ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Τρία χρόνια Δημοτικά συμβούλια παρανομώντας κατά των δημοτών

Του Γιάννη Κουρδομένου

Όπως θα διαπιστώσετε στην αυριανή συνεδρίαση του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας, η διοίκηση μεθοδεύει την διαγραφή χρέους σε χρηματικό κατάλογο από τέλη και δικαιώματα ελλιμενισμού σκαφών στη Μαρίνα του Δήμου για τα έτη 2015 και 2016. 

Προσωπικά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να γίνει διαγραφή του χρέους, όπως και ποιους αφορά ο κατάλογος.

Επί του παρόντος χρειάζονται οι ανακατασκευές από την ''γαλάζια'' διοίκηση σε οτιδήποτε θεμελιώθηκε με το δημοτικό χρήμα εις βάρος του τοπικού Πολιτισμού και του συνόλου των δημοτών ;;;

Πόσες φορές θα πιστωθούν τα χρήματά μας για εξοπλισμούς πληροφορικής ;;;

Πόσες παιδικές χαρές σκοπεύεται να εξοπλίσετε κύριοι της διοικήσεως ενόσω ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ εις βάρος των δημοτών Γλυφάδας ;;; O ρόλος σας είναι να είστε αποκλειστικά κατασκευαστές παιδικών χαρών, πιστώνοντας τα χρήματά του κοινωνικού συνόλου, καθώς και διαφημιστές όσων ημέτερών σας επιλέγεται ;;;
«Αύριο παρουσία των συμπολιτών μας, να θεμελιώσετε και να λογοδοτήσετε για τα αίτια των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ σας αναφορικά με τις αιτήσεις των δημοτών Γλυφάδας, καθώς και την παράκαμψη όσων ΨΗΦΙΣΑΝ πέντε χιλιάδες συμπολιτών μας, τα οποία δεν ισχύουν στη πόλη μας» .
Ποιος σας παρέχει το δικαίωμα να πιστώνεται επί σειρά ετών τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας για όσα ολοκλήρωσαν οι αιρετοί του παρελθόντος ενόσω παρανομούσαν κατά του τόπου και των δημοτών ;;;

Τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, τα οποία τα παρέχετε επί τρία χρόνια σε όσα απασχολούν εσάς τους ιδίους, καθώς και σε ημέτερους, δεν είναι τα δικά μας χρήματα ;;; Ποιοι και γιατί παρακάμπτουν τις αιτήσεις μας για όσα αποτελούν θεσμοθετημένα από τη πολιτεία αρμοδιότητα των Ο.Τ.Α ;;; 

Είναι θεσμοθετημένο οι Ο.Τ.Α να ιδρύουν ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς για την πλουραλιστική ενημέρωση όλων των κατοίκων, ναι η όχι ;;; 

Πόσo καιρό ακόμα θα παίζετε με τις ζωές μας ;;; 

Τα χρήματα που παρέχετε σ' αυτό το απολειφάδι για ύβρεις, συκοφαντίες, και σπίλωση, σύμφωνα του αποτελέσματος σας εξυψώνουν ως αιρετούς και κατοίκους Γλυφάδας ;;; 

Αυτή είναι η παιδεία και η κουλτούρα των δεξιών ;;;  Είναι σαφές γιατί δεν είστε σήμερα κυβέρνηση, όπως και γιατί αύριο δεν θα είστε ούτε διοίκηση.

Θεωρείται ότι με παιδικές χαρές θα εξαφανίσετε τη νοημοσύνη χιλιάδων κατοίκων ;;;  Οι συμπολίτες μας δεν αντιλαμβάνονται ότι οι μεθοδεύσεις σας από το απολειφάδι , φερόμενο εκδότη, είναι δικό σας έργο ;;;  

Δεν αντιλαμβάνονται ότι αποσκοπείται στην φασιστοποίηση της τοπικής κοινωνίας, για τα προσωπικά σας οφέλη καθώς και των ημέτερων ;;; Με λίγη ''πολύχρωμη'' στάχτη στα μάτια των κατοίκων, και με αρκετές πιστώσεις, οι οποίες διευρύνουν τα οφέλη των λίγων και την ζημία των πολλών, θα κερδίσετε το κοινωνικό σύνολο ;;; 

