ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα χρόνια της Πασοκικής και Νεοδημοκρατικής συμμορίας - συμμαχίας

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η πολιτικοοικονομική διαπλοκή είναι η γάγγραινα της χώρας μας, η οποία νέμεται επί τέσσερις δεκαετίες το πολίτευμα και τη λαϊκή κυριαρχία.

Σοσιαλιστικό κόμμα η κυβέρνηση δεν γνωρίζουμε να υπήρξε στη χώρα μας, εμείς έχουμε τα στοιχεία για οργανωμένες συμμορίες - συντεχνίες, οι οποίες επιθυμούσαν την προσωπική τους ευημερία και πολιτική σταδιοδρομία, κατά της χώρας μας, του λαού της, της προόδου, καθώς και των δικαιωμάτων μας.

Από την δεκαετία του 1970 δεχόμαστε οχλήσεις από το σύστημα, και τους μπασκίνες, σε μια χρονική περίοδο που το σύστημα ήταν συνυφασμένο με το κρατικό μονοπώλιο,  κατά του πλουραλισμού και της πολυφωνίας, ενώ την δεκαετία του 80, επί Πασοκικής κυβερνήσεως, οι διώξεις - κατασχέσεις αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν της ψευτοσοσιαλιστικής - ''προοδευτικής'' κυβέρνησης, η οποία στρέφονταν κατά της λαϊκής κυριαρχίας, καταφανώς για τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Είναι χαρακτηριστική η δίωξη - κατάσχεση το 1984, στο Νέο Κόσμο Αττικής, κατά ημών, με τη συμμετοχή των αστυνομικών αρχών, υπαλλήλων του Ο.Τ.Ε, καθώς και της Εισαγγελέως κ. Αικατερίνης Πιστόλη, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε δίνοντας ''φωνή'' στους Αθηναίους, αρκετά χρόνια πρίν τους πολιτικούς και τα αστικά κόμματα. 
 
Η Οικουμενική Διακήρυξη για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση το 1948, καθορίζει τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες, για όλες τις γυναίκες και όλους τους άντρες. Μεταξύ αυτών, είναι το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την ιθαγένεια, στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας, στην εργασία, στην εκπαίδευση, το δικαίωμα στην τροφή και την κατοικία και το δικαίωμα συμμετοχής στη διακυβέρνηση.

Σελίδα 1

Έπειτα από την καταχρηστική και παράνομη δίωξη - κατάσχεση ανενεργών συσκευών το 1999, η οποία είχε μεθοδευτεί με εντολές μεγαλόσχημου και με επέμβαση των μπάτσων - δημοσίων υπαλλήλων, και κυρίως με τη συμμετοχή του Δικαστικού λειτουργού, Δημήτριου Σαββαϊδη, ο οποίος διέθετε οικία στη Γλυφάδα, και διατηρούσε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα και δημάρχους - αιρετούς του Δήμου Γλυφάδας, η πολιτική σπείρα του ΠΑΣΟΚ, η οποία κυβερνούσε εκείνη την εποχή, νομοθέτησε γι' άλλη μια φορά ώστε να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία.

Δείτε ποιοι νομοθέτησαν, και σίγουρα θα έχετε σαφή συμπεράσματα, διότι όσα θεσμοθέτησαν ορισμένοι από τους κλέφτες του παρελθόντος, ( βλέπε Siemens κ.α.) δεν ίσχυαν ούτε επί χούντας Παπαδόπουλου :

Βάσω Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου, Γιάννος Παπαντωνίου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Λαλιώτης, Λάμπρος Παπαδήμας, Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Σταύρος Σουμάκης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Αναστάσιος Μαντέλης, Δημήτρης Ρέππας.  

Σας θυμίζουμε ότι το 2005 δεχτήκαμε για πολλοστή φορά μια δίωξη - κατάσχεση, έπειτα από μηνύσεις που είχαν καταθέσει οι ιδιοκτήτες του GALAXY 92, ( το χαφιεδότσουρμο ), με το αιτιολογικό ότι ''του προκαλούσαμε παρεμβολές''.

