ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εργαζόμενοι δυο ταχυτήτων !!

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α, απολαμβάνουν τα προνόμια των κοντινών του δημάρχου Γλυφάδας, η ορισμένοι γίνονται πιο ίσοι, και αυτό ισχύει επί παντός επιστητού στο τόπο μας ; Σαφώς τα ''ειδικά προνόμια'' δεν ισχύουν για όλους τους εργαζομένους. 

Στο δήμο Γλυφάδας, έχουμε καραμπινάτες τοπικές περιπτώσεις, ειδικής μέριμνας για ημέτερους και φίλους, κόντρα στα δικαιώματα των υπολοίπων δημοτών - κατοίκων, και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα δρομολογηθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δεδομένου ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη - πολιτεία δεν παρεμβαίνουν αυτεπάγγελτα. ( Παρακάμπτεται η δικαιοσύνη μιας χώρας, αν αποδειχθεί ότι αδράνησε έπειτα από επαρκή ενημέρωση, η αν αποδεικνύεται ότι φορείς της δικαιοσύνης έχουν στραφεί επανειλλημένα κατά των δικαιωμάτων των πολιτών. )

Ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος της ειδικής μέριμνας για τους υποστηριχτές του, με ανανεούμενες συμβάσεις, πιστώσεις εκατομμυρίων ευρώ για ημέτερους, κ.α., καταλύει τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και τις Αποφάσεις του ΕΔΔΑ, κ.α., και ασφαλώς γνωρίζετε ποιους αφορά.

Πρόσφατο δημοσίευμα άσχετο με όσα αναφέρουμε πιο πάνω: Δείτε εδώ:  Γλυφάδα: Υπερωριακή εργασία Κυριακές και αργίες στο γραφείο του Δημάρχου
 
Διαβάστε: Δήμος Γλυφάδας: Καθολική διαπλοκή των κολλητοκουμπάρων 

Χαρακτηριστική περίπτωση οφέλειας ημέτερων με ζημία του δημοσίου συμφέροντος, και αποπροσανατολισμός των δημοτών, ότι ''συντελείται ανάπτυξη'' με την χλωροφύλλη, ενώ η ανάπτυξη αφορά προτίστως τον ανθρώπινο παράγοντα, και τα συνταγματικά - ανθρώπινα δικαιώματά του, καλύπτοντας τους ανθρώπους - δημότες, το αναφαίρετο δικαίωμα στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τους, και όχι την διακόσμηση.  

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις - 12 χρόνια παρανομιών στις σύννομες αιτήσεις μας, ώστε να μην υπάρχει η φωνή των δημοτών δημόσια, και να υπηρετούνται διαπλεκόμενα και ημέτεροι.

Στο τέλος αυτής της διαδρομής θέλουμε να δούμε ποιοι ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες, ανώτατοι δικαστικοί, κυβερνώτες, κ.α, θεωρούν ανάπτυξη την χλωροφύλλη αντί των δημοτών και της άμεσης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. 

* Από επίσημα στοιχεία - έγγραφα, οι διώξεις - κατασχέσεις δεκαετιών με την συμβολή της Ελληνικής Δικαιοσύνης μας επέφεραν οικονομική ζημία άνω των 100.000 χιλ. ευρώ, και ενώ στερούμαστε επί πολλά χρόνια το αναφαίρετο δικαίωμά μας στην εργασία την οποία επιλέξαμε.

* Σε πλήρη αντιδιαστολή της δική μας τριτοκοσμικής χώρας, σε ανεπτυγμένες χώρες, αν προκύψει κάποιο ζήτημα, αναφορικά με τη λειτουργία στα ερτζιανά, η αρμόδια επιτροπή ενημερώνει τον πολίτη, και δεν πράττει διώξεις - κατασχέσεις αποστερώντας του τα περιουσιακά του στοιχεία, ούτε δρομολογεί στα δικαστήρια τον πολίτη ώστε να ωφεληθούν πέντε μαφιόζοι. 

Στη δίκη μας χώρα επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπρατταν διώξεις - κατασχέσεις χωρίς λειτουργία Ρ/Σ !!!!!!!!

Τελικά τι έγινε η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ που έπρεπε να λάβουμε επί συγκυβέρνησης Μητσοτάκη  το 1990 -91 έπειτα από πλήρη κατάθεση αίτησης - παραβόλου ; Σε ποιούς δόθηκε ; Εσείς μήπως γνωρίζετε ;

Τέλος, μήπως γνωρίζετε τους λόγους που ορισμένοι ωφελημένοι Συριζαίοι της Γλυφάδας, ( βλέπε Ταστάνης ) καθώς και υποστηριχτές του ''γαλάζιου'' δημάρχου, επ' αμοιβή, μας έχουν αποκαλέσει δημόσια, και άλλου, πειρατές ;;; Έχουμε ασκήσει πειρατεία ; 

O Αθήνα 9,84 παρανόμως δεν ξεκίνησε να λειτουργεί ώστε ο Έβερτ να δρομολογήσει την ''νομιμότητά'' του εις βάρος όσων είχαν προηγηθεί στα ερτζιανά FM ;

Χωρίς άμεση και μαζική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μπορεί να υπάρξει άποψη των πολιτών ; Πόσες δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατασκευάζουν την ''τοπική πραγματικότητα'' για τα στενά τους συμφέροντα στη πόλη της Γλυφάδας, ενώ η πραγματικότητα είναι μια πόλη παθητικών αποδεκτών χωρίς μαζικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ ;

Γνωρίζετε ότι με λίγους ανθρώπους μπορείς να δώσεις ραδιοφωνικά ''φωνή'' στο σύνολο, ενώ στον αντίποδα με λίγους ανθρώπους δεν μπορείς να τυπώσεις μια εφημερίδα πλήρους θεματολογίας, ακόμα και διαδικτυακή.

