ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Είμαι γεννημένος αγωνιστής να ξηλώσω από το δήμο τις παθογένειες

Μπορεί σήμερα από θέση ισχύος σύμφωνα του αποτελέσματος των δημοτικων εκλογών του 2014 να είστε διοίκηση, όμως έρχονται πάλι εκλογές.

Το 2019 στη πόλη της Γλυφάδας θα βρίσκονται οι ίδιοι κάτοικοι, οι συμπολίτες και συμπολίτισσές μας οι οποίοι/ες έχουν προσλαμβάνουσες ποιοι υποσχέθηκαν το δήμο ''όλων των δημοτών'' ώστε εν συνεχεία να μεριμνούν αποκλειστικα για κομματικούς και παραξιακούς τους ημέτερους.

Όσα διοχετεύεται δημόσια, υπό μορφή συκοφαντιών και ύβρεων, αποτελούν το έναυσμα ώστε οι κάτοικοι Γλυφάδας στις εκλογές του 2019 να σας βγάλουν από την διοίκηση του δήμου, για την ισχύ όσων υποσχεθήκατε και δεν τηρήσατε.

Όσα περισσότερα διοχετεύεται δια του χρηματισμένου σας, τόσο περισσότερο καθίσταται σαφές ότι δεν αρμόζατε στα έδρανα του δήμου και την διοίκηση του τόπου μας. 

Σαφώς δεν έχετε εξηγήσει στους συμπολίτες μας σε ποιο καθεστώς χρηματίζετε τον φερόμενο ''εκδότη'' ώστε να επιδίδεται σε καθημερινές τακτικές ύβρεων και συκοφαντιών. 

Δώστε μια επαρκή εξήγηση στους συμπολίτες μας των ενεργειών σας χρηματισμού, διότι γνωρίζουν τη μέριμνα που επιδείξατε για τον ''γαλάζιο'' Σκούφη, καθώς και για σειρά άλλων παραταξιακών σας, κ.α., χωρίς να υπάρξει τοποθέτηση απ' όσους αξίωσαν δημοτικά έδρανα, άρα ποιός εξ αυτών αρμόζει στο δήμο Γλυφάδας.

Θεωρείτε το κοινωνικό σύνολο ανεγκέφαλο, η μήπως στερούνται της δυνατότητας να κρίνουν ότι εγκληματείται κατά των δημοτών και του τόπου ;

Επισήμανση: Έπειτα της εκλογής Παπανικολάου, και ενώ είχε φροντίσει Σκούφηδες, Τσιώληδες, κ.α., αιτήθηκα να περάσουν στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας οι σύννομες αιτήσεις μας, οι οποίες ψηφίστηκαν από 5.000 χιλ. συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές του 2014, και αρνήθηκαν στην τήρηση της νομιμότητας. Ποιός κρίνετε ;

Οι συμπολίτες μας κρίνουν τόσο τα πεπραγμένα της διοικήσεως Παπανικολάου, όσο και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, διότι οι πέντε χιλιάδες συμπολιτών μας που υποστήριξαν το πρόγραμμά του 2014 ήταν οι κάτοικοι της συνοικίας μας στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και ουδεμία σχέση έχουν με τις συνοικίες ορισμένων οι οποίοι έχουν δώσει έμφαση στο F/B και παριστάνουν τους τοπικούς εκδότες με συστημική προπαγάνδα και υποστήριξη της διοικήσεως, ενώ είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Θα διαπιστώσουμε πόσους θα καταφέρετε να εξαπατήσετε, διότι σε μια διευρυμένη κοινωνική σήψη, σαφώς το παραμύθι περνά σε ένα τμήμα της κοινωνίας, όμως, λόγω πολλών αρνητικών εμπειριών πρέπει συνολικά να προσέχουν, και ποτέ να μην εμπιστεύονται τους ανώνυμους, όποιες και να είναι οι αναρτήσεις τους, και όση αλήθεια και να θεωρούν ότι εμπεριέχουν.

Επικροτείτε και διαμορφώνεται όσα κάκιστα ισχύουν στη πόλη μας, το 2019 απομακρύνεστε από το δήμο, και άλλωστε είναι γνωστό ότι στα γραφεία των κομμάτων σας, σε τοπικό επίπεδο, δεν πατά κανείς από τις δεκάδες χιλιάδες κατοίκων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

ΥΓ: Είστε τόσο αμόρφωτοι που δεν γνωρίζετε ότι η αρνητική διαφήμιση στις μέρες μας φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από την διαφήμιση ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Είμαι γεννημένος αγωνιστής να ξηλώσω από το δήμο τις παθογένειες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">