ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Λύθηκε βίδα από Παιδική χαρά

Άγνωστοι - με προφανώς άρρωστα μυαλά - ξεβίδωσαν βίδα που συγκρατούσε κούνια σε μία πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένη και πιστοποιημένη Παιδική Χαρά του Δήμου, με αποτέλεσμα να πέσει, χωρίς να χτυπήσει ένα παιδάκι, αναφέρουν από το silvercity.gr, επιτιθέμενοι κατά του
Χρήστου Κορτζίδη και της παρατάξεώς του.

Το θέμα είναι ότι μπορεί η βίδα να είχε λυθεί λόγω κακής χρησιμοποιήσεως της κούνιας, και σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει ο παράγοντας ''άγνωστοι'', οι οποίοι κατά την προσφιλή τακτική ορισμένων κύκλων ευθύνονται για όλα.

Προφανώς, όπως γνωρίζουμε, γνωστοί - άγνωστοι ήταν και οι προνομιούχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι για λόγους προσωπικής οφέλειας, εμπάθειας, και κακίας, εστράφηκαν επανειλλημένα κατά ημών με μηνύσεις, καταγγελίες, κ.α., χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να υποστούμε διώξεις και κατασχέσεις, και συγκεκριμένα ένας εξ αυτών φιλοξενείται στην ιστοσελίδα silvercity ως διαφημιζόμενος - προβαλλόμενος, άρα κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης

«Αγαπητοί γονείς,

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο, άγνωστοι να ξεβιδώνουν παξιμάδια ασφαλείας από Παιδικές Χαρές του Δήμου προκειμένου να προκληθεί ατύχημα.

Πρόσφατα στην Παιδική Χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό, από μία κούνια “βγήκε” μυστηριωδώς το παξιμάδι ασφαλείας μίας κούνιας και δήθεν κινδύνεψε ένα παιδί που καθόταν επάνω.

Σύμφωνα όμως με αποκαλυπτική μαρτυρία του πατέρα του παιδιού, το παξιμάδι ασφαλείας είχε αφαιρεθεί με ανθρώπινη παρέμβαση, με συνέπεια το παιδί που καθόταν στην κούνια να πέσει στο δάπεδο ασφαλείας της Παιδικής Χαράς χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει.

Κε. Κορτζίδη θα πρέπει να ντρέπεστε για την αισχρή παραπληροφόρηση των δημοτών και την κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής, που ανακαίνισε και πιστοποίησε 28 σάπιες και επικίνδυνες Παιδικές Χαρές που εσείς μας παραδώσατε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έσπευσε αμέσως να το καταγράψει και να το φωτογραφίσει η παράταξη του πρώην δημάρχου Κορτζίδη. Αυτή τη χυδαία αντιπολίτευση έχουμε  δυστυχώς . Ντροπη τους».

Διαπιστώνουμε εμπάθεια από τη πλευρά της δημοτικής αρχής του κ. Κωνσταντάτου, καθώς και από μερίδα υποστηρικτών τους, και εμείς τονίζουμε ότι δεν υπάρχουν παξιμάδια ασφαλείας, όλα κάποια στιγμή λύνονται με τη πάροδο του χρόνου, η μπορεί να είναι ελλατωματικά. 

Δεδομένου ότι οι βίδες λύνονται να βάλετε σχοινιά και να αλλάζουν κάθε ένα χρόνο, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει δολιοφθορά. Αν κάποιος κόψει το σχοινί φαίνεται.

Τέλος, η έμφαση στις παιδικές χαρές, όπως και στο δήμο Γλυφάδας, με βασικό δεδομένο μερικές χιλιάδες ανέργων σε Ελληνικό - Αργυρούπολη, καθώς και στο δήμο Γλυφάδας, δίνει διέξοδο στους ανθρώπους ;

Οι ένθερμοι οπαδοί της ύλης, αντί της κάλυψης του ανθρωπίνου παράγοντα, μήπως είναι φροντiσμένοι στο δημόσιο και σε άλλες θέσεις και αδιαφορούν πλήρως για το κοινωνικό σύνολο ; 

Σημείωση: Γνωρίζουμε τις τακτικές και τις μεθοδεύσεις ορισμένων κύκλων, και συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών, οι οποίοι δρούν υπονομευτικά κατά των υπολοίπων, θεωρόντας ότι η οποία ''εξουσία τους'' θα είναι αιώνια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση των ιδιοκτητών Ρ/Σ ο οποίος εδρεύει στην Ηλιούπολη, έχουμε άναδρους οι οποίοι προέβησαν σε μηνύσεις και καταγγελίες χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

Υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι γνωρίζουν τις παρανομίες αναφορικά με όσα ίσχυαν με τον εν λόγω σταθμό, ο οποίος επί μεγάλο χρονικό διάστημα φιλοξενούσε εντός του κοντέινερ στον Υμηττό και έτερο κομματικό - διαδημοτικό σταθμό, ώστε να αποκομίζουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου οι παραταξιακοί συγκεκριμένου κόμματος. ( Κάποιοι υποσχέθηκαν δικαιοσύνη, ενώ ισχύει ακριβός το αντίθετο.)

* Με τις ενέργειες των εν λόγω κατέστη σαφές πως βρίσκονται στον χώρο των ερτζιανών ορισμένοι, δεδομένου ότι όσοι πρωτοστάτησαν σ' αυτόν το χώρο δεν λειτούργησαν στο σύνολό τους με αυτές τις μεθόδους. Οι εν λόγω αποτελούν κυρίως πρακτικές ορισμένων δεξιών και πασόκων οι οποίοι δεν πρωτοστάτησαν στο χώρο. Εμείς δεν μπορoύσαμε να στείλουμε τους εισαγγελείς στον Υμηττό ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Λύθηκε βίδα από Παιδική χαρά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">