ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο τέως δήμαρχος Κ.Κόκκορης κατηγορούμενος για απάτη

Είναι σαφές ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει εκπέσει σε άνδρο ανομίας και διασπάθισης του δημοτικού χρήματος για τον εύκολο πλουτισμό μερίδας των αιρετών - διοικούντων - αντιπολιτευομένων.

Ειδικότερα ο Δήμος Γλυφάδας αποτελεί τον πιο διεφθαρμένο δήμο των νοτίων προαστίων, στον οποίο η πλειονότητα των παρατάξεων και αιρετών συνεργάζονται άρρηκτα με γνώμονα την αφαίμαξη των δημοτών για τα οφέλη των ιδίων καθώς και των ημετέρων τους.

Ο κόσμος τό' χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, και είναι σαφές ότι δεν τους εμπιστεύεται κανείς από τη πλειονότητα των κατοίκων.

Από την περίοδο του παλαιού δημαρχείο της Γλυφάδας, στο οποίο έγινε φαγοπότι εκατομμυρίων, ενώ παρέμενε ερείπιο επί δεκαετίες, μέχρι τα οικόπεδα Παπαδημητρίου, επίσης οικονομική ζημία εκατομμυρίων, τα εκατομμύρια των ανταλλακτικών, με τα οποία θα είχαν αγοραστεί τουλάχιστον δυο φορές καινούργια οχήματα του δήμου, τα εκατομμύρια υλικών πεζοδρομίων και πλακών, τα οποία αν είχαν τοποθετηθεί δεν θα υπήρχε καμία οδός χωρίς πεζοδρόμια, μέχρι τις δεκάδες αδιαφανείς και φωτογραφικές πιστώσεις του κ. Παπανικολάου, με γνώμονα τα οφέλη των ημέτερων, η Γλυφάδα βοά από οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία φέρουν σφραγίδα πολλών παρατάξεων - αιρετών.

Στη παχιά αγελάδα των νοτίων προαστίων ο τέως δήμαρχος κ. Κόκκορης έφτασε στο σημείο Απάτης σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2012, ο υπόδικος και καταδικασμένος τέως δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης, ενώ παρανομούσε επί των σύννομων αιτήσεών μας, οι οποίες ποτέ δεν πέρασαν στο Δ/Σ του δήμου, σαφώς γιατί ο μοναδικός του στόχος ήταν η αδιαφάνεια, και μια πόλη στην οποία με λίγους εξαγορασμένους ''δημοσιογράφους - εκδότες'' μπορεί να γίνετε προπαγάνδα υπέρ των στενών τους συμφερόντων, ''φούσκωνε'' τα συμμετέχοντα άτομα ώστε να εισπράξει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα: Ο Κώστας Κόκκορης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία, δεδομένου ότι στις 06/09/2012 προέβει σε απάτη εις βάρος των οικονομικών της Ε.Ε. με χρήση πλαστών εγγράφων και δικαιολογητικών.

Λόγω εξωτερικών εμποδίων δεν ολοκληρώθηκε η πράξη του, όμως στις 06/09/2012 ισχυρίστηκε ψευδώς ότι δήθεν συμμετέχουν 192 άτομα στο πλαίσιο του Κοινοτικού προγράμματος '' Ευρώπη για τους πολίτες '', και αιτήθηκε την παροχή κονδυλίου 25.000.00 ευρώ.

Στις 29/12/2012 έπραξε νοθεία εγγράφου ώστε να παραπλανήσει με τη χρήση του και έκανε χρήση του νοθευμένου εγγράφου.

Ο Κώστας Κόκκορης επικαλέστηκε ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πέτυχε να λάβει το κονδύλι των 7.000,00 ευρώ αναφέροντας ότι διαμένουν πενήντα άτομα αντί των 16 που διέμεναν στο ξενοδοχείο '' London Hotel Glyfada''.

Το δικαστήριο είχε οριστεί για στις 4/7/2017 αλλά πήρε αναβολή λόγω απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας, και η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 16/06/2018, διαπιστώνοντας ότι η δικαιοσύνη δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο της και οι υποθέσεις χρονίζουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο τέως δήμαρχος Κ.Κόκκορης κατηγορούμενος για απάτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">