Οι ομοϊδεάτες και εξασφαλισμένοι με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, Παπανικολάου - Ταστάνης θα ''ξηλωθούν'' από το δήμο Γλυφάδας ώστε να προκύψει δημοκρατικός και προοδευτικός δήμος, ο οποίος θα επροσωπεί επάξια το σύνολο και δεν θα κουκουλώνει τα κακώς κείμενα.

Γνωρίζετε τα πεπραγμένα και του ''δεξιού'' και του ''αριστερού'', όπως και των παρατάξεών τους, ''δεξιών'' και ''αριστερών'' , οι οποίες μερίμνησαν για τα στενά συμφέροντα ορισμένων ατόμων, με κατάχρηση τόσο του Ελληνικού Συντάγματος, όσο και όσων διέπουν την κοινωνία.

Αν θεωρείται ότι χρειάζονται και μελλοντικά οι φερόμενοι ''δεξιοί'' - ''αριστεροί'' στα έδρανα του δήμου, ειδικά της Γλυφάδας, πρέπει να δούμε τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματά σας.

Για πολλοστή φορά δείτε τι ίσχυε με τα κόμματα που βάλατε στην διοίκηση του δήμου, και σας περιμένουμε το 2019.

Το 2019 θα δούμε ποιοι ήταν και παραμένουν ΠΕΙΡΑΤΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ...

Το 2019, σύμφωνα με όσα έχουν ισχύσει και συνεχίζουν να ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας, με τους παρανομούντες διοικούντες, και λοιπούς υπονομευτές αντιπολιτευόμενους, μη τολμήσετε να παρουσιαστείτε αξιώνοντας το δήμο.

Όσα ίσχυσαν σε βάρος μας από τα σκατοκόμματά σας και τα καραφασισταριά που διορίζατε δεξιά - αριστερά, δεν έχουν προηγούμενο, ούτε στην Ουγκάντα. 

Ο στόχος των σκ@τοκομμάτων αλητείας και ψευτιάς, ήταν η εδραίωση της φίμωσης της Ελευθεροτυπίας, ώστε να δρομολογήσουν ένα λαό στα Μνημόνια, την κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας, καθώς και του Ελληνικού Συντάγματος.

Η κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος δεν ισχύει τα τελευταία επτά - οκτώ χρόνια των Μνημονίων, είχε αφετηρία το 1974 της ''μεταπολίτευσης'', και αντί εδραίωσης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έπειτα από επτά χρόνια χούντας, εδραίωσαν την κομματοκρατία και την κλεπτοκρατία των λίγων εις βάρος της πλειονότητας. 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο στη χώρα μας, από το 1974 και μετέπειτα, περίπου το 50 % του λαού να μην εμπιστεύεται και να μην ψηφίζει κανέναν, και αυτό αποτελεί απόρροια της νοοτροπίας που έχουν οι νεοέλληνες, διότι ακόμα και οι φερόμενοι δίκαιοι και σωστοί από θεσμικό ρόλο - εξουσιών γίνονται κανίβαλοι.

Τα κόμματά σας είναι τα προσωπικά σας συμφέροντα, ποτέ δεν ήταν τα συμφέροντα του λαού και του τόπου. 

Υ.Γ.: Ότιδήποτε και να πράττει ένας πολίτης, ο αιρετός - πολιτικός έχει υποχρέωση να είναι συνεπής στο δημόσιο συμφέρον και στην εκπροσώπηση του συνόλου ; Όσοι και όσες έχετε συμπράξει και συνεχίζετε για τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα στην κατάργηση όσων πρέπει να ισχύουν, είστε στο σύνολό σας παλιάνθρωποι. 

* Εμείς δεν τυπώσαμε ούτε μια (1) φορά στη ζούλα τις προεκλογικές περιόδους μια κόλλα χαρτί και να την παρουσιάσουμε ως εκδοτική τοπική επιχείρηση , όπως ορισμένοι χρηματισμένοι της διοικήσεως Παπανικολάου, οι οποίοι από εργάτες - τεχνικοί εφημερίδας σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίστηκαν ως εκδότες - δημοσιογράφοι, ούτε εκβιάσαμε αιρετούς ώστε να αποσπάσουμε τα χρήματα των δημοτών, ούτε αποκτήσαμε εξοχικά και περιουσιακά στοιχεία δια της πλαγίας  με μαύρα και αδήλωτα, και κυρίως ποτέ δεν διαβιώσαμε με τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας. Εμείς δεν κάναμε ποτέ διακοπές επί 40 χρόνια με χρήματα των δημοτών Γλυφάδας τα οποία δια της πλαγίας καταλήγουν στη τσέπη μας.

* Λειτουργούσαμε τοπικά ένα ραδιόφωνο το οποίο έμπαινε σε περισσότερα σπίτια συμπολιτών μας έναντι όλων των τοπικών εφημερίδων, οι οποίες τυπώνονταν στη χάξη και στην φέξη, και ενώ το ραδιόφωνο ως μέσο βρίσκετε πιο μπροστά από την εφημερίδα, ποτέ δεν παίξαμε τα βρώμικα παιχνίδια ορισμένων, και ποτέ τις προεκλογικές περιόδους δεν τσεπώσαμε τα 30άρια και 40άρια χιλίαρικα μαύρα και αδήλωτα.

Μετράμε 40 χρόνια υπονομεύσεις και παρανομίες στις σύννομες αιτήσεις μας, στο τόπο μας,  και όποιοι βρεθούν μπροστά μας, είτε επιχειρήσουν για πολλοστή φορά νοθεία, και υπονομεύσεις, ''θα τους πάρω τα κεφάλια''. 

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εργαζόμενοι δυο ταχυτήτων !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">