ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι φωτογραφίες του επιδειξία της Γλυφάδας

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 54χρονου ο οποίος κατελήφθη πρωινές ώρες της 20-9-2017, πλησίον σχολικού κτιρίου στην Γλυφάδα να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. 

Ο 57χρονος συνελήφθη και σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΜΑΡΚΟΥ Ισίδωρο του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 9-11-1963 στην Αθήνα.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.Έπειτα από τον επιδειξία της Γλυφάδας να εκτεθούν δημόσια και οι φυσικοί αυτουργοί, καθώς και οι χαφιέδες - δοσίλογοι, οι οποίοι χωρίς να έχουν ενοχληθεί από τη πλευρά μας, για τα προσωπικά τους συμφέροντα μεθόδευσαν σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά του τοπικού Ρ/Σ. 

Απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα να δουν οι συμπολίτες μας ποιοι μεθόδευσαν σειρά από διώξεις και κατασχέσεις, που αποσκοπούσαν, πόσα κέρδισαν, και τι επεδίωκαν, διότι οι ενέργειές τους είναι απεχθέστερες του επιδειξία.

Από τον κάθε επιδειξία δεν πρόκειται να προκληθούν βλάβες, σε αντιδιαστολή των εγκληματιών που μεθόδευσαν μια σειρά από διώξεις και κατασχέσεις σε βάρος μας, ενώ τόσο ως κυβερνήσεις, όσο και ως διοικήσεις του δήμου Γλυφάδας, έπειτα από αιτήσεις και παράβολα δεν μας αδειόδοτησαν και δεν μας συνέδραμαν.

Για το πραγματικό έγκλημα η Εισαγγελία θα ενημερώσει τους συμπολίτες μας ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι φωτογραφίες του επιδειξία της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb