ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Καθολική διαπλοκή των κολλητοκουμπάρων

Η περιβόητη αγορά φυτών που έκανε ο δήμος Γλυφάδας, επί διοικήσεως Γ. Παπανικολάου, αξίας ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (1.300.000,00) από τον ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΠΕ, από εμάς χαρακτηρίζεται κορυφαίο σκάνδαλο το οποίο οφείλουν να διευρευνήσουν εξονυχιστικά οι εισαγγελείς.

Τα εκατομμύρια του δημοτικού χρήματος καταλήγουν με συντονισμένες ενέργειες σε ημέτερους, και πίσω από σειρά πιστώσεων βρίσκονται συμφωνίες καθώς και διαπλοκή ανάμεσα στους συμμετέχοντες των διαγωνισμών και τους διοικούντες.

Η χαρακτηριστικότερη περίπτωση στο δήμο Γλυφάδας καθολικής διαπλοκής  μεταξύ αιρετών διοικούντων, και των ημετέρων τους , είναι τα ''ΦΥΤΑ ΑΛΕΞΙΟΥ''. Έπειτα από την ακυρωτική απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου η προσφυγή Παπανικολάου για λογαριασμό του δήμου εξυπηρετούσε αντί του δημοσίου συμφέροντος τα στενά συμφέροντα ημέτερων και φίλων.

Επισημαίνουμε ότι ο συμμετέχων Αλεξίου, ''ΦΥΤΑ ΑΛΕΞΙΟΥ'', είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συνυποψίος του τέως Ευρωβουλευτή Γ. Παπανικολάου στις εθνικές εκλογές του 2004.

Επιπροσθέτως, ο Γ. Παπανικολάου στην εν λόγω υπόθεση κατασκεύασε με τη συμβολή και του Ν. Σίνου '' ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ '', ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό ως συνεργάτης της ''Φυτά Αλεξίου'', ένα φωτογραφικό διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων ημέτερων και φίλων καθώς και των αυλοκολάκων τους.

Είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της καθολικής διαπλοκής, μεταξύ Γ. Παπανικολάου, Α. Αλεξίου, και Ν. Σίνου, το γεγονός του πρώτου τιμολογίου πληρωμής από τον δήμο Γλυφάδας αξίας 63.000,00 ευρώ με αύξοντα αριθμό 1.

Ερχόμενος ο Αλεξίου στη πόλη της Γλυφάδας ήταν υποχρεωμένος να ολοκληρώσει το έργο φύτευσης των φυτών, για το οποίο τμηματικά ο δήμος Γλυφάδας πίστωνε τα τιμολόγια, και αντί να διαθέτει τα κατάλληλα οχήματα, καθώς και τους υπαλλήλους - εργάτες για την εργασία υπήρξαν τα αποδεικτικά στοιχεία της διαπλοκής από τη πλευρά των διοικούντων και των ''φίλων'' τους.

Η φύτευση ξεκίνησε παρανόμως με οχήματα και υπαλλήλους του δήμου Γλυφάδας, αντί ο ανάδοχος να περαιώνει την εργασία για την οποία είχαν πιστωθεί τα χρήματα των Γλυφαδιωτών. 

Επίσης, όταν υπήρξε παρέμβαση για την παράνομη χρήση οχημάτων και προσωπικού του δήμου Γλυφάδας στην φύτεψη, εμφανίστηκε ως από μηχανής ο Νικόλαος Σίνος παρέχοντας τη μεταφορά των φυτών και βοήθεια στην φύτεψή τους, άρα καθίσταται σαφής η σχέση διαπλοκής μεταξύ Γ. Παπανικολάου, Α. Αλεξίου, καθώς και του Ν. Σίνου.

Παραθέτουμε για άλλη μια φορά τα στοιχεία των παρανομιών από τη πλευρά του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, καθώς και την χρησιμοποίηση υπαλλήλων του δήμου Γλυφάδας στην φύτεψη, όπως και τη συμμετοχή του Ν. Σίνου,  (συνεργάτη του Α. Αλεξίου), στη μεταφορά των φυτών. 

Δεδομένου ότι  το Ελεγκτικό Συνέδριο εξαπατήθει από τη πλευρά του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου παρακάμπτοντας την ορθή αποφασή του με αρ. 135/16, και σαφώς αγνοούσε την σχέση μεταξύ της εταιρείας «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.» του Νικολάου Σίνου με την εταιρεία «ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ», καθώς και του δημάρχου με τους δυο προαναφερόμενους, καλούμε την παρέμβαση των Εισαγγελικών λειτουργών στην διευρεύνηση της εν λόγω υποθέσεως.

Είναι σαφές, σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες, ότι σειρά συμμετεχόντων στην λήψη της αποφάσεως , αναφορικά με τα ''φυτά Αλεξίου'', καθώς και διατελούντες την εν λόγω χρονική περίοδο απεκόμισαν προσωπικά οφέλη.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην φύτευση ήταν του Δήμου Γλυφάδας, όπως και οι εργαζόμενοι, καθώς επίσης συμμετείχε ο Ν. Σίνος.

 Οχήματα του δήμου Γλυφάδας κατά την ώρα φύτευσης


Εργαζόμενοι του δήμου κατά την ώρα φύτευσης


Όχημα του Ν. Σίνου στην μεταφορά και την φύτευση των φυτών


Παραθέτουμε για δεύτερη φορά την καταγγελία μας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κουρδομένου Γιάννη του Παράσχου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Καρχηδόνος, αρ. 8. email: glyfadaweb@gmail.com τηλ:6908554616

1) Πρός Εισαγγελία
2) Πρός Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
3) Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή
4) Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Θεωρούμε ότι αποτέλεσε μείζον λάθος η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο αρχικά είχε αποφανθεί ορθά με την πράξη 135/16 κωλύοντας την σύμβαση μεταξύ του αιτούντος ( Γ.Παπανικολάου - Δήμου Γλυφάδας) και της εταιρείας «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.», με αντικείμενο την προμήθεια φυτών, δένδρων, κ.λ.π., συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1.324.729,14 εκ. ευρώ, έπειτα από την προσφυγή του Δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου επί της αποφάσεως τελικώς να εγκρίνει την εν λόγω σύμβαση.

Σύμφωνα των προαναφερόμενων, καθίσται σαφές ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο εξαπατήθει από τη πλευρά του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου, και σαφώς αγνοούσε την σχέση μεταξύ της εταιρείας «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.» και του Νικολάου Σίνου με την εταιρεία «ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ»

Έχοντας αυτό το δεδομένο, καθώς και την εκστρατεία καθημερινών συκοφαντιών και ύβρεων εις βάρος μας, τις οποίες χρηματίζουν οι προαναφερόμενοι από φερέφωνό τους ονόματι Ι. Καραχάλιος, καθίσταται σαφές ότι δρα μια οργανωμένη κλίκα η οποία αποκομίζει το δημοτικό χρήμα, και σε καθημερινή βάση αποπροσανατολίζει τους συμπολίτες μας με οικτρά ψέματα, συκοφαντίες, καθώς και ύβρεις.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Α.Αλεξίου, «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.», ήταν και είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τέως υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Φθιώτιδος και ομοϊδεάτης (στην ίδια πολιτική Παράταξη – Ν.Δ.-) με τον Γιώργο Παπανικολάου, τέως ευρωβουλευτή, «φυτευτό».


Επίσης, ο υβριστής - συκοφάντης Ι. Καραχάλιος, καθημερινά διατείνετε ότι είναι Νεοδημοκράτης, και είναι ο διαφημιστής της «ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ» του κ. Νικολάου Σίνου, όπως και ο μοναδικός υπερασπιστής όσων κάκιστα ακολουθεί η διοίκηση του Γ. Παπανικολάου, άρα η σχέση μεταξύ των είναι αυταπόδεικτη και μη αμφισβητήσιμη.

Ο Καραχάλιος διαβιεί από χρήματα που παρέχονται σε αυτόν ''κάτω από άγνωστες συνθήκες'', ώστε να προασπίζεται την διαπλοκή μεταξύ Γ. Παπανικολάου - διοικούντων, καθώς και ημέτερων, οι οποίοι συμμετέχουν στους διαγωνισμούς του Δήμου Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Καθολική διαπλοκή των κολλητοκουμπάρων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">