ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καλείτε ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας να επαληθεύσει τον Καραχάλιο

Όπως αναφέρει το εξαγορασμένο ανδρείκελο Καραχάλιος, το οποίο θεωρεί ότι  με μια δόση ειρωνίας μπορεί να πείσει έξυπνους ανθρώπους, χωρίς αποδείξεις και επιχειρήματα, ''μιλώντας με ανθρώπους του Σύριζα (Off the record) που τον γνωρίζουν αποκόμισα τις χειρότερες εντυπώσεις''.

Και συνεχίζοντας ο γνωστός σε όλους τους κατοίκους Γλυφάδας, επαγγελματίας εκβιαστής, '' Σχημάτισα δε την άποψη ότι πρόκειται για μια ιδιάζουσα σε σύγχυση προσωπικότητα που εκτελεί τις οδηγίες αυτών που έχουν ανοίξει βεντέτα με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο όπως λέγεται να βγάλει τα προς το ζην.''

Πιο κάτω αναφέρει '' Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σοβαροί άνθρωποι μέσα από τον Σύριζα Γλυφάδας δεν του δίνουν καμιά σημασία και λέγεται ότι τον έχουν κυριολεκτικά διώξει κλοτσηδόν, μάλιστα παρά τις προκλήσεις που κατά καιρούς δέχονται από τα αήθη δημοσιεύματα εναντίον τους, δεν απαντούν, δεν δίνουν καμιά σημασία λέγοντας μόνο, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται απαντήσεις παρά μόνον περιφρόνηση, άλλωστε είναι πια γνωστό ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων αποτυχημένων της τοπικής κοινωνίας που μέσα από τον σκουπιδότοπο που διαχειρίζεται βρίσκουν βήμα δημοσιότητα και προβολή.''

Και τελειώνοντας την χρηματισμένη του προπαγάνδα αναφέρει '' Κατά τα λοιπά μια ερώτηση για αυτόν τον «κύριο» στον τοπικό Σύριζα θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα βγάλετε σαφή συμπεράσματα γιατί ο ίδιος αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος παράταξης και υπογράφει ως «Λυτρωτής» που το 2019 έρχεται να σώσει την Γλυφάδα από τους Μαμωνάδες.''

Δεδομένων όσων αναφέρονται κάθε ευφυής συμπολίτης μας μπορεί να κρίνει τι εξυπηρετείται από την προπαγάνδα και τα γραφόμενα του επαγγελματία εκβιαστή.

Όπως αναφέρει πιο πάνω, απ' όσα γράψαμε, ο Καράχάλιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παπανικολάου και της δημοτικής αρχής, άρα αυταπόδεικτα της Νέας Δημοκρατίας. Οι του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Ταστάνης τι εξυπηρετούν ;

Οι κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας οι οποίοι/ες ''με έδιωξαν κλοτσηδόν'', όπως αναφέρετε από τον υβριστή - συκοφάντη, καταφανώς διαθέτουν νοημοσύνη ώστε να κρίνουν επαρκώς όσα αναφέρονται, και πλην αυτών νοημοσύνη διαθέτει και το σύνολο των συμπολιτών μας.

Οι συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν επαρκώς όσα καθορίζονται από συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία απολαμβάνουν με παρανομίες και παρατυπίες τα χρήματα των Γλυφαδιωτών.

Επίσης, οι συμπολίτες μας διαθέτουν αυξημένη οξυδέρκεια ώστε να κρίνουν αν υφίσταται αντιπολίτευση στο δήμο Γλυφάδας, η οποία να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον.  Πολύ περισσότερο έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν ποιοι μάχονται για το δημόσιο συμφέρον, και ποιοι συμπορεύονται με τον εύκολο πλουτισμό των λίγων.

Χιλιάδες συμπολίτων μας έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν αν όσα αναφέρει ο γνωστός εκβιαστής, συκοφάντης, προέρχονται από κύκλο αριστεράς και αριστερών.

Δεδομένου ότι όλοι και όλα κρίνονται, και ο τελικός κριτής όλων δεν είναι ούτε το εξαγορασμένο ανδρείκελο Καραχάλιος, ούτε οι λίγοι οφελημένοι που χρηματίζουν την εκστατεία διοχετεύσεως λάσπης, ύβρεων, και συκοφαντιών, καλούμε τον κ. Τάσο Ταστάνη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, καθώς και δημοτικό σύμβουλο στο δήμο Γλυφάδας, να ενημερώσει κατατοπιστικά τους συμπολίτες μας ποιός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, και οι σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες στον γνωστό εκβιαστή - υβριστή ; 

Οι συμπολίτες μας αν υπάρξει άρνηση του κ. Ταστάνη να τους ενημερώσει επί του συγκεκριμένου ζητήματος, θα αντιληφθούν επαρκώς ποιοι βρίσκονται πίσω από την προπαγάνδα του κατ΄ επάγγελμα υβριστή - συκοφάντη, καθώς και ποιοι επιχειρούν κατά την προσφιλή τους μέθοδο να σφετεριστούν. 