# Αν είναι δυνατόν με λίγα watt, μιας τοπικής μετάδοσης, να προκληθούν παρεμβολές σε ένα σταθμό που λειτουργούσε με κεραία στον Υμηττό, με πολλά kilowatt, και καλύπτοντας όλο το Ν.Αττικής, όμως το σκεπτικό τους ήταν εντελώς διαφορετικό, φασιστικό, και με έμφαση σε μονοπωλιακού χαρακτήρα καταστάσεις, για τα στενά οφέλη όσων είχαν τις πολιτικές διασυνδέσεις και έλαβαν μια βεβαίωση λειτουργίας.

Ο εν λόγω σταθμός σήμερα έχει χάσει απόλυτα την ακροαματικότητά του, και σέρνεται στο πάτω της ακροαματικότητας. Φαίνεται ότι υπάρχει ''θεία δίκη'' και κάποτε όλα πληρώνονται. 

Δείτε στη συνέχεια πως κυβερνούσαν επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, διασφαλίζοντας ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα συμφέροντα τους, καθώς και των ημετέρων τους.

Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 26

1. Τα κακουργήματα και πλημμελήματα τιμωρούνται μόνο όταν τελούνται με δόλο. Κατ` εξαίρεση στις περιπτώσεις που ορίζει ειδικά ο νόμος, τα πλημμελήματα τιμωρούνται και όταν τελούνται από αμέλεια.

Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 27

1. Με δόλο (με πρόθεση) πράττει όποιος θέλει την παραγωγή των περιστατικών που κατά το νόμο απαρτίζουν την έννοια κάποιας αξιόποινης πράξης. Επίσης όποιος γνωρίζει ότι από την πράξη του ενδέχεται να παραχθούν αυτά τα περιστατικά και το αποδέχεται.

Η πασοκική συμμορία νομοθετεί το 2.000 κατά της κοινωνίας και του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.

Ν.2801/00 (ΦΕΚ 46 Α ́)

Άρθρο 1

Σταθμός: Ένας ή περισσότεροι πομποί ή δέκτες ή συνδυασμός πομπών και δεκτών μετά των πρόσθετων συσκευών, που είναι αναγκαίοι σε ορισμένη θέση για τη διεξαγωγή (διενέργεια) συγκεκριμένης υπηρεσίας ραδιοεπικοινωνίας ή για την υπηρεσία ραδιοαστρονομίας. Κάθε σταθμός χαρακτηρίζεται από το είδος της υπηρεσίας στην οποία συμμετέχει και από το αν είναι μόνιμος ή προσωρινός.

Άρθρο 5

Α) Η εγκατάσταση σταθμού εκπομπής ή/και λήψης ραδιοσήματος και κατασκευής κεραίας χωρίς άδεια ή έγκριση, εφόσον αυτή απαιτείται, η χρήση σταθμού εκπομπής ραδιοσήματος χωρίς άδεια ή η παραχώρηση ηλεκτρικού ρεύματος σε εγκαταστάσεις άλλου, ο οποίος κατέχει ή λειτουργεί σταθμό εκπομπής ή/και λήψης ραδιοσήματος με ή χωρίς άδεια, η παραχώρηση της κατασκευής σε άλλον για την εγκατάσταση κεραίας χωρίς άδεια, εφόσον απαιτείται, καθώς και η παρεμπόδιση ή παρενόχληση των αρμόδιων οργάνων να πραγματοποιήσουν έλεγχο των σταθμών εκπομπής ή/και λήψης ραδιοσήματος και των εγκαταστάσεων αυτών ή η παροχή με δόλο εσφαλμένων πληροφοριών για την άσκηση του ελέγχου, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) ετών και χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ έως τριάντα οκτώ χιλιάδες (38.000) ευρώ.

Σε περίπτωση καταδίκης διατάσσεται η αφαίρεση της τυχόν υφιστάμενης άδειας και η δήμευση του εξοπλισμού του σταθμού και των συναφών εγκαταστάσεών του.

