ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύσκεψη των Μελών των Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο Νομό Θεσσαλονίκης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιήσει ΣΥΣΚΕΨΗ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Η σύσκεψη θα γίνει με αφορμή την παρουσία κλιμακίου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη, εν’ όψει της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 4.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Ε.Δ.Ο.Θ.) – Προξένου Κορομηλά 51 – 4ος όροφος.
Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών και ο συντονισμένος τρόπος αντιμετώπισης της συνολικής επίθεσης της μνημονιακής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, ο προγραμματισμός δράσης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση της μαζικής προσπάθειας ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της προσχηματικής αξιολόγησης, της κατάργησης του κεκτημένου δικαιώματος της απεργίας, την περαιτέρω λεηλασία του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας και την συντονισμένη απαξίωση και διάλυση των Δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την προετοιμασία του κλάδου ώστε οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και οι υπόλοιποι στο Δημόσιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα ώστε να μην τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν ΟΛΟΥΣ στη μιζέρια και την εξαθλίωση και τις υπηρεσίες των Δήμων στη διάλυση ή στην εκχώρησή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.

Θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε άλλο να μας εξαθλιώνουν, να μας απολύουν, να μας εξευτελίζουν!!! Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας εξαρτάται ΜΟΝΟ από το δικό μας αγώνα. Αρκεί να το πιστέψουμε…
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύσκεψη των Μελών των Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο Νομό Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">