ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''προοδευτική'' κυβέρνηση ψήφισε την αλλαγή φύλου στα 15

Η Βουλή ψήφισε το νομοσχέδιο, καθώς και το άρθρο 3 για τη διόρθωση ταυτότητας φύλου στα 15, και στα θεωρεία βρίσκονταν εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. 

Η προοδευτική κυβέρνηση ψήφισε ακόμα και την αλλαγή φύλου στα 15, και δολοφονεί τον πρωτεργάτη των FM, υπηρετώντας τα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα.

Τα λόγια περισσεύουν, διότι αρκετοί από τους συμπολίτες μας γνωρίζεται πόσα χρόνια αγώνων, ώστε να φύγουν από την διακυβέρνηση της χώρας μας η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και το ΣΥΡΙΖΑ μας πρόδωσε.

Όταν εμείς οι οποίοι επί σειρά ετών αγωνιστήκαμε ενεργά ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την διακυβέρνηση, διαπιστώνουμε να μας υποβαθμίζουν ακόμα και έναντι των τρανσέξουαλ, και σημειωτέων είμαστε ανεξαρτητοποιημένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, καθίσταται σαφές ποιοι κυβερνούν.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας έχετε ''δικαιώσει'', η δικαιοσύνη που υποσχεθήκατε στο Ελληνικό λαό είναι σαφής, και αντικατοπτρίζεται στις πολιτικές σας για τους διεμφυλικούς.

Σήμερα καθίσταται πλεόν σαφές, γιατί επί χρόνια αρκετοί συμπολίτες μας, και ειδικά μεγάλης ηλικίας, Κομμουνιστές, αποκαλούσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρδαλά. 

Επισήμανση: Τα στελέχη που επί χρόνια υποσχόντουσαν την δικαιοσύνη και την δημοκρατία μας υπόνομευσαν όλες τις προτάσεις μας καθώς και τις αιτήσεις. 

Το συγκεκριμένο ζήτημα σαφώς έπρεπε να έρθει κάποια στιγμή για ψήφιση, όταν όμως επί τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εμείς που διωχθήκαμε με σειρά διώξεων και κατασχέσεων επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ώστε σήμερα να βρίσκονται σε έμμισθες θέσεις και την εξουσία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και για εμάς πλην υπονομεύσεων δεν υπάρχει ούτε μια κυβερνητική ενέργεια τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα. 

Να έχετε υπόψιν σας στη Κυβέρνηση, ότι οτιδήποτε φέρετε αναφορικά με την Ραδιοφωνία για ψήφιση, χωρίς να υπάρχει ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των πρωτεργάτων των FM στη χώρα μας, με τις δικές μας ενέργειες θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Βουλή



 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''προοδευτική'' κυβέρνηση ψήφισε την αλλαγή φύλου στα 15 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">