Β) Με φυλάκιση μέχρι δύο (2) έτη τιμωρείται όποιος προκαλεί επιβλαβείς παρενοχλήσεις (παρεμβολές), διαπιστωμένες από την αρμόδια Αρχή, σε άλλο νόμιμο χρήστη, όπως και όποιος εκπέμπει χωρίς άδεια σε ζώνες ραδιοσυχνοτήτων που δεν προβλέπεται για τη συγκεκριμένη υπηρεσία στον Εθνικό Κανονισμό Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων. 

Σε περίπτωση παράβασης των ανωτέρω, αφαιρείται η τυχόν υφιστάμενη άδεια από το όργανο που την εξέδωσε. Επίσης κατάσχεται όλος ο εξοπλισμός του σταθμού και οι συναφείς εγκαταστάσεις και δημεύεται με αμετάκλητη απόφαση του ποινικού δικαστηρίου.

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2000

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ Κ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Μ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤ. ΣΟΥΜΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α. ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Δ. ΡΕΠΠΑΣ

Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2000

Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ'' ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το ''νόμιμοι χρήστες'' που αναφέρονται στο νόμο 2801/2000 (ΦΕΚ 46 Α ́), πρέπει να το αιτιολογήσουν επαρκώς, δεδομένου ότι έχουμε τα πλήρη στοιχεία πολιτικών παρεμβάσεων, Υπουργών τύπου και ΜΜΕ, οι οποίοι επιλεκτικά χορηγούσαν ''άδειες'' με κομματικά και λοιπά κριτήρια, σαφώς σε ημέτερους και διαπλεκόμενους, ενώ στον αντίποδα, έπειτα από σειρά Αιτήσεων μας στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, δεν μας παρείχαν απαντήσεις επί των ζητημάτων που τους θέσαμε υπόψιν τους.

Όσοι επέλεξαν να μην μας παρέχουν άδειες, έπειτα από κατάθεση φακέλλων, αιτήσεις, και παράβολα, και εν συνεχεία να μην απαντούν επί των κατατεθειμένων αιτήσεών μας, είχαν τους λόγους τους, όμως εγκλημάτησαν κατά ημών.

Οι ''Νόμιμοι προνομιούχοι χρήστες'' επιλεκτικά, από το 1987 μέχρι και σήμερα το 2017, ( έπειτα από τριάντα χρόνια), με αποφάσεις Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, είναι καθαρή παραβίαση όλων των θεσμοθετημένων νόμων, πολιτικοοικονομική διαπλοκή, καθώς και ευθεία παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος.

Το παντελές έλλειμμα ενός σημερινού νόμου, και για την Ραδιοφωνία, ο οποίος να αποκαθιστά πλήρως την πολιτικοοικονομική διαπλοκή 30 ετών, δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση, και καθιστά σαφές ότι και η σημερινή κυβέρνηση έχει αγκυλώσεις και αδυνατεί να αποκαταστήσει το δίκαιο και την συνταγματική ομαλότητα. Η πολιτική ηγεσία οφείλει να απαγκιστρωθεί, διότι υπάρχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες. 

Σελίδα 2

Τα χρόνια της Πασοκικής και της Νεοδημοκρατικής συμμορίας- συμμαχίας

Αντιλαμβάνεται κάθε πολίτης ότι οι διαπλεκόμενοι όμιλοι κατέχονται από εφοπλιστικά συμφέροντα, εργολάβους του δημοσίου, καθώς και από εκδότες, άρα η θέση κάθε κυβερνήσεως, καθώς και των πολιτικών, είναι λεπτή, συνεχίζοντας την πολιτικοοικονομική διαπλοκή, και αυτό πρέπει να τελειώσει.