Ο κ. Ταστάνης έχει ίδια άποψη πόσα χρόνια αγωνιζόμενοι για την ανατροπή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξασφαλίζαμε τα προς το ζην με αήθεις επιθέσεις, όπως αυτές που ίσχυσαν σε βάρος μας με σειρά διώξεων - κατασχέσεων, κ.α, και εξακολουθούν να υφίστανται.

Είναι σαφές ότι όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε να φύγουν από την διακυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο Καραχάλιος ''ευρίσκετο'' σε όλες τις πορείες, συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, κινητοποιήσεις, κ.α, και παράλληλα τα κάλυπτε από την ''ενημερωτική του'' μπόχα, δεν είμαστε εμείς.

Μάλλον δεν είμαστε εμείς, ήταν ο Καραχάλιος και οι ''πληροφοριοδότες'' του σε ρόλο ρεπόρτερ, και εξ αυτών ένα κόμμα με ανύπαρκτο κοινωνικό έρεισμα στη Γλυφάδα έφτασε το 2014 να συγκρούεται στα ίσα με τη ΝΔ με 50%.

Ελπίζω να μην έχει ξεχάσει κανείς ''τη συμβολή'' του επαγγελματία εκβιαστή, καθώς και έτερων, στον ''εκδημοκρατισμό'' του δήμου Γλυφάδας, διότι ''ποτέ'' δεν αποτέλεσε χρηματισμένο φερέφωνο των διοικούντων ώστε να φιμώνει η να επιτίθεται στους υπολοίπους. Είναι γνωστό ότι ''σέβεται απόλυτα'' την αναλογική ισότητα, και το Ελληνικό Σύνταγμα.

Υ.Γ.: Κύριε Ταστάνη, οι υποστηριχτές του Παπανικολάου επί τρία χρόνια τοποθετημένοι δια της πλαγίας στο δήμο κερδίζουν τα προς το ζήν από τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών, οι υποστηριχτές του Κώστα Κόκκορη, οι οποίοι σήμερα υποστηρίζουν τον Παπανικολάου, κερδίζουν τα προς το ζήν δια της πλαγίας από τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών, οι υποστηριχτές του ΣΥΡΙΖΑ, και οι δικοί σας, πως κερδίζουν τα προς το ζήν όσο εσείς είστε πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α και παράλληλα δημοτικός σύμβουλος ;;; ( Αλήθεια ζουν η συνεχίζονται οι ''απίστευτες'' καταστάσεις με αλλαγή ''σφραγίδας'' ;;; )

* Ο ηλίθιος Καραχάλιος δεν γνωρίζει ότι σε κινητοποιήσεις του παρελθόντα χρόνου, στις οποίες συμμετείχα, αντί των φερόμενων πληροφοριοδοτών του, στο Ελεγκτικό συνέδριο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με παρότρυναν να δημιουργήσουμε τη δική μας δημοτική παράταξη. ( Τα στελέχη που με παρότρυναν να δημιουργήσουμε δική μας παράταξη σήμερα είναι εξασφαλισμένοι πρόεδροι, στελέχη τραπεζών, κ.α., χωρίς να γνωρίζουμε τη συμβολή τους στους υπολοίπους. )

* Όσοι και όσες επιθυμούν να ανήκουν σε ένα ''κοπάδι'' - ''μαντρί'', και ενώ υφίστανται καταστάσεις οι οποίες δεν συνάδουν με τις πάγιες θέσεις της παρατάξεως δέχονται να υποκρίνονται και να κουκουλώνουν, δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στο τόπο και στο λαό. 

* Δεν επιλέγεις να ανήκεις κάπου ώστε να κουκουλώνεις τα κακώς κείμενα, ούτε ώστε να εξυμνείς όσα δεν είναι σωστά, άλλωστε είναι γνωστό ότι κατά τον ίδιο χρόνο που ανεξαρτητοποιηθήκαμε εμείς, ένα μεγάλο τμήμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και της Γλυφάδας, δημιούργησε άλλα κόμματα και συνεργασίες
Μήπως συνολικά όσοι και όσες συνειδησιακά και λόγω των καταβολών τους έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ διώχτηκαν κλοτσηδόν για τον Καραχάλια ;;; 

* Και εις ανώτερα για τους ''πληροφοριοδότες'', τιμούν ιδιαίτερα την αριστερά συμπορευόμενοι με τα συμφέροντα της ΝΔ του Παπανικολάου και των ημετέρων τους. Το 2019 χρηματίστε τον Καραχάλιο να γίνει και βασικός υποστηριχτής σας.

* Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Ταστάνης βρίσκεται στη πόλη της Γλυφάδας, η σε διακοπές, πάντως αναμένουμε την διαφώτιση των συμπολιτών μας. Αν και η θέση του είναι λεπτή, υποχρεούται να παρέχει σαφή και ξεκάθαρη θέση αναφορικά με όσα ισχύουν. (Είναι γνωστό τι άποψη είχαν επί χρόνια αρκετοί συμπολίτες μας για τα φαινόμενα τύπου Καραχάλιος, και σε αντιδιαστολή με δαύτον δεν υπήρξαμε ποτέ εκβιαστές, και ποτέ δεν αξιώσαμε εκβιαστικά χρήματα για όσα έχουν αναρτηθεί.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καλείτε ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας να επαληθεύσει τον Καραχάλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">