Τα παιδάκια τα οποία θα παίζουν στις κατ' αποκλειστικότητα παιδικές σας χαρές, δεν θα μεγαλώσουν διαπιστώνοντας ότι θα πληρώνουν δια βίου το μάρμαρο όσων διαμορφώνατε εσείς κάκιστα χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη ;;;

Αλλαγή σελίδας με πολλές πιστώσεις και συνέχιση όσων οδήγησαν τη χώρα σε τέλμα γίνετε ;;;

Όταν στα Νότια προάστια Αττικής πολιτεύεστε επί δεκαετίες, σε μια περιοχή πληθυσμιακής ανάπτυξης, η οποία δεν διαθέτει ένα σύγχρονο νοσοκομείο, ένα θέατρο, μια μουσική σκηνή, μια συμφωνική ορχήστρα, ένα μουσείο, εξιδικευμένη παιδεία, ένα (1)  δημόσιο, δημοτικό, η ακόμα και ιδιωτικό ΜΜΕ, με τις πολλές πιστώσεις για έργα βιτρίνας άλλαξε σελίδα ο τόπος μας ;;; 

Οι συμπολίτες μας, οι οποίοι πληρώνουν το μάρμαρο των πολιτικών σας, και θα το πληρώνουν και αύριο, δεν διαπιστώνουν ότι εσείς κυβερνούσατε επί 40 χρόνια χωρίς παραμβάσεις στα Νότια προάστια ;;; Τα πολλά δις χρέους που επωμίστηκε ο Ελληνικός λαός, ακόμα και όσοι εξ αρχής ήταν αντίθετοι των πολιτικών σας, δεν είναι το δικό σας έργο ;;; Τα ίδια αναπαράγεται κατά τόπους και σήμερα ;;;    

Δείτε τις αναρτήσεις του υβριστή που χρησιμοποιούν οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες, και όσοι διαθέτετε οξυμένη νοημοσύνη θα αντιληφθείτε αμέσως ότι του παρασχέθηκαν μπιλιετάκια. Κάνει εισαγωγή ο ίδιος και ακολουθούν τα μπιλιετάκια όσων τον χρηματίζουν.

Δήμος Γλυφάδας: 20η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (07.06.17)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 7η Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ. και για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1. Επικύρωση των πρακτικών της 11ης και 17ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έτους 2016 και της 14ης (ειδικής) και 15ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έτους 2017.

2. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γλυφάδας.

3. Έγκριση λογαριασμών εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γλυφάδας» και απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη.

4. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την ονομασία Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικονομικού έτους 2017.

5. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα έγκρισης διεξαγωγής δημοπρασίας για το έργο «Κατασκευή και συντήρηση ραμπών ΑμεΑ σε πεζοδρόμια του Δήμου Γλυφάδας».

6. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα έγκρισης διεξαγωγής δημοπρασίας για το έργο ''Συντηρήσεις οδών''

7. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα έγκρισης διεξαγωγής δημοπρασίας για το έργο «Ανακατασκευή Δημοτικού Κινηματοθέατρου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». 

8. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια Υλικών για συντήρηση και αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων».

9. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών».

10. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων (βενζίνη) μεταφορικών μέσων (2018-2019)».

11. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια υπηρεσίας με τίτλο: «Αποκομιδή και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων και μπαζών από τους κοινόχρηστους χώρους».

12. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια προμήθειας με τίτλο: «Λοιπές Παροχές σε Είδος (ΓΑΛΑ)».

13. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας για την διενέργεια προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».

14. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αίτηση των Δήμητρας - Ειρήνης Στρατηγάκη και Εμμανουήλ Στρατηγάκη για καθορισμό τιμήματος και αναλογισμό αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας, εδαφικής λωρίδας που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία τους. 

