ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος ζητά μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας

Του Γιάννη Κουρδομένου

Μετά το Πόλεμο των «νονών της νύχτας» στη Γλυφάδα, με νεκρό από πυροβολισμούς έναν Αλβανό, ο οποίος ήταν συνιδιοκτήτης του μπαρ μπροστά από το οποίο έγινε το περιστατικό, ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος είναι σε διαρκή επικοινωνία με αξιωματούχους του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, και έχει αποστείλει και επιστολή ζητώντας μεγαλύτερη παρουσία της Αστυνομίας στη Γλυφάδα.

Προσωπικά εμείς εδώ στον ''Γ'', στον ίδιο χώρο που δίωξαν και κατέσχεσαν επανειλημμένα το τοπικό ραδιόφωνο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', αντιλαμβανόμαστε επαρκώς για ποιούς λόγους διαχρονικά οι ''γαλάζιοι'' αξιώνουν μεγάλη παρουσία της Αστυνομίας.

Παράλληλα, ενεργοποιείται και πάλι η συντονιστική επιτροπή (που αποτελείται από δημοτικούς συμβούλους και αστυνομικούς)  για καλύτερη συνεργασία στο θέμα της ασφάλειας των κατοίκων της Γλυφάδας.

Δεδομένων των ενεργειών από τη πλευρά του δήμου, και συγκεκριμένα του καταχραστή δημάρχου Γ. Παπανικολάου, αναφέρουμε: Η συντονιστική επιτροπή δημοτικών συμβούλων και αστυνομικών υφίστατο το 1999 και το 2005 που μεθοδεύτηκαν οι διώξεις - κατασχέσεις και το κλείσιμο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM με παρουσία μιας ντουζίνας αστυνομικών ;;;

Αν υπήρχε εκείνη τη περίοδο συντονιστική επιτροπή από κατοίκους και αστυνομικούς, μπορούν να μας αναφέρουν αν δια μέσω αυτών υπήρχε η ασφάλεια των κατοίκων της Γλυφάδας ;;;

Επίσης, και σημαντικότερο, στα τρία χρόνια κακοδιοικήσεως, όπως και τα προηγούμενα τέσσερα, επίσης κακοδιοικήσεως, υφίσταται τοπικά η ασφάλεια των κατοίκων της Γλυφάδας ;;;

Σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και κυρίως τα στελέχη τους σε τοπικό επίπεδο, είχαν συμμετοχή σε σειρά διώξεων και κατασχέσεων κατά των τοπικών ραδιοσταθμών, και εν συνεχεία, από το 2009 που λειτουργούμε τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', εν συνεχεία της λειτουργίας μας, η Γλυφάδα, και τα Νότια προάστια Αττικής, έχουν γεμίσει από δεκάδες γαλάζιες ιστοσελίδες, και μάλιστα όλες ''Ενημερωτικές'', με έμφαση την συστημική προπαγάνδα υπέρ της ''γαλάζιας'' διοικήσεως. 

Από μια κυβέρνηση του παρόντος, το ελάχιστο που περιμένει ένας πολίτης με διαδρομή δεκαετιών, είναι να μην προσβάλεται η νοημοσύνη μας.

Τονίζεται ότι υπήρχε (1) μια ενημερωτική σελίδα με τον όρο Γλυφάδα, και σήμερα υφίστανται δεκάδες, επίσης, υφίστατο (1) μια τοπική ενημερωτική με τον όρο νότια, και σήμερα υφίστανται δεκάδες, και κυρίως οι περισσότερες γαλάζιες και ανώνυμες.

Ο Παπανικολάου, σύμφωνα με όσα ισχύουν επί τρία χρόνια κακοδιοικήσεώς του, διαφέρει από τους νονούς της νύχτας ; Οι νονοί της νύχτας λύνουν τις διαφορές τους με τα όπλα, και ο καταχραστής δήμαρχος, μισθώνει σειρά ημέτερων για συστημική προπαγάνδα παρανομώντας κατά των αιτήσεών μας. 

Κοινωνικός Κανιβαλισμός

Επιτέλους η κυβέρνηση θα επιδείξει σοβαρότητα ;;; Η κοινωνική σήψη τοπικά βρίσκεται στο απόγειό της, και σαφώς κανείς δεν μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο σ' αυτή την κοινωνία, όμως, ακόμα και σήμερα υφίστανται τοπικά συμπολίτες μας τόσο με νοημοσύνη, όσο και με κριτήριο, τι έχει διαμορφώσει η σημερινή διοίκηση.

Οι συμπολίτες μας με νοημοσύνη γνωρίζουν ότι πίσω από τις δεκάδες ανώνυμες σελίδες με τον όρο Γλυφάδα, και Νότια, οι οποίες επακολούθησαν τα τελευταία χρόνια, ''γαλάζιων διοικήσεων'', βρίσκονται τα στενά προσωπικά και κομματικά συμφέροντα αιρετών, παρατάξεων, καθώς και των ψηφοφόρων τους.  

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν επιδεικνύει σοβαρότητα εμείς ετοιμαζόμαστε να λειτουργήσουμε ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ την ΕΡΤ 4, ( όπως μπορούμε με τις ελάχιστες δυνατότητες που διαθέτουμε), και οι συμπολίτες μας γνωρίζοντας όσα ισχύουν ΤΟΠΙΚΑ στο διαδίκτυο, θα κρίνουν τα πεπραγμένα των αρμοδίων.

Αν είναι δυνατόν έπειτα από 40 χρόνια δημόσιας παρουσίας, με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ, και μάλιστα από την εποχή που δεν υπήρχε τίποτα τοπικά, αναφορικά με ΜΜΕ, ο κάθε δήμαρχος και η κουστωδία των αιρετών του να διαβάλει τη τοπική κοινωνία για τα στενά τους συμφέροντα.

Κάντε παροχή των χρημάτων των συμπολιτών μας, στα γνωστά άτομα, εκμαυλίζοντας το τόπο μας, και παρανομώντας στο σύνολο των αιτήσεών μας, όμως το 2019 μην παρουσιαστείτε ως υποψήφιοι για το δήμο Γλυφάδας, διότι ο δήμος πρέπει να διοικηθεί από καθαρούς ανθρώπους, με συνείδηση, και εντιμότητα, και επι τέλους ένας δήμος 100.000 χιλ. κατοίκων να προοδεύσει σε όλους τους τομείς. ( Με αυτές τις διοικήσεις είμαστε πίσω και από νομούς των 30.000 χιλ. κατοίκων, οι οποίοι διαθέτουν δεκάδες δημοτικά, δημόσια, και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.)

Το ιστορικό της δολοφονίας του Αλβανού

Στο νοσοκομείο τρία άτομα - Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας ενός Αλβανού.

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο αιματηρός απολογισμός ένοπλης επίθεσης σε μπαρ της Γλυφάδας, που έγινε στις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς πρόκειται για πόλεμο, «νονών της νύχτας».

Οι δράστες, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησαν έξω από το μπαρ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας- συνιδιοκτήτη του καταστήματος- και να τραυματίσουν, ένα ακόμα άτομο αλβανικής υπηκοότητας και δύο Έλληνες, οι οποίοι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μπαρ. Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της αστυνομίας, όπου εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος ζητά μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">