ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ant1: Έλληνες αναρχικοί καταλαμβάνουν το Αμβούργο

Μπορεί να περιμένει κάποιος διαφορετική προσέγγιση από συστημικά λιβανιστήρια, και επί τους δεκαετίες ευνοούμενους όπως είναι ο Χατζηνικολάου,  από το διαπλεκόμενο του Κυριακού Ant1;

Είναι σαφές ότι όποιοι δεν ασπάζονται την διαπλοκή τους, χαρακτηρίζονται μπαχαλάκηδες, και πολλά ακόμα. Το κύριο θέμα είναι ποια Ελλάδα διαμόρφωσαν οι εν λόγω, από το 1987 και μετέπειτα, ώστε να οδηγηθούμε ως χώρα στον πάτο του πλανήτη, με τέσσερα μνημόνια, και με μια κοινωνία σχεδόν καθολικότητας διαπλοκής και διαφθοράς. Κάποιοι φέρουν την βασική ευθύνη.

Στο Αμβούργο αυτές τις μέρες έχει μαζευτεί όλος ο καπιταλιστικός συφερτός καθώς συνευρίσκονται οι ηγέτες των 20 πιο ισχυρά οικονομικών κρατών του κόσμου. 

Αριστεροί, αναρχικοί από την Γερμανία και όλη την Ευρώπη δεν είχαν σκοπό να αφήσουν να περάσει έτσι το πανηγυράκι των G-20 και διαδηλώνουν στους δρόμους της Γερμανικής πόλης πράγμα που ενοχλεί το Γερμανικό Κράτος που μέσω της αστυνομίας προσπαθεί να τους διαλύσεις.....

O Ant1 όμως, πρωταγωνιστής στην προπαγάνδα τιμά τον θάνατο του ιδρυτή του Μίνωα Κυριακού με ένα ακόμα αισχρό ρεπορτάζ εναντίον του αναρχικών!


 
Έτσι μετά τους "Ιπτάμενους Αναρχικούς" των Εξαρχείων που γελοιοποίησαν τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό, σήμερα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ρεπορτάζ μας ενημερώνει ότι η Πλατεία Εξαρχείων μετακόμισε στο Αμβούργο και το καίει!

Ο Ant1 μεταφέροντας την πραγματική είδηση ότι διαδηλωτές αναρχικοί από όλη την Ευρώπη βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Αμβούργο, βάζει ένα εντελώς παραπλανητικό τίλο ότι τα "Εξάρχεια μετακόμισαν στο Αμβούργο" και μιλά για Έλληνες αναρχικούς που κάνουν μπάχαλα στο Αμβούργο!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!

Πηγή: anemosantistasis
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ant1: Έλληνες αναρχικοί καταλαμβάνουν το Αμβούργο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">