15. Διαγραφή χρέους σε χρηματικό κατάλογο από τέλη και δικαιώματα ελλιμενισμού σκαφών στη Μαρίνα του Δήμου για τα έτη 2015 και 2016.

16. Διαγραφή χρέους σε χρηματικό κατάλογο από τέλος ελλιμενισμού σκαφών.

17. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεώστητα.

18. Λήψη απόφασης σχετική με την επιστροφή χρηματικού ποσού ύψους 535,99 € κατά προσέγγιση στον κ. Εργά Γεώργιο διαχειριστή ακινήτου επί της οδού Μυστρά 1 & Επιδαύρου , που αφορά οφειλές στη ΔΕΗ Α.Ε. από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

19. Χορήγηση άδειας εκσκαφής.


Σημείωση: Οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες βρέθηκαν στα έδρανα με δεσμεύσεις που δεν τήρησαν, άρα σαφώς έχουν εξαπατήσει το σύνολο χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανώτερης βίας, η οτιδήποτε άλλο, και εν συνεχεία επέλεξαν την φασιστοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Επί τρία χρόνια πληρώνουν ημέτερους, τους οποίους βόλεψαν δια της πλαγίας οδού, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, ώστε να τυγχάνουν μονομερούς προβολής, τόσο οι ίδιοι όσο και των θέσεων τους, και καταργούν στη πράξη το Σύνταγμα, τον κώδικα, καθώς και την αναλογική ισότητα, όπως και τη τοπική δημοκρατία. 

Όσοι βολεύτηκαν από δαύτους δεν είχαν και δεν έχουν τη δυνατότητα ώστε να γυρίσει η σελίδα στο τόπο μας, και πρόκειται για άτομα τα οποία ουδέποτε πέρασαν στη τοπική μας κοινωνία τις ουσιαστικές και διαχρονικές μας ελλείψεις. 

Πρόκειται για άτομα με ιδεολογία  '' μου γεμίζεις τη τσέπη και γίνομαι οπαδός σου '', και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το μεγαλύτερο τμήμα πολιτών - δημοτών στο τόπο μας είναι ραγιάδες, οι οποίοι στερούνται μόρφωσης καθώς και αντιλήψεως, και λόγω της φερόμενης νοοτροπίας τους διαχρονικά θα πληρώνουν το μάρμαρο για τον εύκολο πλουτισμό λίγων επιτήδειων. Οι λίγοι σε σύντομο χρόνο εκατομμυριούχοι, και αυτοί διαχρονικά ραγιάδες και ανεγκέφαλοι, στους οποίους με λίγες ''πολύχρωμες χάντρες'', όπως στους Ιθαγενείς, μπορείς να  τους  αποσπάσεις όλο το ''χρυσό'' και τα ''διαμάντια'', και μάλιστα οικιοθελώς.

Εξικοιωμένοι/ες δια βίου να προσκυνούν ευλαβικά κλίκες, μαφία, και οτιδήποτε οργανώνεται αδιαφανώς, ενόσω οι ίδιοι δέχονται την καλλιέργια της πόλωσης, του μίσους, του φθόνου, και της ζήλειας, σε επίπεδο κοινωνίας, και μάλιστα επιρρεπείς στην προπαγάνδα των οργανωμένων συμφερόντων κατά της δικής τους οφέλειας. Γνωστοί ως Νεοέλληνες.

Αναφορικά με όσους βρίσκονται στα έδρανα του δήμου: Το 2019 σας ''παίζω'' ένα, όλοι εσείς μαζί... και εγώ αποκλειστικά ''μόνος'' μου, στην θέση την οποία βρίσκεται η πλειονότητα του κόσμου, και αναζητά πραγματικά διέξοδο. Άλλωστε επί δεκαετίες αναλλοίωτα θέτω τα ίδια ζητήματα δημόσια, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα γεμίσατε κωδικούς, κάνατε περιουσίες, χρεώσατε το λαό, και δεν έχετε να επιδείξετε ούτε ένα πραγματικό έργο πνοής στα Νότια προάστια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Τρία χρόνια Δημοτικά συμβούλια παρανομώντας κατά των δημοτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">