλων συμπολιτών μας, και δεν μας έδιωξε κανείς. Είναι συνειδητή επιλογή μας.

* Κάντε παράκαμψη συνολικά ότι με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις μας λήστεψαν επανειλημμένα για τα οφέλη πέντε οικογενειών, καθώς και τα προσωπικά τους συμφέροντα, όπως και τις παρανομίες των δημάρχων από το 2004 μέχρι και σήμερα, και το 2019 εμφανιστείτε μπροστά μου με υποσχέσεις για τον δήμο όλων των δημοτών και την προτεραιότητα στον άνθρωπο . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η απάτη με τα φυτά Αλεξίου συνεχίζεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">