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι μεταπολιτευτικά ουδέποτε υπήρξε πραγματική δημοκρατία, διότι τα αστικά κόμματα - στελέχη των κομμάτων - πολιτικοί, βρίσκονται στους δήμους του Ν. Αττικής, όπως και στη Γλυφάδα, προασπιζόμενοι τα συμφέροντα των κομματικών ημετέρων τους, ( της διαπλοκής ), κατά του δημοτικού συμφέροντος, καθώς και κατά των δημοτών τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. Είναι το τρίτο κεφάλαιο ποινικών ευθυνών.

Οι δημοτικές παρατάξεις των αστικών κομμάτων του κοινοβουλίου, αποτελούμενες από επαγγελματίες πολιτικούς, καθώς και άλλα στελέχη - μέλη των αστικών κομμάτων, οι οποίες δεσμεύτηκαν δημόσια για την εκροσώπηση όλων των δημοτών, και το δημοτικό συμφέρον, έχοντας τα στοιχεία ότι ενεργά συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με όσα βρίσκονται εντός των δημοτικών μας ορίων, και παρανομώντας κατά των δημοτών, δηλώνουν εμπράκτως ότι καταλύουν τα θεσμοθετημένα, το κώδικα, το δημοτικό και δημόσιο συμφέρον, και βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα πρεσβεύοντας τα προσωπικά τους συμφέροντα ,καθώς και ημέτερων διαπλεκόμενων, κ.α.   

Παρέχουμε τα επίσημα στοιχεία των ενεργειών και των αιτήσεών μας στις δημοτικές αρχές του Δήμου Γλυφάδας, αρχής γενομένης από την διοικήση Στυλιανού Σφακιανάκη, του Κώστα Κόκκορη, μέχρι και την διοίκηση Γ. Παπανικολάου, οι οποίες στο σύνολο τους παρανόμησαν κατά των αιτήσεών μας, από το 2004 μέχρι και σήμερα, σαφώς για την εξυπηρέτηση και υπηρέτηση όσων βρίσκονται εκτός των ορίων του δήμου μας.

Εντός των ορίων του Δήμου Γλυφάδας, από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα το 2017, όπως και στο σύνολο των Ν.Α.Αττικής, οι Πασοκικές και Νεοδημοκρατικές κυβερνήσεις, καθώς και τα στελέχη - πολιτικοί αυτών των κομμάτων, σύμφωνα με όσα ακολούθησαν και εφάρμοσαν, δεν άφησαν σε λειτουργία ούτε ένα τοπικό ραδιοφωνικό μέσο

Σε μια περιοχή που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο πολίτες - δημότες, δεν υφίσταται ούτε ένα τοπικό μαζικό μέσο, επί της ουσίας δεν υφίσταται επαρκής τοπική ενημέρωση, ούτε αναλογική ισότητα επί του τοπικού πληθυσμού, ενώ συνολικά οι κάτοικοι παρέχουν τόσο ανταποδοτικό τέλος για την λειτουργία της Ε.Ρ.Τ, καθώς και πολλά εκατομμύρια για την λειτουργία των Ιδιωτικών ΜΜΕ.

Μπορεί να σας προκαλεί εντύπωση πως παρέχονται τα εκατομμύρια στον Ιδιωτικό παράγοντα, ενώ είναι σαφές ότι ένα τμήμα της διαφημιστικής πίτας - εσόδων, κ.α. των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών είναι και από τα Νότια προάστια Αττικής, καθώς επίσης, είναι και τα σημαντικά κονδύλια χρηματοδοτήσεων στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, επί δεκαετίες, τα οποία ζημίωναν τους κατοίκους των Νοτίων προαστίων Αττικής , δεδομένου ότι ως τοπική κοινωνία δεν διαθέτουν μαζικές και άμεσες δομές, άρα αποστερούνται τόσο ορθής κοινωνικής συνοχής, όσο και τον απαιτούμενο αριθμό Βουλευτών και πολιτικών και κομμάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Η ζημία για τον τόπο μας, είναι μεγαλύτερη απ' όσο μπορεί να κατανοήσει ο μέσος κάτοικος.

Συνεχίζεται . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα χρόνια της Πασοκικής και Νεοδημοκρατικής συμμορίας - συμμαχίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb