ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η επαναφορά του Φασισμού από την δεξιά διοίκηση

Η νεοδημοκρατική διοίκηση του δήμου ξεσκεπάστηκε στοχεύοντας στον έλεγχο και την κυριαρχία επί των δημοτών με φασιστικού χαρακτήρα μεθόδους, αντί της εκπροσωπήσεως τους, κυρίως με ανήθικες μεθόδους από τον χρηματισμένο τους.

Τι είναι ο Φασισμός: Ο φασισμός είναι ιδεολογία και υποσύνολο της συντηριτικής δεξιάς.

Η αριστερά είναι ο χώρος που αγωνίζεται για την ισότητα και την απελευθέρωση, σε αντιδιαστολή της δεξιάς η οποία έχει ως στόχο την ιεραρχία, την εξουσία, τον πατερναλισμό κ.α.

Οι αντιλήψεις και πράξεις του φασισμού οι οποίες ακολουθούνται από την δεξιά διοίκηση του δήμου, δια μέσω του χρηματισμένου τους Καραχάλιου, δεν μπορούν μέσα από αυτούς τους άξονες να συναντηθούν με την αριστερά, αλλά με τις ''αξίες'' της δεξιάς.

Το μερίδιο της ευθύνης της αριστεράς απέναντι στον τοπικό φασισμό αφορά ότι δεν διέγνωσε και δεν αντιμετώπισε έγκαιρα το φασισμό, και ακόμα και σήμερα δεν παρέχει έργο αναφορικά με την γέννηση του πραγματικού φασισμού στο τόπο μας.

Η ωμή πολιτική απέναντι στους κατοίκους Γλυφάδας από την δεξιά διοίκηση του δήμου, η οποία χρηματίζει ένα φασίστα για καθημερινές ύβρεις και συκοφαντίες, καταδεικνύει ότι για τα προσωπικά τους οφέλη επαναφέρουν στη τοπική μας κοινωνία στοιχεία του φασισμού.


Το έλλειμα τοποθετήσεων από τη πλευρά των στελεχών κομμάτων της περιοχής μας, και ειδικότερα όσων κάνουν το λάθος να κατατάξουν αυτές τις καθημερινές ενέργειες ύβρεων, λάσπης, συκοφαντιών, κ.α., στην σφαίρα της γραφικότητας, του εν λόγω εκδότη, ο οποίος λειτουργεί κατ' εντολή και χρηματισμένος της νεοδημοκρατικής διοικήσεως του δήμου, δρομολογεί και τη δική τους συνευθύνη.

Τονίζεται ότι προ ετών επισκεπτόμενοι κάποια άτομα της Χρυσής Αυγής το Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, βγαίνοντας ανέφεραν συγκεκριμένα '' Αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς '', και καθίσταται σαφές ότι είμαστε η μοναδική πόλη της χώρας, στην οποία ισχύει αυτό το φαινόμενο. 

Πουθενά σε Ελλαδικό επίπεδο, και διεθνώς, δεν υφίσταται ανάλογο φαινόμενο αυτού που έχουν διαμορφώσει οι σημερινοί διοικούντες, με τον Καραχάλιο, ο οποίος έχει μια τάση φασιστοποίησης με κατευθυντήριες γραμμές προς αυτές τις ενέργειες.

Είναι η τελευταία φορά που καλούμε το σύνολο των τοπικών παρατάξεων να καταδικάσουν δημόσια όσα διαδραματίζονται από στελέχη της διοικήσως του δήμου δια μέσω του χρηματισμένου τους, τονίζοντας ότι εμείς έχουμε προσφύγει στο σύνολο των αρμοδίων και αναμένουμε τις ενεργείες τους. 

Αν ορισμένοι των τοπικών παρατάξεων εξυπηρετήστε απ' όσα διαμορφώνουν οι Νεοδημοκράτες των εδράνων, θα λογοδοτήσετε συνολικά στην τοπική μας κοινωνία, διότι αύριο θα είστε υποψήφιοι με δημότες και δημότισες απέναντί σας οι οποίοι θα βλέπουν και σε εσάς την συνέχιση και διεύρυνση της κοινωνικής σήψης και του φασισμού για τα οποία δεν κάνατε καμία παρέμβαση.  

ΥΓ: Εμείς από τις πρώτες ημέρες διοικήσεως της παρατάξεως Παπανικολάου αιτηθήκαμε να υπάρξει συνάντηση στον χώρο του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας, όλων όσων αρθρογραφούν αναφορικά με το τόπο μας, ώστε δημόσια να συζητηθούν ορισμένα ζητήματα αναφορικά με την τοπική Ενημέρωση, καθώς στο παρόν του τόπου μας είχε δημιουργηθεί μια σαφής παθογένεια, και οι διοικούντες δεν μας απάντησαν επί του αιτήματός μας, άρα φέρουν ακέραια την ευθύνη.

* Αν διαβάσετε προσεκτικά την δήλωση του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, ο οποίος τοποθετήθηκε για την παρέμβαση σε έναν υαλοκαθαριστήρα, θα κρίνετε μίσος κατά των δημοσίων υπαλλήλων, και ίσως και στοιχεία τα οποία προσιδιάζουν καθαρά με τον φασισμό. Δήλωση για έναν υαλοκαθαριστήρα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η επαναφορά του Φασισμού από την δεξιά διοίκηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">